Matou te tusia faʻamaumauga mai faʻamatalaga matagofie i luga o masini komepiuta

O CD maʻoti (CD ma DVD) e seasea ona faʻaaogaina, talu ai na faʻaaogaina e le masini faʻavavelaina o latou pusa o ala o faasalalauga feaveaʻi. I le tusiga o loʻo i lalo, matou te fia faʻafeiloai atu oe i auala e kopiina ai faʻamatalaga mai pu e faʻamalosi masini.

Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga mai pu e faʻamalosi masini

O le faʻatinoga e le ese tele mai le faʻaaogaina o le faila i le kopiina poʻo le faʻafeiloaʻiina o isi faila i le va o faʻamaumauga o le teuina. O lenei galuega e mafai ona faia i le faʻaaogaina o meafaigaluega a le isi vaega poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega a le Windows.

Metotia 1: Aofaʻi Faʻatonu

Aofaiga o le Faʻatonu ma tumau le numera 1 i le lauiloa i pule o faila faila lona tolu. O le mea moni, o lenei polokalame e mafai ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga mai se CD poʻo le DVD i se taavale afi.

Faʻasolo le aofaiga o le Faʻatonu

  1. Tatala le polokalama. I le galuega tauagavale, faʻaoga soʻo se auala e mafai ai ona e alu i le avelaavale i le mea e te manaʻo ai e fai faila mai le masini mata.
  2. Alu i le vaega sao ma alu i lau CD poʻo le DVD. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea i le lisi o le faasolosolo i lalo o le disks, o le avega o loʻo i ai iina ua faʻamaonia e le igoa ma le ata.

    Kiliki i luga o le igoa poʻo le atigipusa e tatala ai le kaseti mo le matamataina.
  3. Faatasi i totonu o le pusa i faila faila, filifili mea e te manaʻomia e ala i le faʻafetaʻi o le kulimi taumatau agavale aoe uuina Ctrl. Filifili faila ua faailogaina i se igoa lanumoana lanu piniki.
  4. E sili atu le aua nei tipiina faʻamatalaga mai i optic disks, e aloese mai faʻaletonu, ae ia kopi. O le mea lea, pe kiliki i luga o le faamau o lo o tusia "F5 Kopi"pe lolomi se ki U5.
  5. I totonu o le kopi o faʻataʻitaʻiga, siaki le filifilia na filifilia ma lolomiina "Lelei" e amata le taualumaga.

    Atonu e manaʻomia se taimi, e faʻalagolago i le tele o mea (o le setete, le setete, le ituaiga ma le saoasaoa o le faitau, tutusa foliga o le avetaavale), o lea ia e onosai.
  6. I le maeʻa manuia o le faagasologa, o le a tuʻuina faila i luga o lau kiliva flash flash.

Ole faiga e faigofie tele, ae o faʻamatalaga vaʻaia e lauiloa ona o lo latou faʻamalosi - feagai ma faafitauli, asiasi i le vaega mulimuli o lenei tusiga i luga o faafitauli e ono tutupu.

Metotia 2: FAR Manager

O le isi faila faila faipule, i le taimi lenei ma se faʻasalalauga faʻamafanafana. Ona o le maualuga o le fesoʻotaiga ma le saoasaoa, ua toetoe lava a atoatoa mo le kopiina o faʻamatalaga mai se CD poʻo le DVD.

