Faʻafanua i le Photoshop


Masalo, i luga o Instagram na faʻalogo ai tagata uma o le telefoni. Afai faatoa amata ona e faʻaaogaina lenei tautua, o le mea moni e tele au fesili. O lenei tusiga e aofia ai fesili e sili ona lauiloa i tagata e faatatau i le galuega a le Instagram.

I aso nei, o le Instagram e le na o se mea faigaluega mo le lolomiina o ata, ae o se meafaigaluega gaioiga moni ma se tele o avanoa, lea ua toe faafouina ma toetoe o toe faafou fou.

Faamauina ma le nofo i totonu

E te fou? Ma atonu e te ono fiafia i mataupu e fesoʻotaʻi ma le fatuina o se teugatupe ma le faia o se initaneti.

Tusi resitala ile auaunaga

Faaaogaina o le auaunaga e amata i le resitalaina. E mafai ona faia le faʻatinoga i luga o le telefoni - e ala i le faʻataga aloaia, ma luga o le komepiuta - faʻaaogaina le itulau web.

Faʻapefea ona resitala

Saini i totonu

O le teu i totonu o se upega tafaʻilagi e faʻaalia ai se faʻamatalaga o au faʻatagaga faʻamaumauga - saini ma le upega tafailagi. Mataupu? tuʻuina atu i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, faʻapipiʻi auiliili lenei mataupu, talanoa e uiga i metotia uma e faatagaina ai.

Auala e ulufale ai i le tautua

Galulue ma tagata e faʻaogaina auaunaga

Instagram o se auaunaga lea o loʻo nofoia se tasi o nofoaga taʻutaʻua i le numera o tagata faʻaaoga. O tagata uma e lesitalaina iinei e amata fegalegaleaiga ma le au fai saofaga: suʻe ma faaopoopo a latou uo, poloka itulau e le manaʻomia, ma isi.

Suʻe ni uo

I le faamauina, o le mea muamua e te ono manaʻomia e fai o le maua lea o au uo ua uma ona faʻaogaina lenei mea faigaluega. E ala i le lesitalaina ia i latou, e mafai ona e vaʻaia a latou lomiga lata mai i lau fafaga.

Faʻafefea ona maua se uo

Faʻaopoopo le Aufaitala

E tele auala e faatosina mai ai tagata fou fou i la outou blog, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga le fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga lautele, e lafo atu ai feʻau, ma isi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi tagata

Faʻailogaina i tagata faʻaoga

O lea, ua e maua se itulau manaia, o faʻamatalaga e te manaʻo e te vaʻaia i au fafaga. Ina ia faia lenei mea, na o oe e tatau ona e lesitala i ai.

Auala e te lesitala ai i le tagata faʻaaoga

Faamanatuina o tagata

E mafai ona e taʻua se tagata patino ua resitalaina i le talosaga, i le faʻamatalaga ma le ata lava ia. O a matou tusiga o le a taʻuina auʻiliʻilia i le auala e mafai ai ona fai lenei mea.

Auala e maka ai se tagata faʻaaoga i se ata

Matou te le 'aloʻese mai tagata

O se fesili e popole i tagata faʻapisinisi oe na faʻaputuina se aofaiga talafeagai o teugatupe i le lisi o le au fai saofaga.

I lenei tulaga, afai o oe e fai ma sui o tagata e le manaʻomia, e pei o blog blog, ma e te le manaʻo latou te vaʻai i au ata, e tatau ona e vaʻaia mai ia oe.

Faʻafefea ona vavaeeseina mai le faʻaaogaina

Faʻamaumauga o le poloka

Afai e te le manaʻo i se tagata e mafai ona ia lesitalaina oe ma toe vaʻai i ou ata, e tusa lava pe tatala le teutusi, e tatau ona e faʻaopopo i le tagata uliuli.

Faʻafefea ona poloka se tagata faʻaaoga

Tatala le itulau faʻailoga

Afai na e poloka muamua lou faʻamatalaga, ae o le taimi nei e le o manaʻomia lenei fuataga, e mafai ona aveesea le iunite i ni tala se lua.

