O le faʻalauiloaina o le alalafaga YouTube mai le maina

O tausaga taʻitasi e faʻatautaia ai le tele o le lauiloa i luga o le YouTube i le lalolagi atoa, e le gata o le au maimoa, ae o tusitala foi. E toatele tagata ua amata ona faia ni vitio mo le faamoemoe o le faaalia o le tagata lava ia ma isi tupe maua. Ae ui i lea, o le manuia o le a le faigofie ona maua, ma o le atinae na faia e tatau ona gauai atu i ai, faatasi ai ma se auala atamai i le fatuina o vitio ma le siitia o ala. Seʻi tatou talanoa e uiga i lenei mea i auiliiliga.

Spin le YouTube YouTube

O loʻo i ai le tele o tulafono, mulimuli ane e mafai ona e maua i se taimi pupuu le numera maualuga o tagata matamata tumau mo lau galuega. I le faia o taga faigofie, o le ae mafai ona sili atu ona lauiloa lau alalafaga pe afai e faʻapipiʻi atu i ai ata vitio e maualuga, tulaga ese ma manaia.

Faʻamaumauga o mea e maua

Muamua lava, matou te fautuaina le gauai atu i le faʻatumu o le auala. Vitio e tatau ona manaia i le tagata faʻaaoga, ia tulaga ese ma fetaui mo se taimi atofaina. E mafai ona e matamata i tagata uma o le nusipepa vitio oe na maua le lauiloa i le tausaga talu ai ma saili poo a mataupu o loʻo faia e vitio. O le mea lea, ua manino ai ua i ai i le taimi lenei. Ae ui i lea, aua neʻi galo e uiga i le faʻamuamua, aua le faʻamaonia pe faʻataʻitaʻi i se tasi, filifili se autu e manaia ia te oe lava ia. Faʻamatalaga le tuʻuina atu o le vitio ma mulimulitai manino i ai ina ia iloa ai e tagata maimoa le tuʻuina atu o mea fou.

Vaʻai foi: Faʻaopoopoina vitio i YouTube mai se komepiuta

Faʻaopoopo faʻamatalaga ma upu autu

Taumafai e faʻaopopo se faʻamatalaga laitiiti i vitio taitasi, o le a faʻamatala puupuu ai le fasi fanua poʻo isi faʻamatalaga aoga i le tagata matamata. E le gata i lea, e tatau ona totogi le tausiga faapitoa i le faaopoopoina o upu autu po o pine i le vitio. Filifili saʻo upu ma fuaitau e faaali ai le vitio i le pito i luga o le lisi sailiili ma aafia ai le faʻaaliga i le vaega. "Fautuaina" mai isi tagata faaaoga.

Faitau atili: Faʻaopoopo i ai ata i luga o YouTube

Ata matagofie o le auala

Afai e te manaʻo i le tagata maimoa fou e le gata ina matamata i se tasi o lau vitio, ae ia avea foi ma se tagata fai saofaga, ona o lea mea e tatau ona e faia ni numera o taumafaiga. Taumafai e teuteuina lau alalaʻau ma le matagofie - faʻaopoopo se avatar maualuga, fuʻa ma faʻapipiʻi faʻamatalaga i vitio taitasi. E le gata i lea, matou te fautua atu ia te oe e sii mai se vitio eseese o le a avea ma se auala taʻavale, e teu ai faamaumauga i totonu o le faasologa i le faasologa lelei. O nei gaoioiga uma o le a le gata ina fesoasoani e tosina ai tagata o lesitala, ae e faateleina foi le aofaiga o le taimi e te matamata ai i au vitio.

Faitau atili: Matagofie ata vaaia vailaau YouTube

Faʻaaofiaina o tupe faʻavaitaimi ma fesoʻotaʻiga i polokalame vavalalata

A maeʻa ona e maua muamua nai uluaʻi kopi, faʻaoga i le pito i lalo o manatu ma nisi o tagata fai saofaga, e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻatupeina. I le faia o lenei mea, o le a masani ona e faia se tupe mama mai le auala, e faalagolago i le numera o manatu ma isi mea. A maeʻa sina taimi, o le toʻatele o tusitala e fesoʻotaʻi atu i se fesoʻotaʻiga vavalalata lona tolu. O lea filifiliga e le gata ina fesoasoani i le faateleina o tupe mama ma le i ai pea o faasalalauga tumau, ae mafai foi ona vave tupu le alatele ona o fesoasoani mai sui o fesootaiga.

Faʻamatalaga auiliili:
Matou te faʻafesoʻotaʻi polokalame faʻapipiʻi mo lau telefoni YouTube
Liliu tupe faʻaalu ma faia se tupe mama mai le vitio YouTube

Poloaiga faalauiloa mai isi tagata faaaoga

O se filifiliga lelei mo le faʻaleleia o le alalaupapa o le faasologa lea o faasalalauga mo tupe mai isi YouTube sili ona lauiloa. Pe a filifilia se tagata faapena, ia gauai atu i ana mea, aua e tatau ona fiafia le aufaasalalau i le autu o lau auala e te alu atu ai ia te ia ma teu ai. E mafai ona e fesoʻotaʻi faʻatasi ma isi tagata faaaoga e ala i fesoʻotaʻiga lautele poʻo savali tumaʻoti i luga o le YouTube, lea ua uma ona talanoaina faʻamatalaga o faʻamatalaga. O ona tau e mai le selau rubles i le selau afe, e faʻalagolago i le lauiloa o le auala. E le gata i lea, e taua le maitauina e le faasalalau e tagata tusitala lauiloa le amataga o alalaupapa, o le a latou malilie i lenei mea vagana ai se aofaiga tele o tupe.

Faitau atili: Ituaiga faʻasalalauga i YouTube ma lona tau

Faʻaopoopo faʻamatalaga i isi vitio

A faʻaleleia se taʻamilosaga amata, taumafai e tuʻu nisi faʻamatalaga i lalo o vitio lauiloa ma autu tutusa. E le tatau ona avea ma faʻasalalauga a le tagata lava ia, i lenei tulaga e faʻaaogaina e tagata e faʻaaogaina le auala. Taumafai e fai se mea faʻapitoa ina ia fafagu ai le tului i tagata e ono mafai ona auai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona lafoina faʻamatalaga i le YouTube

Faʻamatalaga a le tagata

I le faaiuga o au vitio, fai atu i tagata matamata e fia fiafia ma teu i le auala. O le tele o taimi e aoga ai. E le gata i lea, matou te fautua atu e faʻalogo lelei i se ituaiga o galuega i totonu o se atinaʻe fatuga o "Faʻasolosolo Matala. O iinei o loʻo i ai le avanoa e faʻaopopo ai sootaga i lau isi vitio poʻo le auala i le faaiuga o lenei vitio. Tuuina atu le matala faaiu mo pepa tusia taitasi, o le a na ona faateleina ai le numera o le au fai saofaga ma manatu.

Tagaʻi foʻi: Faʻaopoopo i ai le faamau "Laisene" i le vitio i le YouTube

O le asō ua tatou iloiloina ni nai tulafono faigofie lea e mafai ai e soʻo se nusipepa nusipepa i luga o le YouTube video hosting service ona faʻalauteleina la latou poloketi. Tuuina atu lenei faagasologa le tele o le taimi, faʻaaoga mea uma ma le poto, ia faʻaaogaina, fatuina se mea fou ona oʻo mai ai lea o le manuia.

Vaʻai foi: Auai atu i le au fai saofaga i lau auala YouTube