Skype mataupu: faʻafitauli o le lesitala

O lenei polokalama, na faia i le ata o le AutoCAD, o le mea moni, e le o aofia ai galuega uma a le oloa taua mai Autodesk, ae o loʻo i ai le gafatia sili ona talafeagai mo le fatuina o pepa o galuega. O lenei mea e faʻalelei ai NanoCAD mo ofisa laiti mamanu ma tagata taʻitoʻatasi oe latou te maua tupe e le aogā e maua ai se polokalama tele-functional complex. NanoCAD galue atoatoa i le DWG format, lea e faʻamalosia ai fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga ma galulue ai ma ata faʻatusi tolu.

O se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma se lisi a le gagana Rusia e faigofie ai ona aʻoaʻo lenei polokalama. Ae peitai, e aoga le faia o se maliega e faapea o le galuega a NanoCAD e naʻo le mafaufau e talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga tolu-tolu. O le faʻamoemoe o le Nanocad o le avea o se laupapa faʻasologa mamanu mo le fausiaina o ata, ma le 3 gafatia gafatia e lava na o galuega faigofie. Sei o tatou nonofo i luga o galuega a lenei oloa.

Vaʻai foi: Polokalame mo le faʻaleleiina o ata 3D

Faʻailogaina o le 2ndD primitives

I luga o le masini komepiuta, e mafai ona e tusiina soo se ituaiga laina: se vaega se tasi, se polyline, se mea faʻapitoa, se lio, se polygon, se ellipse, se ao, pulou, ma isi. Mo le faigofie o le tusitusi, e mafai ona e faʻaagaoioia vave le ata ma le mailei, faatulaga le fua talafeagai.

Mo elemene taʻitasi o loʻo faʻaaogaina mea o loʻo faʻaalia. I totonu o le fale o meatotino, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi le mafiafia ma le lanu o laina, o le mea e faʻasolo ai le mea, le maualuga o le laina faʻasalalau, faʻafanua lolomiina.

O NanoCAD ei ai le galuega o le faaopoopoina o se laulau i le galuega galue. Mo se laulau, o lapopoa ma le numera o sela i luga o le taamilosaga ma i luga o le laina. E mafai ona faʻaopopo i le tolu vaega e uiga i lipoti i luga o aitema filifilia.

E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo le tusiga i le ata. Faʻasalalau tusiga e le ese mai faʻasalalau i tusitala tusitusi faʻasologa. O le aoga o tusitusiga i NanoCAD o le mafai lea ona faʻapipiʻi le SPDS standard standard.

Faʻatonutonuina 2D primitives

O le polokalame e maua ai le gafatia e gaoioi, sui, faʻaofuofu, faʻata, fatufatu faʻamalosi ma faʻalautele elemene. Mo galuega sili atu i mea faitino, o galuega o le vavaeina o se laina, fetaui lelei, tuufaatasia, fatuina o le lapisi ma le gamfering ua saunia. Mo mea faitino, e mafai ona e setiina le faʻaaliga faʻaalia.

Faaopoopoga o fuainumera ma palola

O le faagasologa o le fuafuaina ma le faʻaogaina o alalaupapa ua faʻaaoga lelei i le NanoCAD. O lapopoa e faʻapipii i pito o le ata ma, pe a faʻaaoga, ese i le lanu. Callouts ei ai a latou lava siata faʻavae. Callouts e mafai ona lautele, selu, filifili, multilayer ma isi. Mo palola ei ai le tele o filifiliga mamanu.

Foafoaga o mea taua e tolu

O le NanoCAD e mafai ai ona e fatuina ni tino geometeri e faʻavae i luga o le parallepiped, polo, leki, tina, pyramid, ma isi foliga. O vaega tolu e mafai ona fatuina i totonu o le faʻasolosolo faʻasalalau ma totonu o le faamalama axonetric. I luga aʻe o foliga e tolu, e mafai ona e faia ia lava gaioiga e pei o le lua-dimensional forms. O le mea e leaga ai, o le tagata faʻaoga e leai sona malosi e faʻafefe, vavalalata, fusia, ma isi mea faʻalavelave ma faʻalavelave.

Faʻavasega ata

E mafai ona tuʻuina mea faitino i luga o le pepa. O le polokalama e aofia ai ni pepa faʻavae masani ma faʻamaufaʻailoga faʻamaonia. E mafai ona auina atu le poloketi e lolomi pe faʻapolopoloina i le DWG ma le DXF formats. O le teuina o se ata i le PDF e le lagolagoina.

O lea na matou toe iloiloina le polokalame NanoCAD. Pe a faatusatusa i tagata tauva, e foliga mai e leai se galuega ma ua le toe aoga, ae atonu e fetaui mo se vaega vaapiapi o galuega ma le aoaoina o tusiga ata. Sei o tatou aotelega.

Faʻapitoa:

- Faʻasalalauga Russified
- O le faʻataʻitaʻiga o le faamasinoga e leai se tapulaa i luga o le faʻatinoga ma le taimi faʻaaoga, lea e talafeagai ai mo le toleniga
- O le auala talafeagai o le tusia o ata e lua
- Faʻatalatalanoa alaga
- O nisi o faʻatinoga ua faʻamaonia le DPS
- Faʻamaʻoina galuega ma le DWG format, faʻatagaina oe e faʻasoa faila o galuega ma tagata faʻaogaina isi polokalama

Faʻafitauli:

- Faʻailoga faʻamatalaga mo le faʻaaogaina faapisinisi.
- Atinaʻe lata mai ma ata laiti
- Le lava le faʻatinoina o le tolu-dimensional visual mechanism
- O le faʻalavelave faʻagasolo o le faʻaogaina o ata
- Meafaigaluega faʻapitoa mo le galue ma ni faʻatusa tolu
- O le le mafaia ona faʻasaoina ata i le PDF format

Faʻalogo faʻataʻitaʻiga o le NanoCAD

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Autocad Mea faʻapitoa polokalama AutoCAD Scanahand Polokalame mo le fausiaina o mamanu

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le NanoCAD o se faʻatautaia lautele o le CAD ma se seti o meafaigaluega talafeagai mo le fuafuaina ma le fatuina o ata i lona fatuga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Nanosoft Ltd.
Tau: $ 219
Toa: 400 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.1.2039