Faʻaopoopo le mesh i MS Word

O le FLAC o se faʻavasegaina o le faʻamalosi leo. Ae talu ai o faila faʻatasi ma le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga e matua tele, ma o nisi polokalama ma masini e le mafai ona toe gaosia, e tatau ona liliu le FLAC i le lauiloa tele MP3.

Auala o le Liua

E mafai ona e faaliliuina le FLAC i le MP3 e faʻaoga ai fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti ma le komepiuta liliu. I auala eseese e foia ai le faafitauli i le fesoasoani a le tagata mulimuli, o le a tatou talanoaina i lenei tusiga.

Metotia 1: MediaHuman Audio Converter

O lenei polokalama saoloto o se faila o faila faila faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina lea e galue ai ma faʻalauiloa lauiloa. Faatasi ai ma tagata lagolago o FLAC ma MP3 tatou te fiafia i ai. E le gata i lea, o le MediaHuman Audio Converter e iloa ata o le CUE faila ma faʻapipiʻi faʻafuasei i latou i ni vala eseese. Aʻo galue ma Lossless Audio, e aofia ai le FLAC, o lenei uiga o le a sili ona aoga.

Download MediaHuman Audio Converter

  1. Faʻapipiʻi le polokalama i luga o lau komepiuta, pe a uma ona e siiina mai le 'upega tafaʻilagi, ma taʻavale.
  2. Faaopoopo faila leo audio a le FLAC e te manao e liliu i le MP3. E mafai ona e toso ma paʻu, pe mafai foi ona e faʻaaogaina se tasi o paipa se lua i luga o le kulupu o le faʻalogo. Muamua e maua ai le tomai e faʻaopoopo ai taʻitoʻatasi taʻitasi, le lua - pepa uma.

    Kiliki i le ata talafeagai, ona i ai lea i le faamalama o le polokalama e tatala "Saili" alu i le pusa i faila puʻeleʻa manaʻomia poʻo i se lisi faʻamaumauga. Filifili i latou i le kiore po o le keyboard, ona kiliki lea i le ki "Tatala".

  3. Failautusi FLAC o le a faaopoopo i le faamalama autu o MediaHuman Audio Converter. I le pito i luga o le laulau, filifili le faatulagaga talafeagai. MP3 o le a faʻapipiʻi e le mafai, ae afai e leai, filifili mai le lisi o avanoa. Afai e te kiliki i luga o lenei ki, e mafai ona e fuafuaina le lelei. E le gata i lea, a le mafai, o le maualuga e avanoa mo lenei ituaiga faila e seti i le 320 kbps, ae afai e manaʻo ai, e mafai ona faaititia lenei tau. I le faia o se faaiuga i le faatulagaga ma le lelei, kiliki "Katia" i totonu o lenei tamai faamalama.
  4. Aʻo le i faia tuusaʻo i le liua, e mafai ona e filifilia se nofoaga e teu ai faila leo. Afai oe faila polokalama (C: Users username Music Liliu mai e MediaHuman) e le o faʻamalieina oe, kiliki i le ki ma le ellipsis ma faʻamaonia soʻo se isi nofoaga e sili ona fiafia i ai.
  5. A maeʻa le faamalama o le faatulagaga, amata le FLAC i le faagasologa o le liuaina o le MP3 e ala i le uomi o le ki "Amata le Liua", lea o loʻo faʻaalia i le sikikipilama i lalo.
  6. Le amataina o le liua, lea e faia i le faʻatulagaina tele (e tele auala ua liua i le taimi e tasi). O lona umi o le a faʻalagolago i le numera o faila faaopoopo ma o latou lapopoa muamua.
  7. I le maeʻa ai o le liua, i lalo ifo o tulaga taʻitasi i le faʻalapotopotoga FLAC ua aliali mai "Ua maeʻa".

