Faʻasalalauina o se faʻafitauli i le faʻaaliina o ulu i se komepiuta i le Windows 7

I le taimi nei, toetoe lava o PC poʻo le komepiuta komepiuta e faʻaaogaina faila. O lenei masini e sili mo le faʻalogologo i musika ma talatalanoaga e ala mai Skype. I le taimi nei, ua avea i latou ma se ulu ulu multifunctional. E i ai tulaga pe a fesoʻotaʻi i se komepiuta e faʻavae i luga o le polokalama o le Windows 7, e le faigaluega le lipine ma e le o faʻaalia i totonu o le polokalama. I lenei tusiga o le a matou taʻu atu ia te oe le mea e fai pe afai e le vaʻaia e le komepiuta le pulou.

Lapataiga o ulu

Afai e le faʻaalia e lau komepiuta alalaʻau fesoʻotaʻi, ona oʻo lea i le 80% o le faafitauli o loʻo i totonu o avetaavale poʻo le fesoʻotaʻi sese o le masini i le komepiuta. O le 20% totoe o faafitauli e fesootaʻi ma le toilalo o le pulou latou lava.

Metotia 1: Avetaavale

E manaʻomia lou toe faʻaleleia o lau masini faʻaleleia masini leo. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei.

  1. Tatala le lisi "Amata" ma kiliki PKM i luga o le igoa "Komipiuta"alu i "Meatotino".
  2. I le tafatafa agai i le "Pule Sili".

    Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatala le "Pule Faʻatonu" i le Windows 7

  3. Matou te faia se sailiga vaega "Leo, ata vitio ma taaloga". I totonu, kiliki RMB i luga o lau masini faalogologo ma filifili "Faʻamaumau taʻavale ..."
  4. Kiliki le igoa "Suʻe aunoa mo taʻavale fou".

    O le a amata le suʻega, i le faaiuga o le a toe faʻaleleia ai au avetaʻavale. Afai e le tupu lenei, e tatau ona e siiina le faila avetaavale ma filifili le mea "Suʻeina avetaʻavale i luga o lenei komepiuta"

    O le isi, faʻamalamalama le ala i le nofoaga o le avetaavale ma kiliki le ki "Lisi". O lenei mea o le a faʻaeʻe ai le avetaavale avetaavale.

Matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i le lesona i le faapipiiina o avetaavale i meafaigaluega faʻapipiʻi ua tuʻuina i totonu o le masini.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Afai na le manuia le faʻaleleia o le avetaʻavale pe leʻi foia le faafitauli, ona faʻapipiʻi lea o se faʻaoga faʻapitoa mai se kamupani-lauiloa. Realtek. E faʻapefea ona faia lenei mea, o manatu o loʻo faʻamatalaina i le mea o loʻo tuʻuina mai i le faʻamatalaga i lalo.

Faitau atili: Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale lelei mo Realtek

Afai o le maniposo ma avetaavale e leʻi maua ai se lelei, o lona uiga o le sese o loʻo i totonu o le meafaigaluega.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamatalaga

Siaki le saʻo ma le faʻamaoni (maualuga) o le faʻaogaina o lau lipine i se komepiuta. Vaavaai i microdamages o le uaea mai le masini faalogologo ma, aemaise lava, ia gauai atu i le vaega o le uaea i tafatafa o le polo. E masani lava ona fetoʻai i lenei nofoaga.

Afai e iloa le faʻaleagaina o masini, aua le toe faaleleia oe lava, ae tuʻuina atu i se tagata agavaa. Faʻatasi le toe faʻaleleia o oe lava e mafai ona faʻaleagaina tele lau masini.

Siaki le fesoʻotaʻiga saʻo lea e faʻapipiʻi ai lau lipine. Ia siaki foi le faatinoga o le pulou e ala i le faafesootaia oi latou i se isi masini (mo se faataitaiga, se leo leo poo se isi mea fai komepiuta).

Metotia 3: Faʻailoga mo faʻamaʻi

Afai e le faʻaalia ia faila i totonu o le polokalama, atonu o le mea lenei e mafua mai i gaioiga a le faʻamalosi. Ina ia mafai ona foia le faafitauli i le pulou, e tatau ona e vaʻavaʻai i le polokalame Windows antivirus virus 7. Matou te tuʻuina atu ia te oe se lisi o vaʻaia free free antivirus: AVG Antivirus Free, antivirus-free-antivirus, Avira, McAfee, Kaspersky-free.

Vaʻai foi: Siaki lau komepiuta mo siama

O le tele o taimi, o faafitauli i le faʻaaliina o faila i luga o se komepiuta i le Windows 7 e fesoʻotaʻi ma avevaʻa e leʻi faʻapipiʻiina pe leai, ae ia manatua o le faafitauli atonu o loʻo natia i le tulaga o meafaigaluega. Siaki i mea uma o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga, ma e manaʻomia ona e maua ni faila.