Suʻe se tagata e aunoa ma le resitalaina ma le Odnoklassniki


E le oi tatou uma lava o se sui o le tele o fesoʻotaʻiga lautele lautele, o nisi oi latou e le manaʻo e lesitala i soʻo se tasi oi latou, o nisi ua faasaina e ni tagata faʻamaonia. E mafai mo se tagata e le o iai se faʻamatalaga ma Odnoklassniki e suʻe se isi faʻaoga iina? Ioe, e mafai lava.

O loʻo matou sailia se tagata i Odnoklassniki e aunoa ma le lesitala

Odnoklassniki E le mafai e le Initaneti ona maua le gafatia e saili ai i tagata e leʻi faʻamaufaʻailogaina. O le mea lea, e tatau ona e faʻaogaina auaunaga faʻapitoa i le initaneti e suʻe ai tagata mai isi atinaʻe. Faʻalogo lelei i se faʻamatalaga taua: o suʻesuʻega e le o maua tonu le tagata na faʻaaoga le itulau i le Odnoklassniki i lalo o le lua vaiaso talu ai.

Metotia 1: O fea Oe Auaunaga

Muamua, seʻi o tatou taumafai e faʻatino le auaunaga i le initaneti O fea oe. I le faʻaaogaina o lona gaioiga, e mafai ona e mauaina se uo lelei poʻo se uo a le tamaitiiti. E pei o soʻo se masini suʻesuʻe, e faigofie mea uma ma manino.

Alu i le nofoaga o loʻo e i Ai

  1. E utaina le 'upega tafailagi, ma matou oʻo i le itulau autu o le tautua. I totonu o le saʻiliʻili, faʻaoga uma faʻamatalaga e uiga i le tagata na sailia: igoa, igoa ole igoa, patronymic, tausaga o le fanau mai, aai ma le atunuu e nofo ai.
  2. Matou te taumafai e suʻe le tagata faʻaaoga i le igoa, igoa ma le nofoaga e nofo ai. Ulufale i ai ma taomi le ki "Suʻesuʻe Tagata".
  3. I le matou mataupu, na maeʻa le sailiga ma le manuia. Na matou mauaina le tagata o loʻo matou sailia, ma i ni fesoʻotaʻiga faʻasalalau se lua i le taimi e tasi. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le itulau patino a le tagata faaaoga i Odnoklassniki.
  4. Vaavaai i le talaaga o se tagata na maua i le Odnoklassniki. Maʻea galuega!

Metotia 2: Saili Google

O sea punaoa lauiloa e pei o Google e mafai foi ona fesoasoani i le sailia o tagata i Odnoklassniki. O iinei tatou te faʻaaoga ai se tamai togafiti i totonu o le pusa saili.

Alu i le google site

  1. Tatala le Google search engine.
  2. Talu ai o le a tatou sailia se tasi o le Netnwlassniki sosaiete faʻafesoʻotaʻi, tatou muamua kopiina le faʻamatalaga mulimuli i le paʻamau suʻesuʻe:siteite: ok.ruona sosoo ai lea ma le igoa ma le igoa o le tagata. E mafai ona vave faʻaopoopo le tausaga ma le 'aʻai. Push button "Google Search" poʻo le ki Ulufale.
  3. Sini na maua. Kiliki i luga le siata ua fuafuaina.
  4. O iinei o le pele, ma lona itulau i Odnoklassniki. O le sini o le sailia lea o le tagata saʻo na ausia lelei.

Metotia 3: Yandex Tagata

I Yandex, o loʻo i ai se auaunaga faapitoa i le initaneti mo le sailia o tagata Yandex People. O se meafaigaluega faigofie lea e mafai ai, faatasi ai ma isi mea, ia sailiili mo faʻamatalaga tusitusi i le tele o fesoʻotaʻiga lautele.

Alu i le site Yandex

  1. Tatala le tuatusi o le Yandex, i le itu taumatau o le itulau i luga aʻe o le fale suʻesuʻe, filifili le aitema "Sili atu".
  2. I totonu o le lisi o loʻo faʻavaivai, matou te manaʻomia le mea "Suʻesuʻe Tagata".
  3. I le auaunaga a le Yandex People, tatou te faailoa muamua po o le fea o fesoʻotaiga fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga o loʻo tatou sailia, o lea tatou te taomi le ki "Tagata o le vasega". I le isi, ulu i le igoa muamua ma le igoa mulimuli o le tagata i le fanua suʻesuʻe. Amata le sailiga e ala i le kiliki i luga o le ata "Saili".
  4. O loʻo manaʻomia le tagata e manaʻomia. E mafai ona e alu i lona talaaga i Odnoklassniki.
  5. O lenei e mafai ona e faamasani i le itulau a le soa tuai i le upega tafaʻilagi.


O le mea lea, e pei ona matou vaʻavaʻai faatasi, o le mauaina o le tagata sao i Odnoklassniki e aunoa ma le resitalaina e moni. Ae ia manatua o masini suʻesuʻe e le maua ai faʻamaumauga maʻoti ma e le maua uma tagata faʻaoga.

Vaʻai foi: O loʻo matou sailia ni uo i Odnoklassniki