Faʻapefea ona tatala se tagata faʻaaoga

Faʻesea mai tala

O le toatele oi tatou e nofo aitalafu i se tele o itulau e iu lava ina le fiafia. Afai o le numera o faʻasalaga faaopoopo e tele tele, o loʻo e maua le avanoa e faʻamamā ai mea faaopoopo i se auala faigofie mo oe.

Faʻafefea ona vaʻaia mai tagata faʻaoga

Saili po o ai faʻauluuluga e le faʻamaonia

O lea, e te amataina le tusi talosaga ma vaʻai ua paʻu le numera o le au fai saofaga. E mafai ona e iloa po o ai e le faʻatagaina mai oe, ae, o le mea moni, e tatau ona e liliu i meafaigaluega tʻatolu.

Auala e iloa ai po o ai e le faʻamaonia

Faʻaaoga le Instagram

O lenei poloka o loʻo ufiufi ai mataupu sili ona lauiloa e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le auaunaga i luga o se telefoni ma luga o se komepiuta.

Toe faʻaleleia o upu

E le mafai ona e ulufale? Ma, e ono foliga mai, e sese lau faʻamaoni. Afai e le mafai ona e manatuaina le kulupu puipui, e te maua pea le avanoa e faia ai le toe faʻaleleia o taualumaga.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se upu faila

Sui igoa ole igoa

O le igoa o le tagata e mafai ona malamalama i auala e lua - saini, i.e. lou igoa taufaʻailoga tulaga ese lea e te ulufale ai i le tautua, ma lou igoa moni, lea e mafai ona faʻatulagaina. Afai e talafeagai, o nei igoa e lua e mafai ona suia i soo se taimi.

Auala e suia ai le igoa o le tagata

Tali atu i faʻamatalaga

I le avea ai o se tulafono, o le vaega autu o fesoʻotaʻiga i le Instagram e tupu mai i faʻamatalaga. Ina ia mafai e le tagata o loʻo faʻatuamua ona maua le faʻamatalaga o se feau na e tuʻuina atu, e tatau ona e iloa le auala e tali saʻo ai i le saʻo.

Faʻafefea ona tali atu i se faʻamatalaga

Aveese faʻamatalaga

Afai o lau itulau e lautele, ioe. e masani ona faʻavaivai tagata fou; atonu o le ae fetaiaʻi ma ni faʻamatalaga leaga ma le ita, o le a manino ai le le teuteuina. O le mea e lelei ai, e mafai ona e aveesea i latou i se taimi vave.

Faʻafefea ona tape faʻamatalaga

Faʻasalaga le mafai ona tuʻu faʻamatalaga.

Afai na e lafoina se meli ua iloa e faʻaumatia i le tele o faʻamatalaga le lelei, e sili atu ona vave faʻasaʻo tagata mai le tuʻuina atu.

Faʻafefea ona faʻasaina tali

Matou te tuʻu ni mea e fai

Hashtags o uluai faailoga tusi lea e mafai ai e oe ona suʻe ni pou. E ala i le makaina o au pou faʻatasi ai ma aʻafiaga, o le a le gata ina faigofie ai isi tala e suʻe ai mea e fiafia i ai, ae faʻalautele ai le lauiloa o lau itulau.

E faʻapefea ona tuʻu ni aisa

Sailia o hashtags

Seʻi faapea e te manaʻo e suʻe lau kuka. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei taotoga o le suʻeina lea e hashtags.

E faʻapefea ona suʻe ni ata e ala i hashtags

Kopi le sootaga

Atonu ua uma ona e maitauina i le Instagram i faamatalaga e le mafai ona e kopiina le sootaga. E faapefea la ona e faʻaopopoina se URL i le laupapa laupapa?

Auala e kopiina ai le sootaga

Kuni le faʻailoga

O se tasi o filifiliga lelei faalilolilo i le Instagram o le tapunia lea o le itulau. Faʻafetai i lenei mea, o au pou e na o tagata ua uma ona latou mauaina.

Faʻafefea ona tapuni se talaaga

Vaʻaiga o Tala

Tala poʻo Tala o se tasi o mea fou e mafai ai e oe ona lolomiina ata ma vitio mo se vaitaimi e 24 itula i lau talaaga. I aso nei, e toatele tagata e faʻaaogaina tala ina ia mafai ona e vaʻaia i latou.

