E faʻapefea ona fatuina animation gif? Polokalama mo le faia o gif animations

Faʻafeiloaʻi i tagata asiasi uma!

Masalo o tagata uma o loʻo maua le Initaneti na faʻafeiloai ma ata e suia (pe, sili atu, e pei o se faila vitio). O ia ituaiga ata e taua o le faʻafiafiaga. O i latou o se faila faila, lea o loʻo faʻapipiʻi ai vaega o se ata o loʻo taʻalo faʻatasi (faatasi ai ma se vaitau taimi).

Ina ia fatuina ia faila e te manaʻomia e fai ai ni nai polokalame, nisi taimi ma le manaʻoga. I lenei tusiga ou te fia faamatala auiliili pe mafai faapefea ona e fatuina na ituaiga animation. Tuuina atu le numera o fesili i le galulue faatasi ma ata, ou te manatu o lenei mea o le a aoga.

Atonu tatou te amata ...

O le anotusi

  • Polokalama mo le faia o gif animations
  • E faʻapefea ona fatuina animation gif mai ata ma ata
  • Faʻafefea ona fatuina animation gif mai le vitio

Polokalama mo le faia o gif animations

1) UnFREEz

Polokalame Polokalama: //www.whitsoftdev.com/unfreez/

O se polokalama faigofie lava (masalo o le faigofie), lea e na o ni nai filifiliga: seti faila e fatu ai le animation ma faʻamaonia le taimi i le va o vaʻaiga. E ui lava i lea, e lauiloa i le au faʻaoga - e le gata i lea, e le manaʻomia e tagata uma mea uma, ma o le faʻafiafiaga i totonu e faigofie ma vave ona fatuina!

2) QGifer

Faʻapupula: //sourceforge.net/projects/qgifer/

O se polokalama faigofie ma faʻatinoina mo le foafoaina o animation gif mai faila faila eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, mai avi, mpg, mp 4, ma isi). I le auala, e leai se totogi ma lagolagoina atoatoa le gagana Rusia (o lenei ua i ai se mea).

I le auala, o le faʻataʻitaʻiga i lenei tusiga pe faʻapefea ona fatuina ni mea laiti mai i faila vitio o loʻo faʻaalia i totonu.

O le faamalama autu o le polokalame QGifer.

3) Easy GIF Animator

Faʻapipiʻi o le upega tafaʻilagi: //www.easygifanimator.net/

O lenei polokalame o se tasi lea o mea e sili ona lelei mo le galulue faatasi ma le animation. E le gata ina faʻatagaina ai oe e vave ma faigofie ona fatuina ni faʻafiafiaga, ae ia faʻasaʻo foi! Ae ui i lea, ina ia faʻaaogaina uma vaega o le polokalama, e tatau ona e faʻatau ...

I le auala, o le a le mea e sili ona talafeagai i lenei polokalama, o le i ai o vavalo o loʻo vave vave ma i laasaga o le a fesoasoani ia te oe e faia soʻo se galuega i gif faila.
4) GIF Movie Gear

Atinae o le aufaʻatasi: //www.gamani.com/


O lenei polokalame e mafai ai e oe ona fatuina faila animated gif animated, sosaʻi ma faʻamautinoa lo latou tele. I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona faigofie ona faia ni fuʻa faʻaolaina o laasaga masani.

E faigofie lava ma ei ai se atinaʻe faʻaogaina e mafai ai e oe vave ona faia le galuega, e oʻo lava mo se tagata e faʻaaogaina le mea fou.
O le polokalama e mafai ai e oe ona tatala ma faʻaogaina o faila mo faila faila faila o ituaiga nei: GIF, AVI, BMP, JPEG, PNG, PSD.

E mafai ona galue ma faʻataʻitaʻiga (ICO), tagata faʻatau (CUR) ma tagata faʻalauiloaina (ANI).

E faʻapefea ona fatuina animation gif mai ata ma ata

Mafaufau i laasaga pe faapefea ona faia lenei mea.

1) Sauniuniga o ata

Muamua, e tatau ona e saunia ni ata ma ni ata mo le galuega muamua, e le gata i lea, i le gif format (pe a fai i soʻo se polokalama e te filifilia le filifiliga "Save as ...." - ua ofoina atu oe i le filifiliga o nisi faila - filifili gif).

O le tagata lava ia, ou te fiafia e saunia ni ata i le Adobe Photoshop (i le mataupu faavae, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi faʻataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se Gimp saoloto).

Mataupu ma tusia ata:

Saunia o ata i le Adobe Photoshop.

E taua le maitau:

- o faila uma o faila mo isi galuega e tatau ona i ai i le faatulagaga tutusa - gif;

- faila fai ata e tatau ona tutusa ma le iuga (mo se faataitaiga, 140x120, pei o laʻu faataitaiga);

- faila e tatau ona toe faʻaigoa ina ia latou laulauvavega mea e te manaʻomia pe a faʻafiafiaina (taʻalo i le faasologa). O le filifiliga sili ona faigofie: toe faʻailogaina faila i: 1, 2, 3, 4, etc.

10 gif ata i le tasi faatulagaga ma le tasi faaiuga. Faʻalogo lelei i igoa ole faila.

