Opera Faailoga Faailoilo: Mea e teu ai mea


Yandex o se kamupani tautaua na lauiloa mo ana oloa gaosia. E le o se mea e ofo ai pe a maeʻa faʻalauiloa taʻitasi o le 'upega tafaʻilagi, e vave lava ona alu tagata i le itulau autu o le Yandex. Faʻafefea ona faʻapipiʻi Yandex o se amataga i le Initaneti Metele, faitau i lalo.

Faʻapipiʻi le Yandex home page i Firefox

E faigofie mo tagata o loʻo faʻaaogaina le polokalama o le Yandex suʻesuʻe pe a lafoaia se masini e alu i se itulau ua faʻapipiʻiina e auaunaga a lenei kamupani. O le mea lea, latou te fiafia i le faiga o le Firefox ina ia vave ona e alu i le itulau yandex.ru. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua.

Metotia 1: Tautuʻuga o Mea Tausi

O le auala pito sili ona faigofie e sui ai lau homepage i Firefox o le faʻaaoga lea o le lisi o mea e fai. I nisi auiliiliga e uiga i lenei faagasologa ua uma ona matou taʻuina atu i totonu o la matou isi tusiga i luga ole sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona setiina se itulau fale i Mozilla Firefox

Metotia 2: Tuʻu i le itulau autu

E sili atu ona faigofie mo nisi tagata faʻaaoga e le suia le homepage, e le aunoa ona toe tusia le tuatusi o le sailiga suʻesuʻe, ae ia faʻapipiʻi se faʻaopoopoga i le masini ma le itulau amata. E mafai ona tape ma aveese i soo se taimi pe afai e manaʻomia le suia o le fale. O le faʻaaogaina lelei o lenei auala e faapea a uma ona tape / tapeina, o le a toe amataina e le fale o loʻo i ai nei lana galuega, e le manaʻomia ona toe tofia.

  1. Alu i le itulau autu yandex.ru.
  2. Kiliki i le sootaga i le tulimanu pito i luga. "Faia le itulau autu".
  3. O le a faʻaalia e Firefox se lapataiga malu ma se talosaga e faʻapipiʻi se faʻaopoopoga mai Yandex. Kiliki "Faataga".
  4. O se lisi o aia tatau ole talosaga a Yandex e faʻaalia. Kiliki "Faaopoopo".
  5. E mafai ona tapunia le faamalama faaaliga e ala i le kiliki "Lelei".
  6. I le taimi nei, i le vaega "Homepage", o le ai ai se faʻamaumauga o lenei parameter o loʻo pulea e le faʻaopoopoga faʻaopoopo. Seiloga e le atoatoa pe faʻaumatia, o le a le mafaia e le tagata faʻaaoga ona suia le itulau o le fale.
  7. Faamolemole ia matau o le tamomoe i le itulau Yandex e te manaʻomia ona faʻataʻatia "A e amata Firefox" > Faaali le Itulau Fale.
  8. Ua aveese le faaopoopoga ma le le atoatoa i le auala masani, e ala i "Menu" > "Faʻaopoopoga" > laupepa "Faʻaopoopoga".

O lenei metotia e sili atu le taimi, ae aoga pe afai, mo nisi mafuaaga, o le setiina o se itulau o le itulau e faʻaaoga ai le masani masani e le galue pe leai foi se mea e sui ai le itulau o loʻo i ai nei ma se tuatusi fou.

I le taimi nei, ina ia siaki le manuia o le faatinoga, ia toe amata le masini, pe a maeʻa ona toe faʻafeiloaʻi Firefox i le itulau na muamua atu.