Faʻafefea ona matamata i Talafaasolopito

Faaopoopo lau tala

A maeʻa ona e vaʻavaʻai i tala o uo na e filifili e faia sau lava oe? E leai se mea faigofie!

Auala e fatu ai se tala

Aveese le Talafaasolopito

I le mea e tupu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata i le Talafaasolopito sa lolomiina i luga o se avanoa, e ono manaʻomia ona e tapeina. O le mea e lelei ai, e te maua le avanoa e faʻatino ai ma le lima lenei faiga, e aunoa ma le faʻatali mo le iʻuga o le 24 itula.

E faʻapefea ona tape Talafaasolopito

Matou te tusitusi i le Faatonu

O le a le mea na faʻatali e le aufaitau Instagram mo le mea na tupu mulimuli ane - ua faʻaopopoina e le au atinaʻe le tomai e faʻatautaia ai le tagata lava ia. O lenei uiga e taua o le Direct.

E faʻapefea ona tusi i le Instagram Direct

Aveese savali i totonu o Faatonu

I le tulaga o le Faatonuga o loʻo i ai tusi e le o manaʻomia, e mafai lava ona e faʻaumatia uma.

E faʻapefea ona faʻamalamalama Faatonu

Matou te tapeina se ata mai se talaaga

E toatele e matua faitioina la latou blog, taumafai e lolomi na o ata aupito maualuga e fetaui ma le mataupu autu o le teugatupe. Afai e te le fiafia i le ata lolomiina, e mafai ona e tapeina i soo se taimi.

Faʻafefea ona aveese se ata mai le faʻailoga

Vaʻavaʻai malolo

O le toatele oi tatou e fia iloa po o fea o tagata e matamata i le itulau. O le mea e leaga ai, e le mafai e le Instagram ona mafai ona matamata i malo o le itulau, ae o loʻo i ai se auala atamai e puʻe ai tagata fiailoa.

Auala e matamata ai i faletalimalo faʻamatalaga

Matou te tilotilo i se ata e aunoa ma le resitara

Faʻapea o oe e leai sau faʻamaumauga faamauina i le Instagram, ae afai o le fia iloa e aʻafia ai, e mafai ona e vaʻavaʻai i lomiga a tagata faʻaogaina e aunoa ma le mauaina.

Auala e matamata ai i ata e aunoa ma le resitara

Vaʻai faʻamatalaga tapuni

Toeitiiti lava oi matou uma sa i ai le manaʻoga e matamata i se teugatupe tuʻufaʻatasi, e teu ai mea e leai se avanoa.

O le tusiga o loʻo talanoa e uiga i le tele o metotia e mafai ai e oe ona vaʻai i ata na lafoina i totonu o se teugatupe tumaoti.

Faʻafefea ona matamata i se faʻailoa ua maeʻa

Matou te faateleina le ata

Malilie, o nisi taimi o le tele muamua o le ata, na lolomiina i le Instagram, e le lava e mafaufau i ai auiliiliga. O le mea e lelei ai, e tele auala e mafai ai e oe ona faʻatuputeleina.

Faʻafefea ona faʻateleina le ata

Matou te faia faʻamaumauga faʻamau

O se faʻasalalauga o se faʻaluaina faʻaluaina o se lolomiga lomia i luga o le isi itulau i lau talaaga. E masani lava, o se galuega talitutusa e manaʻomia e tagata faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ia auai i se tauvaga.

Faʻafefea ona fai faʻamaumauga o faʻamaumauga

Matou te teuina ata i le telefoni (komepiuta)

O lomiga e fiafia i ai atonu e manaʻomia ona faʻaolaina i luga o se telefoni po o luga o se komepiuta. O masini taitasi e iai lana lava auala e faia ai lenei faiga.

Faʻafefea ona teu ai ata i se telefoni po o se komepiuta

Aumai le vitio

E foliga mai ia te oe o le siiina o vitio mai le Instagram e sili atu ona faigata? Afai e tatau ai, soʻo se ata vitio e mafai ona sii mai i lau telefoni po o komepiuta.