    E mafai ona e alu i le pusa na tofia i le laasaga lona fa ma faʻalogo le leo e faʻaaoga ai le tagata taalo ua faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

  8. I lenei tulaga, o le faagasologa o le faaliliuina o le FLAC i le MP3 e mafai ona mafaufauina atoa. MediaHuman Audio Converter, iloiloina i le faʻavae o lenei metotia, e sili ona lelei mo nei faʻamoemoega ma e manaʻomia ai se laʻititi o gaioiga mai le tagata faʻaaogaina. Afai mo nisi mafuaʻaga e le fetaui lenei polokalama ia oe, siaki ia filifiliga o loʻo i lalo.

Metotia 2: Faʻatulagaina le Faletusi

Faʻafesoʻotaʻiga O le fale gaosi mafai ona faia suiga i le taʻiala poʻo le, e pei ona masani ona taʻua i le gagana Rusia, le Faʻatulaga Faʻatulagaga.

  1. Faʻasaʻo Faʻataʻavale Fale. I le ogatotonu o le itulau kiliki "Audio".
  2. I le lisi o faʻatulagaga o le a aliali mai pe a maeʻa lenei gaioiga, filifili le ata "MP3".
  3. O se vaega o faatulagaga masani mo le faaliliuina o se faila leo i le MP3 format ua faalauiloaina. Ina ia amata, kiliki le ki. "Faaopoopo le File".
  4. Ua faalauiloaina le faamalama faaopoopo. Saili le lisi o le FLAC. Filifili lenei faila, kiliki "Tatala".
  5. O le igoa ma le tuatusi o le faila leo o le a aliali mai i le faamalama o le suiga. Afai e te manaʻo e faia ni faʻaopoopoga fafo atu MP3, kiliki "Customize".
  6. Taumafai laiga sulu. I, filifili mai se lisi o tulaga faatauaina, e mafai ona e faʻaogaina mea nei:
    • VBR (0 i le 9);
    • Volume (mai le 50% i le 200%);
    • Channel (alaleo po o se tasi);
    • Totogi fua (mai le 32 kbps i le 320 kbps);
    • E masani (mai le 11025 Hz i le 48000 Hz).

    A maeʻa ona faʻamalamalamaina tulaga, kiliki "Lelei".

  7. I le toe foi atu i le faamalama autu o vaega o le toe fuataina i le MP3, ua mafai nei ona e faamaoti le nofoaga o le lelei le mea o le a auina mai ai le faila faalogo. Kiliki "Suiga".
  8. Faatoagaina "Suʻe Failautusi". Faʻasaga i le tusi o le a avea ma faila faila faila. Filifili, kiliki "Lelei".
  9. O le ala i le lisi filifilia ua faʻaalia i totonu o le fanua "Foli Mulimuli". Ua maeʻa galuega i le faamalama o le faatulagaga. Kiliki "Lelei".
  10. Matou te toe foi atu i le faamalama o le Faletusi Tutotonu. E pei ona mafai ona e vaʻaia, i totonu o se laina tuʻufaʻatasi o loʻo aofia ai le galuega ua matou maeʻa muamua, lea e aofia ai faʻamatalaga nei:
    • Le igoa o le faila faila leo;
    • Lona telē;
    • Faatonuga o le liua;
    • Le nofoaga o le faila o le faila faila.

    Filifili le pepa na faaigoaina ma kiliki "Amata".

  11. Liua amata. E mafai ona mataituina lona alualu i luma "Tulaga" faʻaaogaina o le faailo ma faʻaalia le pasene o le galuega.
  12. A maeʻa le faʻavaega, o le tulaga i le koluma "Tulaga" o le a suia i "Fai".
  13. Ina ia asiasi i le teuina o le faila faila faaiu lea na faamaoti i totonu o faatulagaga muamua, siaki le igoa o le galuega ma kiliki "Foli Mulimuli".
  14. O le a tatalaina le vaega faila faila MP3 "Saili".

Metotia 3: Aofaʻi o Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O le FLAC i le MP3 o le a mafai ona faʻapipiʻiina polokalama faakomepiuta e liua ai faʻalogo leo. Total Audio Converter.

