Navitel Navigator mo le Android

O le taimi nei ua sili atu le tele o masini komepiuta i luga o le OS OS, o loʻo i ai se masini faʻapipiʻi GPS, ma e oʻo lava i Google i le muai faʻapipiʻiina o polokalama. Ae ui i lea, e le talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, i taʻavale poʻo ni tagata fiafia i le savaliga sopo, aua e leai ni a latou galuega e tatau ai. O le mea e lelei ai, faʻafetai i le tatalaina o le Android, o loʻo i ai isi auala - tatou te gauai atu Navigael Navigator!

Le faʻasologaina o laina le tumau

O le aoga sili o Navitel i luga o Google Maps lava e tasi o le taʻavale e aunoa ma le faʻaogaina o le Initaneti. A e amataina le talosaga, o le a talosagaina oe e sii mai faafanua mai itu e tolu - Asia, Europa ma Amerika.

O le lelei ma le atinaeina o faafanua o atunuu CIS e tuua ai le tele o tauvaga i tua.

Suʻesuʻe i faʻasalaga

Ole Navitel Navigator e ofoina atu ia oe ile alualu i luma o galuega mo le tulaga manaomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ese mai le suʻesuʻega masani i le tuatusi, o loʻo maua le sailiga e ala i faʻamaumauga.

O lenei avanoa e aoga tele mo tagata tafafao maimoa poʻo ni tagata fiafia e faʻaalu ese mai nofoaga e tele.

Auala Setup

O tagata e faʻaaogāina faʻamatalaga fautuaina tagata e faʻaaogaina auala i le lima. E tele ni avanoa e maua, e amata mai i le tuatusi masani ma auala mulimuli - mo se faataitaiga, mai le fale e galue.

E mafai ona faʻasalalau se mea e tuʻufaʻatasia.

Setema mataituina

Faatasi ai ma le fesoasoani a Navitel, e mafai foi ona e vaʻavaʻai i le numera o satelite na faʻaaoga e le polokalame e faigaluega ai ma vaʻai i lo latou nofoaga i totonu o le nofoaga.

I le tele o isi tagata faimalaga GPS, o lenei avanoa e le o iai pe matua faʻapulaʻa. O lenei pulou o le a aoga mo tagata e mananao e siaki le tulaga o le taliaina o le latou masini.

Faʻatasi

O se nofoaga faapitoa e nofoia e le galuega o le fesoʻotaʻi faʻatasi o faʻamatalaga faʻamatalaga e ala i se ao e taʻua o Navitel. O loʻo mafai ona maua le gafatia e faʻafetaui ai auala, talafaasolopito ma faʻafaologaina.

O le faigofie o lenei galuega faatino e le mafaagaloina - e le tatau i tagata faaaoga ona toe faʻafouina le talosaga e ala i le suia o latou masini: naʻo le faʻaulufale mai o faʻamaumauga ma faʻamaumauga o loʻo teuina i le ao.

Faʻamatalaga o fefaʻatauaiga

O le faʻaalia o galuega o le faʻaaogaina o taavale afi o se tasi lea o tagata sili ona lauiloa i totonu o aai tetele, aemaise lava o taʻavale. O loʻo maua lenei tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Yandex.Maps, peitaʻi, i le Navitel Navigator, o le avanoa i ai e sili atu le faigofie ma e sili atu le mafanafana e faʻaopoopo - na o le kiliki i luga o le ata malamalama i le pito i luga

O iina, e mafai e le tagata faʻaaogā ona faʻaalia le faʻaalia o auala feʻaveaʻi i luga o le faʻafanua poʻo le faʻauigaga o le vaʻaia ao faia le ala.

Faʻasalalauga masani

E le taua tele, ae o se uiga manaia o Navitel Navigator o le setiina lea o le "mea naʻo ia". Aemaise lava, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le paʻu (faʻamatalaga lautele) o le talosaga i totonu o le faatulagaga i le "Faʻamatalaga" mea.

I le talosaga ua faʻapipiʻiina mai le vevela, o loʻo maua ai paʻu o le ao ma le po, faʻapea foi ma a latou suiga vave. Mo le faʻaaogaina o se paʻu ua fai i le fale, e tatau ona e ave muamua i totonu o le pusa talafeagai - ua faaopoopo e le au atinaʻe le ala i le pusa i le mea talafeagai.

Eseese talaaga

O se avanoa faigofie ma talafeagai i le Navigator o le setiina lea o faʻamatalaga faʻasologa. Talu ai o GPS e masani ona faʻaaogaina i totonu o se taavale, ua i ai le faʻailoga faaletonu.

I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopoina le tele o faʻamatalaga mo tulaga eseese o le faʻaogaina.

Mama

  • O le talosaga ua atoa i le gagana Rusia;
  • Faʻafeiloaʻi, faigofie ma lautele tulaga;
  • Faʻataʻitaʻia auala o felaʻuaiga;
  • Faʻailoga o le ao.

Faʻafitauli

  • Talosaga ua totogiina;
  • E le saʻo ona maua;
  • E tele naua mea e teu ai.

E tele talosaga mo le faʻatautaia, ae le mafai e latou uma ona mitamita uiga e pei o Navitel Navigator.

Faʻasolo le faʻataʻitaʻiga o le Navitel

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store