Auala e sii ai le vitio

Matou te tapeina le teugatupe

Afai e te le toe fuafua e asiasi i le Instagram, e leai se aoga e teu ai se isi faʻamaumauga ua maeʻa - e tatau ona faʻaumatia. Ae e tatau ona malamalama o faatasi ma lau faʻamatalaga o le a mou atu au lomiga uma e aunoa ma se faʻamatalaga, ma o le a leai se avanoa e toe faʻafoisia ai.

E faʻapefea ona faʻamalo atoa se talaaga

Matou te toe faʻaleleia le itulau

O le toe faʻaleleia o le Instagram o se manatu faʻavalevalea, talu ai ona e le mafai e se tagata ona avanoa i auala eseese. O le tusiga e aofia ai lenei faafitauli i se mea faigata, o lea o le ae maua ai le tali i lau fesili.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se itulau

Alu i le pisinisi pisinisi

Afai e te filifili e blog mo le faʻamoemoe o le faʻalauteleina o oloa poʻo tautua, ona tatau lea ona tuʻuina atu i se pisinisi pisinisi e avanoa avanoa fou mo oe: button "Faʻafesoʻotaʻi", faʻateleina faʻalauiloa, fuainumera o matamata ma sili atu.

Faʻafefea ona fai se faʻamatalaga faapisinisi

Vaʻai faʻamaumauga

O le a lau fefaʻatauaʻiga itulau? O a atunuu e masani ona manatu iai tagata ia te oe? O a lomiga sili ona lauiloa? O lenei ma isi faʻamatalaga o le a mafai ai e oe ona maua fuainumera e mafai ona vaʻaia i totonu o le tusi talosaga lava ia, ma le faʻaaogaina o meafaigaluega e tolu.

Faʻafefea ona matamata i fuainumera faʻamaumauga

Faaopopo le "Contact" button

Afai o loʻo e ofoina atu se oloa poʻo se tautua, o le mea lea e tatau i tagata o loʻo manaʻomia le faʻafaigofie ona faʻafaigofie le mafai ona talanoa ma oe. Le faia o lenei mea, ma tuʻuina atu se ki "Faʻafesoʻotaʻi".

Faʻafefea ona faʻaopoopo le kene "Faʻafesoʻotaʻi"

Bind Instagram i VK

Snapping Instagram i le VK o le a mafai ai ona e faia faʻatasi le tusiga i luga o fesoʻotaiga vavave faʻasoa, faʻapea foi le setiina o le autafaʻiina o ata i VKontakte mai le Instagram i se tusi faʻamaonia.

Faʻapefea ona nonoa i le tusi Instagram Vkontakte

Fausia Instagram Ads

Faasalalauga o le afi o fefaatauaiga. Ma afai ei ai se mea e ofoina atu isi faʻamatalaga o le sosaiete agafesootai lautele, e le tatau ona e tuulafoaia lenei avanoa.

Faʻafefea ona faasalalauina

Matou te maua se siaki

O le tele o tagata taaalo, tagata taaalo, vaega lauiloa, tagata lautele ma isi tagata tautaua e mauaina se faailoga faapitoa e taʻu atu ai i tagata faaaoga o lenei itulau faapitoa e moni. Afai o lau talaaga faalilolilo o loo i ai le fia selau afe o le lesitala, ona e maua ai lea o avanoa uma o le mauaina o le pine o le pine o le faailoga.

Faʻafefea ona maua se siaki

Tuu le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi

Afai oe faʻalauiloaina lau 'upega tafaʻilagi poʻo le YouTube channel, e taua le tuʻuina o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i lau faʻamatalaga o le a mafai ai e tagata ona mulimuli i ai.

Auala e fai ai se fesoʻotaʻiga malosi

Faaopopo se nofoaga fou

Afai, i le faaopoopoina o le geolocation, o le nofoaga e te manaʻomia e le o iai i le Instagram, e tatau ona e fatuina. Ae paga lea, o le talosaga na aveesea ai le avanoa e fausia ni nofoaga fou, ae mafai ona ausia le galuega, e ui lava e aunoa ma le fesoasoani a Facebook.

