Comfy File Recovery 3.9


O le a le mea e fai pe a fai e valea le avanoa o faila poʻo pepa e te manaʻomia na aveeseina mai le komepiuta poʻo le faʻasalalau faʻasalalau? Muamua lava, i se mea itiiti e mafai ai ona faia ni taga i luga o le disk, ma le lona lua - e faʻapipiʻi ai le polokalame Comfy File Recovery.

Comfy File Recovery is a functional purpose e le gata i le faʻatinoga o le toe faʻaleleiaina o le faila, ae o le fatuina foi o faʻamaumauga ma faʻamaumauga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame e toe faʻaleleia ai faila ua maeʻa

Faʻataʻitaʻiga se sikola ata

Faʻamālōlōina File Recovery e mafai ai e oe ona faia se sikola mata e iloa ai faila ua maeʻa. Afai e le maua faila faila, o le polokalama e maua ai se suʻesuʻega loloto, lea, e ui lava o le a umi, ae o le a mafai ona maua se numera tele atu o faila ua maeʻa.

Toe faʻaleleia le faila

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia i lau lauulu se lisi o faila ma faila na iloa. I le filifiliina o mea e manaʻomia, e mafai ona e alu i le toe faʻaleleia, faasaoina i le faila malo (e manaʻomia ona e teu i le puʻe e leʻi toe faʻaleleia mai), tusitusi i se CD / DVD, fatuina o se ata o le disk ISO ma le loli e ala mai i le FTP.

Laveaina ma le faapipiiina o masini

E ala i le polokalama Comfy File Recovery, e mafai ona e faʻasaoina se ata puʻe i lau komepiuta poʻo, se isi mea, ave i luga e ala i le sii mai o se ata mai se komepiuta.

File Recovery Recovery

Meafaigaluega na fausia-'' Failautusi Faʻamālōlōina File '' o le a faʻatagaina ai oe e fai le toe faʻaleleia o faila mai le disk. O se laasaga taʻitasi i le laasaga o le a faʻamalamalama ai laʻasaga taʻitasi, lea e mafai ai ona toe faʻaleleia le faila mo tagata sili ona le malamalama i komepiuta.

Laveina o faʻamatalaga faʻamatalaga

Afai e te manaʻomia le toe foʻi i le polokalame i le mavae ai o sina taimi, ae e te le manaʻo e toe faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga, ona mafai lea ona e faʻasili atu faʻamatalaga i luga o le polokalama i le komepiuta ina ia mafai ona toe sii mai mulimuli ma faaauau le toe faʻaleleia o le faagasologa.

Faʻapitoa o le Faʻamālōlōina o Faʻamaumauga Faʻamaumauga:

1. Faʻatasiga faigofie ma le agalelei i le fesoasoani a Rusia;

2. Faʻatagaina oe e faia se galuega maeʻa i luga o faʻafitauli ma le toe maua mai o faʻamatalaga mai ia i latou.

Faʻafitauli o le Faʻamaumauga Faʻamaumauga o le Comfy:

1. E tufatufa atu le polokalame i luga o le totogifuapauina.

Comfy File Recovery o se meafaigaluega lelei e faʻatino ai le toe faʻaleleia o faila. E le pei o R..saver, o lenei auupega o loʻo i ai le tele o isi mea faigaluega e le aoga mo tagata faʻapitoa, ae leai se masalosalo e mafai e tagata faʻapitoa o le PC ona talisapaia.

Tikiai le Faʻamasinoga Faʻamaumauga Faʻamaumauga o le Comfy

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

SoftPerfect File Recovery PC Inspector File Recovery Auslogics File Recovery Hetman Photo Recovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Comfy File Recovery is a step-by-step magicist designed to recover lost or by deleted data so as to re-save it to your computer.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: iSkysoft
Tau: $ 30
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.9