2) Fausiaina o le faʻafiafiaga

I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a ou faʻaali atu le ala e fai ai se faʻafiafiaga i se tasi o polokalame sili ona faigofie - UnFREEz (e tusa ma sina mea maualuga i le tusiga).

2.1) Faʻasaʻo le polokalama ma tatala le pusa i ata saunia. Ona filifili lea o ata e te manaʻo e faʻaoga i le animation ma tosina i latou i le polokalama UnFREEz e faʻaaoga ai le kiore i le faʻamalama.

Faʻaopoopo faila.

2.2) O le isi, faʻamautinoa le taimi i maila-sekone, lea e tatau ona i ai i le va o vaʻa. I le faʻamuamua, e mafai ona e faʻataʻitaʻi i le fatuina o ni faʻafiafiaga gif ma ni taʻaloga eseese.

Ona kiliki ai lea o le faamau - fai le GIF Animated.

3) Faʻamaonia le taunuʻuga

E totoe na o le faʻamaonia le igoa ole faila ma teu le faila faila. I le auala, afai e le fetaui le saoasaoa o le toe faafoiina o ata, ona toe fai lea o laʻasaga 1-3, faʻapipiʻi se taimi ese i le faatulagaga a le UnFREEz.

Taunuʻuga:

O le auala vave lena e mafai ai ona e fatuina animation gif mai ata eseese ma ata. O le mea moni, o le a mafai ona faʻaaoga polokalame sili atu ona mamana, ae mo le toatele o le a lava lea (o le mea sili ou te manatu i ai, e mautinoa lava ua lava ...).

Ma le isi, tatou te mafaufau i se galuega e sili atu ona manaia: fatuina o ata mai se faila vitio.

Faʻafefea ona fatuina animation gif mai le vitio

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, o le a ou faʻaalia le ala e fai ai se faʻaoga i se polokalama lauiloa (ma le saoloto). QGifer. I le auala, e matamata ma galulue i faila vitio, atonu e te manaʻomia ni codecs - e mafai ona e filifilia se mea mai lenei tusiga:

Mafaufau, pei ona masani ai, i laasaga ...

1) Faʻasalalau le polokalama ma faʻapipiʻi le ki e tatala ai le vitio (poʻo le kulupu autu Ctrl + Shift + V).

2) O le isi, e tatau ona e faʻamalamalama le nofoaga o le amataga ma le mutaaga o lau animation. E na o le faʻaogaina lava lenei: faʻaaogaina o kulupu e matamata ma faaseʻe le faʻavaa (uʻumu mumu i le faʻamalamalamaga i lalo) saili le amataga o lau animation i le lumanai. A maua le amataga, kiliki i luga o le loka loka. (faailoga i lanu meamata).

3) Vaʻai i le taimi nei (poʻo le taʻalo ese o laupepa) e oʻo i le iuga - seia oʻo i le pito o le mea e faʻauʻu ai lau animation.

A maua le iʻuga - kiliki i luga o le ki e faʻapipiʻi le pito o le animation (fuga lanumeamata i luga o le faʻamalamalamaga i lalo). I le ala, ia manatua o le ata o le a tele ni avanoa - mo se faataitaiga, o le vitio mo le 5-10 sekone o le a ave ai le tele o megabytes (3-10MB, e faalagolago i tulaga ma le maualuga e te filifilia. i lenei tusiga ma o le a ou le taofia).

4) Kiliki i le gif le button mai le snippet vitio maoti.

5) O le polokalama o le a faʻatautaia le vitio, i le taimi e tusa ma le tasi i le tasi (pe 10 sekone) O se fuaitau mai lau vitio o le a gaosia mo le tusa ma le 10 sekone).

6) O le isi, o le a tatalaina se faamalama mo le mea mulimuli o le faʻaiuga o faila. E mafai ona e faʻafefe ni laupapa, vaʻai pe o le a le foliga, ma isi. Ou te fautuaina ina ia mafai ona faʻataʻapeʻaina le ata (2 pito, e pei o le ataata i lalo) ma kiliki le ki.

7) E taua le maitauina o nisi taimi e tuʻuina atu ai e le polokalama se mea sese e laveai ai le faila pe afai oi ai ni faʻamatalaga Rusia i le auala ma le faila igoa. O le mafuaaga lena ou te fautuaina ai e valaau le faila Latina, ma gauai atu i le mea oe teuina ai.

Iʻuga:

Faʻailoga mai le ata lauiloa "The Diamond Hand".

I le ala, e mafai ona e fatuina se ata mai se vitio i se isi auala: tatala se vitio i se tagata taaalo, fai ni screenshots mai ai (toetoe lava o tagata tafafao i ona po nei e fesoasoani i le pueina o ata ma matala), ona fatuina lea o se ata mai nei ata, e pei ona faamatalaina i le vaega muamua o lenei tusiga) .

Mauaina le faavaa i le tagata taalo PotPlayer.

PS

Pau lava lena. E faʻapefea ona e fatuina ni mea faʻafiafia? Masalo ei ai auala e sili atu ai le vave "animation"? Le manuia!