Faiga faʻafitauli msvcr70.dll mataupu e aʻafia ai


Talu ai o le toatele o tagata faʻaoga iPhone e toetoe o latou olaga uma i luga oa latou telefoni feaveai, ia mautinoa ia tausia le saogalemu o le masini. Aemaise lava, o ituaiga anti-virus eseese ua ofoina atu mo lenei faamoemoe ile Faleoloa o Fale.

Avira Mobile Security

O le populaire anti-virus software maker Avira ua faʻalauiloa atu lana lava fofo e puipui ai lou iPhone ma faʻamatalaga patino. Avira Mobile Security na tuʻuina mai vaega nei: mataʻituina o tuatusi imeli (talu ai o tagata taʻavale, avanoa i lau teugatupe, e mafai ona maua le tele o faʻamatalaga aoga mo i latou lava, mo se faʻataʻitaʻiga, avanoa i faletupe), fesoʻotaʻiga faʻasalalau, saogalemu surfing web i le Safari browser, auiliiliga o le RAM, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga aoga.

O le talosaga ua faʻapipiʻiina ma se faʻatinoga laiti ma e le faʻafefeina i ni uiga le talafeagai. Pau lava le le fiafia o le tagata na te faia le mea na te le tausia le lagolago a le gagana Rusia. Ina ia faia se Suʻega Web i le Safari saogalemu, muamua e te manaʻomia le faia o se faʻaogaina laʻomaga e ala i le faʻamalosia o Avira Mobile Security - mo lenei faʻamoemoe o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili ma faʻamatalaga i totonu o le tusi lava ia.

Download Avira Mobile Security

Kaspersky Safe Browser

Afai o le fofo muamua o se faʻaopoopoga mo Safari, ona avea lea o Kaspersky Safe Browser ma se 'upega tafaʻilagi atoa o le a tuʻuina atu ia te oe le saogalemu i le fesootaiga ma le puipuiga mai nofoaga leaga.

O le mea lautele, o loʻo i ai se tatou 'upega tafaʻilagi telefoni feaveaʻi, e le afaina i foliga: o le ae maua le avanoa e fai ai ni faʻamau fou, sui i le va oi latou, matamata i le talafaasolopito o asiasiga, ma, o le mea moni, o mea uma lava. Ma afai e te taumafai e alu i se punaoa saogalemu, o le a vave ona poloka e le masini le suiga i ai ma logoina oe e uiga i ai.

Tasi le Kaspersky Safe Browser

Mobile Protection

Le faʻaaogaina o le seaware mo le puipuiga atoatoa o oe ma lau masini mai ituaiga eseese o taufaʻatau. Ae ui i lea, e oʻo lava i le saolotoga e leai se lagona, ae peitaʻi, afai e te fesuiaiga i le tulaga muamua, o le a faʻaogaina le fesoʻotaʻiga malupuipuia i talosaga uma ua faʻapipiʻiina i lau iPhone.

O le kopi saoloto e iai mea nei: galuega "Saogalemu" mo le malupuipuia o teuina o ata patino, faila ma upu faʻaulu, faʻamautinoa le saʻiliʻili mo le saogalemu o surfing web, function "Tetele" mo puipuiga faaopoopo o lau masini e faasaga i le gaoi (mo se faʻataʻitaʻiga, o se siren e mafai ona faʻaaogaina aunoa i le tusi talosaga pe a amata ona vaʻaia le telefoni pe faʻaogaina le leo).

Tikiai le Puipuiga Tele

Mcafee telefoni feaveaʻi

Faʻaaogā tatau e puipuia ai lau iPhone, faʻapipiʻiina i le tele o vala aoga. Ina ia maua uma foliga o le talosaga, e tatau ona e lesitala muamua ma e teu i lau McAfee account.

Mo le puipuiga lautele, McAfee Mobile Security e maua ai vaega nei: teuina faalilolilo o ata, vitio ma isi faila i le talosaga (o le a puipuia faʻamatalaga i le faʻaaogaina o se PIN code), fesoʻotaʻiga faʻamaonia, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e leiloa le masini, siaki le nofoaga o lau masini (o le a galue le galuega i le tulaga e fesoʻotaʻi le iPhone leiloa i le Initaneti).

Talia McAfee Mobile Security

Ona o nisi o tapulaa o le faiga faʻaogaina o iOS, matou te le masani ai i oloa masani a le anti-virus na masani ona matou vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i komepiuta. Ae ui i lea, e talafeagai le totogiina o le faʻaaloalo, ua taumafai le au atinaʻe e faia ia latou tusi talosaga aoga aoga o le a faʻaogaina le faʻaaogaina ma le saogalemu o le iPhone.