FV-5 Telefoni mo le Android

O le faleoloa o le Google Play Market e tele naua aoga aoga mo masini feaveaʻi. O nisi oi latou o polokalame faʻapitoa ataata e ofoina atu i tagata faʻapitoa ituaiga eseese o mea faigaluega ma galuega. FV-5 o se tasi o nei tusi talosaga, o le a talanoaina ia tatou tusiga.

Tulaga autu

Aʻo leʻi faia ni ata, e tatau ona e tilotilo i le lisi o lisi ina ia mafai ai ona filifilia le polokalama sili ona talafeagai. I le vaega "Faʻaliliuga Faʻamatalaga" O tagata e faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi le taliina o ata, filifili le nofoaga e faʻapolopolo ai ata na uuina pe fatuina ma le lima i le lima.

Faʻalogo lelei i le taʻavale. Faʻatoaga lenei filifiliga pe ae manaʻomia e faʻapipiʻi lou tulaga oi ai nei i ata taitasi. O le masini GPS ua fausiaina o le a faʻaaoga mo lenei mea. Faatasi ai ma isi mea, i totonu o le faamalama ma tulaga faavae, e mafai ona e faasaʻo le faasologa o le tuufaatasiga ma liliu i luga le filifiliga e faateleina ai le susulu o le faaaliga pe a faʻaaoga le telefoni FV-5.

Faʻaalia ata

Le isi, matou te fautuaina e sui i le vaega. "Faʻasologa lautele". O le faatulagaga lenei o le faiga o le fana. Mo se faʻataʻitaʻiga, seti le taimi e matamata ai i se ata pe a uma ona fai se ata poʻo le setiina o le leo o leo pueata. E ese lava, ou te manaʻo e mafaufau i le parakalafa "Galuega autu o le kulupu". O lenei nofoaga e mafai ai e oe ona filifili se tasi o le tele o galuega tauave o loʻo i ai i le polokalama ma tuʻuina atu i le ki. I le tulaga o le faʻafesoʻotaʻiina o se faʻaoga, o le faʻatautaiga tutusa o loʻo faʻatinoina i lenei masini.

Faʻafanua Faʻataʻatia Ata

Telefoni FV-5 e maua ai e le aufaʻatasi le tomai e filifilia ai le tulaga sili ona lelei mo le faasaoina o ata uma, faʻataʻitaʻia o latou uiga, muaʻi faʻavae ma faʻailoga. Ae paga lea, o le tusi talosaga e mafai ai ona e filifilia naʻo le faatulagaga JPEG poʻo le PNG. O nei tulaga uma e faia i le lisi. "Faʻasologa o Faʻasologa o Ata".

Faʻasalalau ata

O se tagata maimoa i totonu o ia mea faʻataʻitaʻiga o se elemene o se fesoasoani ma e galue e mataitu mea. I le telefoni FV-5, o le tele o tusitusiga ma galuega talosaga e sili atu i le pito i luga o le tagata maimoa, o nisi taimi e mafai ona faigata ai ona galue lelei i le polokalama. E mafai ona maua ni faʻamatalaga matamata mamao i le vaega tutusa o lenei lisi.

Meafaigaluega tau telefoni

I le i ai i le ata pueina, i totonu o le faamalama o le tusi talosaga e mafai ona e vaai i le tele o meafaigaluega ma ausilali eseese. Faʻalogo lelei i le pito i luga. O loʻo i ai le tele o kulupu e mafai ai e oe ona fetuunai le faʻaaliga, suia le ala mo le faia o se ata, liliu le moli, pe alu i le fale.

I le itu o le itu, ua filifilia auala eseese ma filiga, lea o le a tatou talanoaina i auiliiliga i lalo. Faʻalogo nei i le tele o filifiliga i lalo. O iinei e mafai ona e suia le fua, faʻaopoopoina, taui faʻaalia ma le lagona o le leo.

Paʻu paʻepaʻe ma paʻepaʻe

Toeitiiti i totonu o faʻataʻitaʻiga telefoni feaveaʻi o loʻo i ai se faʻagasologa mo paleni tuai ma paʻepaʻe. E lava mo le tagata e faʻaaogaina le faʻamalamalamaina o le vaega o loʻo pueina ai le ata, poʻo le fetuunai o le paleni lima e ala i le faʻaogaina o le paʻu. Telefoni FV-5 e mafai ai e oe ona faʻamaeʻa atoa lenei uiga.

Tulaga faʻalauiloa

E mafai e le polokalama ona faʻatinoina le taulaʻi aunoa o le kāmera, e faʻatatau i tafaʻi na e faʻamaonia i le lisi faʻatatau. I le seti taʻaloga, e mafai ona e filifilia le mea faitino, ata, tusi lesona, poʻo le faʻamalo foi le taulaiga. Faatasi ai ma le taulai atu, o le a faia atoa ma le lima.

Mama

  • Telefoni FV-5 e leai se totogi;
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Malosiaga e faʻafeiloaʻi ai foliga o ata;
  • Faatalanoaga auiliili ata.

Faʻafitauli

  • Leai se mea na faia i totonu o mea vaaia;
  • O nisi tulaga e naʻo le maeʻa ona faʻatau le faʻasologa o le POL.

Mo le polokalama faʻatautaia Android o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga telefoni feaveai, o ia mea uma o loʻo i ai meafaigaluega ma galuega faʻapitoa. I luga, matou te talanoaina auiliili le tasi o nei polokalame - Camera FV-5. Matou te faʻamoemoe o la matou iloiloga na fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo ai mea uma e uiga i lenei talosaga.

Tikiala le Vasega FV-5 mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market