Faʻafefea ona faʻaopopo se nofoaga fou

Faʻamauina ni faʻataʻitaʻiga

I le tele o mataupu, faʻaaoga e Instagram Emoji emoticons. Ma afai i luga o smartphones, o se tulafono, o le a leai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o tagata, i le tulaga o se PC, e masani ona i ai faigata.

E faʻafefea ona faʻaopoopo i falemaʻi

Tuu musika i luga o le vitio

O le aufaitalaloa e le gata ina fiafia i ata, ae faapena foi vitio. Ina ia sili atu le manaia o le vitio, e mafai ona e faaopoopoina musika talafeagai i ai.

O le mea e leaga ai, e le mafai ona faia lenei faʻatinoga e faʻaaoga ai faʻaaogaina o meafaigaluega a le Instagram, ae ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani o tusi faʻapitoa, o le galuega e mafai uma i luga o se telefoni ma luga o se PC.

Faʻafefea ona tuʻu musika i luga o le vitio

Saini le ata

O se faʻamatalaga lelei i lalo o le ata o le a tosina atu i ai le tele o le gauai.

O le tusiga o le a faʻamatalaina auʻiliʻilia le auala ma mea e mafai ona e tusia i lalo o ata, faʻapea foʻi ma taʻu atu e uiga i meafaigaluega e mafai ai ona e faia faʻamaumauga i luga o ata.

Faʻapefea ona saini se ata

Galue ma Instagram ile komepiuta

Talu ai o Instagram o se fesoʻotaiga vavave feaveaʻi, ua fuafuaina faapitoa mo le faʻaaogaina mai se telefoni. Ae peitai, afai e te seti ia oe lava se sini manino e faʻaaoga atoatoa le auaunaga i luga o se PC, o lona uiga o lenei mea e moni.

Faʻamau Instagram i lau komepiuta

O le mea moni, o loʻo i ai se itulau i luga o le initaneti e mafai ai e oe ona galue ma le auʻaunaga i soʻo se masini, ae peitai, e le atoatoa ma e faʻagata tele ai le galuega a se fesoʻotaʻiga lautele i luga o se PC.

Ae e lua fofo: faʻaaoga le faʻaaogaina o le Instagram mo lau komepiuta, pe faʻalauiloa le telefoni feaveai i le Android emulator.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Instagram i komepiuta

Matou te lafoina ata mai le komepiuta

O le tele o tagata e popole pe faʻapefea ona lolomiina ata i se tautua lauiloa, faʻaaogaina na o le masini e faʻaoga Windows.

O le mea e leaga ai, i lenei tulaga e le mafai ona e faia e aunoa ma ni meafaigaluega e tolu (talanoa e uiga i le emulator Android), peitaʻi, a uma ona tuʻuina ma faʻatulagaina ni nai minute, e mafai ona e faia atoatoa e aunoa ma se telefoni.

Faʻafefea ona lafoina se ata i le Instagram mai se komepiuta

Matou te lomia le vitio mai le komepiuta

E te fuafua e lafoina vitio i Instagram mai lau komepiuta? Ona mafai ai lea ona ausia le galuega i le fesoasoani a se polokalame faʻapitoa a isi vaega mo le Windows OS, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le fesoʻotaʻi vavavevave toetoe lava atoatoa.

Faʻapefea ona lolomiina le vitio mai se komepiuta

Matou te tusia ni savali i le Instagram mai le komepiuta

I lalo o le feau, tagata, o se tulafono, o lona uiga o le lolomiina o manatu, poo le auina atu o le tusitusiga e Taʻitaʻi. E mafai ona faigofie ona faia ia faiga e lua e aunoa ma se telefoni.

Faʻafefea ona auina atu se savali i le Instagram mai se komepiuta

Matou te tilotilo fiafia i le komepiuta

E toatele tagata e fia vaai i se aofaiga tele o fiafia i lalo oa latou pou. Afai e le mafai ona e vaʻavaʻai i fiafia mai lau telefoni, ona mafai lea ona vaʻai lenei faʻamatalaga mai se PC.

Faʻafefea ona vaʻai fiafia i luga o se komepiuta

Fautuaga aoga

O lenei poloka e le oi ai ni faʻamatalaga maʻoti mo le faʻaaogaina o le tautua - o faʻamatalaga nei o le a faʻaleleia lau faʻamatalaga.