  1. Open Total Audio Converter. I le itu tauagavale o lona faamalama o le faila faila lea. Faʻamalamalama le faila faʻapipiʻi faila file FLAC i totonu. O mea uma o loʻo i le pusa ua filifilia e lagolagoina e le polokalame o le a faʻaalia i le pito i luga o le itu taumatau o le faamalama. Siaki le pusa i le agavale o le faila i luga. Ona kiliki lea o le logo "MP3" i luga o le pa luga.
  2. Ona mo ē e ona le lomiga o le polokalame, o le a tatalaina se faamalama ma se lima taimi lona lima. O lenei faamalama ua lipotia foi e na o le 67% o le faila faila o le a faaliliuina. A maeʻa le taimi atofaina, kiliki "Faaauau". O ē e ona le faʻasalaga e leai se faʻagata. Latou te mafai ona liua atoatoa le faila, ma le faamalama faʻamatalaina i luga ua i ai se timer e leʻo aliali.
  3. Ua faalauiloaina le faamalama o le liuaina. Muamua, tatala le vaega "O fea?". I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" ala faatonuina o le nofoaga o le mea ua liua. I le lē mafai, e fetaui lelei ma le faʻamaumauga o le teuina o punaoa. Afai e te manaʻo e sui lenei parakalafa, kiliki i le mea i le taumatau o le fanua ua faʻamaonia.
  4. Ua tatala le atigi "Faasaoina". Faʻasaga i le mea e te manaʻo e teuina le faila faila. Kiliki "Faasaoina".
  5. I le eria "Igoa ole igoa" Ua faʻaalia le tuatusi o le lisi filifilia.
  6. I le lisi "Vaega" E mafai ona e tipiina se fasipepa faapitoa mai le code source e manaʻomia ona liua e ala i le faatulagaina o le taimi o lona amataga ma le mutaʻaga. Ae, ioe, o lenei galuega e le o taimi uma e fai mai ai.
  7. I le lisi "Tusi" E ala i le tosoina o le mea e faʻataʻitaʻi ai, e mafai ona e fetuunai le voluma o le faila leo faʻalogo.
  8. I le lisi "Taimi e masani ai" E ala i le fesuiaiga o le ki i le va o le 10 points, e mafai ona e fesuisuiai le telefoni i le va o le 8000 i le 48000 Hz.
  9. I le lisi "Auala" I le setiina o le ki, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le auala:
    • Mono;
    • Siata (tulaga e le masani ai);
    • Quasistereo.
  10. I le lisi "Vaitafe" o le tagata e faʻaaogaina e faʻamaonia le maualalo o le tau i le filifilia o le filifiliga mai 32 kbps i le 320 kbps mai le lisi pa'ū.
  11. I le mea mulimuli o le galue ma le liua, alu i le lisi "Amata le Liua". E maua ai faʻamatalaga lautele e uiga i liua liua na e faia pe tuua e le suia. Afai o le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le faamalama oi ai nei e faamalieina oe ma e te le manaʻo e suia se mea, ona faʻagaoioia lea o le toe faʻaleleia o taualumaga, faʻasalalau "Amata".
  12. O le faagasologa o le liua o le a faia, lea e mafai ona mataituina ma le fesoasoani a le faailo, faʻapea foi ma le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le fuainumera i le pasene.
  13. A maeʻa le liua, o le a tatalaina se faamalama. "Saili" pe afai o le fafo MP3 o.

O le le lelei o le auala o loo i ai nei e taoto i le mea moni e faapea, o le free version of Total Audio Converter ua i ai ni tapulaa taua. Aemaise lava, e le faaliliuina ai le uluai faila leo audio a le FLAC, ae na o se vaega.

Metotia 4: Soo se Vitio Vitio

O le polokalama Soo se Video Converter, e ui lava i lona igoa, e mafai ona ia faaliliuina e le gata o ituaiga vitio eseese, ae ia toe teuteu ai foi faila audio a le FLAC i le MP3.