Download FAR Manager

  1. Faʻamoemoe le polokalama. E pei o le Total Commander, e galue le Pule o le PHAR i le lua-pane mode, o le mea muamua e tatau ona e tatalaina nofoaga talafeagai i vaega tutusa. Faasolo le autū autu Alt + F1e sii i luga le faamalama o le filifiliga. Filifili lau avega moli - o loʻo faʻaalia e le upu "Fesoʻotaʻiga:".
  2. Kiliki Alt + F2 - o le a faʻaalia ai le faamalama o le filifiliga mo le vaega saʻo. O le taimi lenei e tatau ona e filifilia se taʻavale ma se atigi faʻamatalaga tuʻuina. I le FAR Manager latou te faailogaina "CD-ROM".
  3. Alu i mea o iai se CD poʻo se DVD, filifili faila (mo se faʻataʻitaʻiga, taofi Sue ma faʻaaoga Up arrow ma Faʻavae i lalo) e te manaʻo e lafo, ma lolomi U5 pe kiliki le ki "5 Kopi".
  4. O le faʻailoga o le faʻamatalaga kopi o le a tatalaina. Siaki le tuatusi faaiu o le tusi, ia mafai ona faʻaopoopo avanoa pe'ā manaʻomia, ma faʻasalalau "Kopi".
  5. O le kopi o le kopi o le a alu. I le tulaga o faila faʻamaeʻa manuia o le a tuʻuina i le pusa e manaʻomia e aunoa ma ni faʻaletonu.

FAR Manager e lauiloa mo le malamalama ma toetoe lava o le vevela o le uila, o lea e mafai ai ona matou fautuaina lenei auala mo tagata e faaaogaina le komepiuta po o le komepiuta.

Metotia 3: Faʻamaumauga Faʻatonu a le Windows

O le tele o tagata faʻaoga o le a lava le faʻaleleia ma le fetaui lelei o le faʻafoega o faila ma tusi faitautusi, faʻatinoina i le Windows e ala i le le mafai I lomiga taʻitasi o lenei OS, e amata mai i le Windows 95, e masani lava o se meafaigaluega mo le galue i faʻamatalaga vaʻaia.

  1. Faʻaofi le disasi i totonu o le taavale. Tatala i luga "Amata"-"O laʻu komepiuta" ma i le poloka "Faʻamatalaga ma faʻasalalauga faʻaliliuʻeseina ' kiliki le kiliki i luga o le kiliva masini ma filifili "Tatala".

    I le auala lava lea e tasi, tatala le avega moli.
  2. Filifili faila e te manaʻomia e tuʻuina atu i le lisi o le faila ma faʻapipiʻi i latou i se masini moli. O le auala e sili ona talafeagai o le tosoina lea oi latou mai le tasi tusi faʻatasi i le isi.

    Matou te toe faamanatuina foi o le kopiina, atonu o le a umi se taimi.

E pei o faʻataʻitaʻiga, o le tele o taimi e i ai faʻaletonu ma faafitauli pe a faʻaaogaina tulaga faʻataʻitaʻi "Saili".

Metotia 4: Kopi kopi mai puʻe puipuia

Afai o le faʻamaumauga o le disk mai le mea e te faʻafeiloaʻi atu i se masini komepiuta USB e puipuia mai le kopiina, ona fai ai lea o metotia ma pule o faila o isi vaega "Saili" o le ae le fesoasoani. Ae peitai, mo CD musika o loo i ai se auala sili ona faigata e kopi ai le faaaogaina o le Windows Media Player.

Tikiala le Media Media Player

  1. Faaofi le musika i totonu o le taavale, ma tamoe.

    I le le mafai, toe amata le toe faafoi CD CD i le Windows Media Player. Taofi le toe foi ma alu i le faletusi - o se ki laitiiti i le pito i luga taumatau.
  2. Faatasi i totonu o le faletusi, ia tilotilo i le meafaigaluega ma saili le filifiliga i luga. "Faatuina o se kopi mai le disk".

    Kiliki i lenei filifiliga ma filifili i le lisi pa'ū "Filifiliga Maualuga ...".
  3. O se faamalama o loʻo i ai nofoaga o le a tatalaina. E le mafai, o loʻo tatala le lisi. "Rip musika mai CD", tatou te manaʻomia. Faʻalogo lelei i le poloka "Faila e kopi ai musika mai se CD".

    Ina ia suia le ala le aoga, kiliki i le ala talafeagai.
  4. O le a tatalaina le talanoaga a le lisi o filifiliga. Alu i luga o lau taavale afi ma filifili e avea ma tuatusi kopi mulimuli.
  5. Kopi kopi faatulagaina e pei "MP3", "Tulaga lelei ..." - 256 poʻo le 320 kbps, poʻo le maualuga na faatagaina.