Matagofie le faia o le talaaga

Talitonu o le tele o tagata uma e lesitala e tosina i le talaaga e teuteuina matagofie. O le mea moni, e leai se fua e tasi mo le saʻo saʻoga o le itulau, peitaʻi, o nisi fautuaga o le a mafai ai ona sili atu ona e fiafia i tagata asiasi.

E ese le matagofie i le faia o se talaaga

Spin le faʻailoga

O le toatele oi tatou e fia maua se itulau aloaʻia o le Instagram lea o le a fiafia i le tele o tagata faʻaaoga, ma, i le taimi uumi, o le a tosina atu ai tagata faʻasalalauga.

Faʻafefea ona faʻalauiloa se talaaga

O le a tele se taumafaiga e faʻaleleia ai, ae o se taunuuga - o se itulau lauiloa ma se numera tele o le aufailautusi.

Maua i luga o le Instagram

O ai e le manaʻo e faʻaaoga le Instagram i se tupe maua atoa? E tele auala e maua ai tupe i lenei tautua, ma i nisi tulaga e te le manaʻomia le i ai o se tala lelei.

Faʻafefea ona fai tupe i le Instagram

Fatu se vaega

Faʻapea o lau blog nusipepa e le faʻapitoa, tutusa ma se vaega e fiafia i ai, aʻo faʻatinoina i isi fesoʻotaʻiga lautele. Ae paga lea, e le mafai e le Instagram ona maua le avanoa e fatuina ai vaega, ae peitai, o nisi o fautuaga o le a mafai ai ona e faʻamaonia lau talaaga.

Auala e fatu ai se vaega

O loo tatou tauvaga

O se tauvaga laʻitiiti na faia i le Instagram o se auala lelei e faʻaleleia ai le gaioiga a tagata o loʻo iai nei ma tosina mai ai ni mea fou.

Auala e faia ai se tauvaga

Faʻasalalau

O le mea e leaga ai, o le faʻaaogaina o le tautua e le masani ona sologa lelei, ma o tagata e umia tala i vaega eseese o le galuega a le Instagram e mafai ona feagai ma le tele o faafitauli i le galuega o le auaunaga.

E le mafai ona ou lesitala

E leʻi amata faʻaaogaina le 'auʻaunaga, ae ua e faʻataʻamilo i faafitauli? Faʻafitauli i le resitalaina, o se tulafono, tulaʻi ona o le leai o se faʻamalo, o lea e faigofie ai ona foia le faafitauli.

Aisea e le mafai ai ona lesitala

Afai ua teʻa le teugatupe

I le gasologa o tausaga ua tuanaʻi, o le lauiloa o le auʻaunaga ua faʻatupulaia le tele, ona o le numera o hacks ua sili atu ona masani ai. Afai e lavea oe, o le a taʻuina atu e la matou tusiga le faasologa o gaioiga e tatau ona e faʻamaeʻaina i le vave e mafai ai.

O le a le mea e fai pe afai o lau teugatupe ua faʻatau

O ata e le o utaina

Достаточно распространенная проблема, когда вам не удается опубликовать свежие фотографии в своем аккаунте. Данная проблема может возникнуть по разным причинам, поэтому и способов ее решения существует достаточно.

Не загружается фото: основные причины неполадки

Не грузятся видеозаписи

I le isi itu, afai e le mafai ona e siiina se vitio, e tatau ona e fuafuaina le mafuaʻaga o le faafitauli, lea o le a mafai ai ona e foia le vave i le vave e mafai ai.

Vitio e le lolomiina: o le mafuaaga o le faafitauli

E le aoga Instagram

Atonu e leai se isi galuega fesoasoani poʻo se tusi atoa. Po o le a lava le ituaiga o le le mafai ona faʻaauau Instagram o loʻo faʻatali mo oe - i totonu o le tusiga o le ae mafai ona maua se tali manino.

Instagram e le aoga: mafuaʻaga o faafitauli ma fofo

Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na fesoasoani ia te oe e maua ai le tali i se fesili faapitoa e uiga i le faʻaaogaina o le Instagram. Afai ei ai a outou faʻamatalaga, tuʻu i latou i faʻamatalaga.