  1. Tatala Vitio Vitio. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le faila faila malie. Mo lenei, i le vaega "Liua" kiliki le igoa "Faʻaopoopo pe toso se faila" i le ogatotonu o le faamalama "Faaopoopo le Ata Vitio".
  2. Ua amata le mata "Tatala". Suʻe i totonu o le tusi faʻamaumauga mo le sailia o le FLAC. I le makaina o le faila leo faʻapitoa, kiliki "Tatala".

    O le amataga e mafai ona faia e aunoa ma le faʻamalosia o le faamalama o loʻo i luga. Drag FLAC i fafo "Saili" i le atigi sela.

  3. O le faila faila filifilia ua faʻaalia i le lisi mo le toe faʻaleleia i le ogatotonu tutotonu o le polokalama. O lea e tatau ona e filifilia le faatulagaga mulimuli. Kiliki i le vaega talafeagai i le agavale o le faʻamatalaga. "Liliu mai!".
  4. I le lisi, kiliki i luga o le ata "Faʻamatalaga Audio"lea ei ai se foliga i le tulaga o se tusi. O se lisi o ituaiga leo eseese o loʻo faʻaalia. O le elemene lona lua o le igoa lea "MP3 Audio". Kiliki i luga.
  5. I le taimi nei, e mafai ona e alu i vaega o le faila faila. Muamua, sei tatou tofia lona nofoaga. E mafai ona faia lenei mea i le kilikiina o le ata i le ata faʻatalanoaga i le taumatau o le tusiga "Faʻamaumauga Faʻatino" i le poloka poloka "Faʻatulagaina Autu".
  6. Tatala "Suʻe Failautusi". O le atigilisi igoa ua leva ona masani ai i tatou mai le faʻaaogaina ma le Faʻatulaga Faʻatulagaga. Alu i le faʻailoga lea e te manaʻo e teu ai le MP3. A uma ona maka lenei mea, kiliki "Lelei".
  7. O le tuatusi o le lisi filifilia ua faʻaalia i le "Faʻamaumauga Faʻatino" vaega "Faʻatulagaina Autu". I totonu o le kulupu e tasi, e mafai ona e faʻapipiʻi le faila faila leo, pe afai e te manaʻo e toe faʻafouina se vaega, e ala i le atofaina o se taimi amata ma se taimi e taofi ai. I totonu o le fanua "Tulaga lelei" E mafai ona e faʻamaonia se tasi o tulaga nei:
    • Failalo;
    • Maualuga;
    • Fuainumera (tulaga e le faʻaaogaina).

    O le maualuga o le maualuga o le leo, o le maualuga o le voluma o le a maua ai le faila mulimuli.

  8. Mo nisi faʻamatalaga auiliili, kiliki i le faʻamatalaga. "Filifiliga Audio". E mafai ona faʻamautinoa le filifiliga o le siʻosiʻomaga leo, telefoni, numera o leo faʻalogo (1 poʻo le 2) mai le lisi. O se isi filifiliga e tuʻuina i le mū. Ae mo mafuaaga manino, o lenei galuega e seasea lava.
  9. A maeʻa ona faʻatulagaina uma taʻiala manaʻomia, ina ia mafai ai ona amata le toe faʻaleleia o taualumaga, faʻasalalau "Liliu mai!".
  10. Liua le faila faila filifilia. E mafai ona e matauina le saoasaoa o lenei faagasologa ma le fesoasoani o faʻamatalaga faʻaalia e avea o se pasene, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o le faailo.
  11. Mulimuli ane i le faaiuga o le faamalama e tatalaina "Saili" lea o le mulimuli ai MP3.

Metotia 5: Faʻafouina

Afai ua e lelava i le galulue ma tagata mamana malolosi ma le tele o mea eseese, o lea i lenei tulaga o se polokalama laitiiti o le Convertila o le a lelei mo le toe fuataina o le FLAC i le MP3.

