Adobe Acrobat Reader DC 2018.009.20044


Tekinolosi i mea faʻaonaponei faʻaonaponei i luga o le Android e mafai ai ona faʻamaonia sikoa ma e oʻo lava i le vaeluaga o tupe maua e tauva ai ma le telefoni faʻapitoa tau tomai. Ma o le polokalama faakomepiuta mo le gaosia o ata i luga o smartphones ma tablets e mautinoa lava o loo maua i luga o filifiliga o le laulau, e tusa lava pe le fetaui ma i latou i tulaga o galuega. O le toa o lenei toe iloiloga, Snapseed, e mai se faʻapotopotoga o faʻataʻitaʻiga ata.

Fesoasoani i tagata faatoa fou

O tagata na faia le tusi talosaga sa tausia se taʻiala mo tagata amata. Ina ia faʻaaogaina, kiliki le mea "Faamatalaga Aoga" i le pito i lalo o le faamalama autu o Snapapsid.

O loʻo i ai mea tau aʻoaʻoga e maua i luga o le Initaneti, aemaise i le televise. O le a le aoga e le gata mo le amataga, ae faʻapea foi mo tagata pueata faʻataʻitaʻi - e mafai ona latou maua ni auala e liliu ai au ata i ni mea matagofie.

Faʻaaogaina o ata

E le pei o Retrica, e le iloa e Snapsid le auala e ave ai ata ia te ia lava, ae ua faʻalauteleina le teuteuina o ata mo ata maeʻa.

O le meafaigaluega e matua mauoa ma mafai ona tele i lima taumatau. O nei meafaigaluega e faʻatagaina ai oe e le gata ina faʻasaʻo mea leaga i ata, ae ia faʻaleleia atili ai le lelei atoatoa. O lenei faʻatinoga o le a sili ona aoga mo tagata o loʻo i ai masini ma se telefoni faʻapitoa, ae o le telefoni feaveaʻi faʻapitoa.

Laasaga taʻitasi i le laʻasaga o suiga

O se filifiliga manaia o Snapapsid o le avanoa lea o le laasaga i lea laasaga ma le suiga o suiga na faia i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o aʻafiaga e sese pe leai se mea e fetaui ma le tagata faʻaaogaina. Faʻamatalaga mai lenei lisi, o lenei aafiaga e mafai ona sui pe tape.

O se mea e le masalomia e faigofie ma e masani ona mafaufau i le galue i luga ole laulau i Photoshop, na o mea uma lava e sili atu ona manino ma manino.

Fusi ma o latou gafatia

E pei o le Retrica e pei ona taʻua muamua, e mafai e Snapseed ona faʻaaogaina ni filiga i ata.

Afai i le tulaga muamua, o nei lava lava filiga e faaaoga "i luga o le lele", sao i le taimi o le fana, i le tulaga lona lua e faʻaaogaina i le ata maeʻa. O le numera o fesuiaiga avanoa mo Snapspeed e laʻititi tele nai lo Retrica, e ui lava o loʻo iai a latou filifiliga sili ona lelei.

Faafetai ia i latou, foliga foliga le manuia o ata e liliu atu i ni foliga manaia i na o ni nai taga.

Faʻaaliga faʻamatalaga EXIF

O se vaega o Snapseed o le matamataina o metadata o se ata - o tuutuuga ma le taimi o le fana, o le faamaopoopoina o GPS ma le tomai faapitoa o le masini lea na ave ai le ata.

E masani ona fausia-ma ma le tele o faʻataʻitaʻiga i luga o le lautusi e le iloa pe faʻapefea ona faʻasoa EXIF. Snapsid e mafai ona aoga i le fuafuaina o le nofoaga ma le taimi, o fea ma le taimi na puʻe ai lenei po o lena taimi manatuaina.

Faʻasalalau ata puʻeina

Snapseed na faʻaaogaina lelei e laveaʻi ai iuga o le gaioiga - o le uluai faila e le o toe faʻasolo, o lea e faia ai kopi kopi.

Ma o le avanoa ua faatulagaina uma ina ia faʻasaoina ai se kopi ma le faʻafanoina o faatulagaga, ma ona lava - e mafai ona sui mulimuli i le lisi o loʻo i lalo "Faʻatonu".

Mea e mafai ona maua - e na o le lelei ma le tele o le ata. O le faila le igoa e setiina i le taimi o le faasaoina saʻo.

Mama

  • O le talosaga ua atoa i le gagana Rusia;
  • O galuega uma e avanoa mo le leai o se totogi;
  • Malosiaga ma i le taimi e tasi e faigofie ona aʻoaʻoina;
  • Malosiaga e faʻaleleia lelei ai taʻiala taʻitasi taʻitasi.

Faʻafitauli

  • Faʻaauau ona laveaʻi iuga o le gaosiga.

Snapseed ua toetoe lava o se faʻaaogaga faʻapitoa lea e oo lava i tagata pueata ata e le faʻafefe e faʻaaoga. Tagata e amataina le alofa o le a fiafia i lona faigofie ma lona faʻatinoga.

Faʻalogo Snapseed mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store