  1. Faʻasaga le Convertilla. Ina ia alu i le faila o le faila matala, kiliki "Tatala".

    Afai e faʻaaogā oe i le faʻaogaina o le lisi, ona fai lea i lenei tulaga, o se isi filifiliga, e mafai ona e faʻaogaina le kiliki i mea "File" ma "Tatala".

  2. O le mata o filifiliga e amata. Saili le lisi o le FLAC. Filifili lenei faila leo, tataʻi "Tatala".

    O le isi filifiliga o le faaopoopoina lea o se faila e ala i le toso mai "Saili" i le tagata liliu mai.

  3. A uma ona faia se tasi o nei gaioiga, o le tuatusi o le faila faila filifilia o le a faʻaalia i le fanua ua taʻua i luga. Kiliki i le igoa o le igoa "Faatulaga" ma filifili mai le lisi "MP3".
  4. E le pei o metotia muamua o le foia o le galuega, ua i ai se numera faatapulaaina o meafaifaaili mo le suia o laina o le faila faalogo. O le mea moni, o mea uma e mafai ona faia i lenei tulaga e gata lava i le tulafono faatonutonu o le tulaga maualuga. I totonu o le fanua "Tulaga lelei" e manaʻomia lou faʻamaonia o se tau mai le lisi "Isi" nai lo "Uluai". E aliali mai se ata, e ala i le tosoina i le itu taumatau ma le agavale, e mafai ona e faʻaopoopoina le lelei, ma e tusa ai ma le tele o le faila, poʻo le faaitiitia.
  5. I le eria "File" tuatusi faʻasalalau pe a tuʻuina atu le faila faila gaioiga pe'ā uma ona liua. O tulaga le faʻaaogaina e maua i lenei uiga le lisi lava lea e tasi lea e tuʻuina ai le mea muamua. Afai e te manaʻomia le suia o lenei faila, ona kiliki lea o le ata i le ata tusi i le agavale o le fanua o loʻo i luga.
  6. Amata le faamalama o le filifiliga o le nofoaga. Alu i le mea e te manaʻo e teuina le faila leo puʻe. Ona kiliki lea "Tatala".
  7. A maeʻa lena, o le auala fou o le a faʻaalia i totonu o le fanua "File". O le taimi nei e mafai ona e toe faʻaleleia. Kiliki "Liliu mai".
  8. Faʻafouina le faagasologa o faagasologa. E mafai ona mataituina le faʻaaogaina o faamatalaga faʻamatalaga i luga o le pasene o lona fuataga, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o se faailo.
  9. O le faaiuga o le taualumaga ua faailogaina i le faʻaaliga o le feʻau. "O le liua ua maeʻa". I le taimi nei, e alu i le lisi o mea o loʻo i ai le mea ua maeʻa, kiliki le ata i le ata o le pusa i le taumatau o le eria "File".
  10. O le lisi o le nofoaga o le maeʻa MP3 ua tatalaina i totonu "Saili".
  11. Afai e te manaʻo e fai le faila faila video, kiliki i le elemene amata toe amata, lea o loʻo tuʻuina i le taumatau o le fanua e tasi. "File". O le fati o le a amata ona taʻalo i le polokalama o le talosaga le mafai ona taʻalo ai MP3 i lenei komepiuta.

O loʻo i ai se numera o tagata faʻaliliu komepiuta e mafai ona liua FLAC i le MP3. O le tele oi latou e faatagaina oe e faia ni faʻamatalaga manino manino mo le faila leo faʻalogo, e aofia ai se faʻamatalaga o lona fua, voluma, taimi, ma isi faʻamaumauga. O ia polokalame e aofia ai tusi faʻaaoga e pei o soo se Video Converter, Total Audio Converter, Faʻatulagaga Faʻatausaga. Afai e te le o fuafua e seti tonu ia seti, ae e te manao e toe fuataʻi i le vave e mafai ai, ma i se isi itu, ona avea lea o le tagata liliu mai ma se seti o galuega faigofie.