    Ina ia faʻasaoina tulaga, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. A maeʻa le faamalama o le faatulagaga, toe tilotilo i le meafaigaluega ma kiliki le mea "Kopi musika mai se CD".
  7. O le faagasologa o le kopiina o pese i le nofoaga na filifilia - o le alualu i luma e faʻaalia o ni 'au lanumeamata i tafatafa o ala taʻitasi.

    O le faʻatulagaga o le a alu sina taimi (mai le 5 i le 15 minute), o lea e faatali ai.
  8. A maeʻa le faagasologa, e mafai ona e alu i le kiliva flash flash, ma siaki pe faʻapipiʻi mea uma. E tatau ona i ai se pusa fou, i totonu lea o faila faila.

O le kopiina o ata vitio mai meafaigaluega o le komepiuta puipuia DVD e le o faia, o le mea lea ia tatou faʻailoa i se polokalama lona tolu e taʻua o Freestar Free DVD Ripper.

Download Freestar Free DVD Ripper

  1. Faʻaofi le ata vitio i totonu o le taavale ma tamoe i le polokalama. I le faamalama autu, filifili Tatala avanoa.
  2. O le a tatala se pusa talanoaga e tatau ona e filifilia se taʻavale faaletino.

    Faʻalogo! Aua e te fenumiai se masini moni i se komepiuta komepiuta, pe afai ei ai!

  3. O faila o loʻo maua i luga o le disk o loʻo makaina i le pusa i le agavale. I le itu taumatau o le matala muamua lea.

    Faailoga le vitio o loʻo e manaʻomia e ala i le ticking le saʻo o igoa faila.
  4. O ata e le mafai ona kopiina "e pei ona i ai", i soo se tulaga e tatau ona liua. O lea, ia tilotilo i le vaega "Faʻamatalaga" ma filifili le pusa talafeagai.

    E pei ona faaalia i le faatinoga, o le sili i le fua faatatau "tele / quality / leai ni faafitauli" o le ai ai MPEG4, ma filifili ai.
  5. Le isi, filifili le nofoaga o le vitio liliu mai. Faasolo le faamau "Suʻesuʻe"e sii i luga le pusa talanoa "Saili". Matou te filifilia la matou feʻavaʻaveʻi solo i totonu.
  6. Faʻamata le faatulagaga ona kiliki lea o le ki. "Rip".

    O le faagasologa o le faaliliuina o ata ma le kopiina i se kiliva afi o le a amataina.

Manatua: I nisi tulaga, e sili atu le kopiina o faila lauiloa e le o se tuusao mai se pulou i se pulou flash USB, ae muai teuina i latou i se komepiuta ona faʻafeiloaʻi atu ai lea i se masini komepiuta.

Mo faʻamau e leai se puipuiga, e sili atu le faʻaogaina o auala ua faʻamatalaina i luga 1-3.

Masalo ono ono tulai mai ma faafitauli

E pei ona uma ona taʻua, o faila opio e sili atu le faʻamalosia ma le manaʻomia mo le teuina ma le faʻaaogaina nai lo masini loli, o lea e masani ai ona i ai faafitauli i taimi uma. Sei o tatou tilotilo lelei ia i latou.

  • Tatalo le televave o le telegese
    O le mafuaʻaga o lenei faafitauli e ono i ai i le kiliva afi po o le disk. I lenei tulaga, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o se metotia lautele: muamua kopi faila mai se disk i le puʻupuʻu ma toe sau mai i le mea na i ai i le masini komepiuta USB.
  • O le kopiina o faila e oʻo atu i se pasene ma faʻafefe
    I le tele o tulaga, o lenei faʻafitauli o loʻo faʻaalia ai se faʻafitauli i le CD: o se tasi o faila e kopiina e le saʻo pe o iai foi se mea ua faaleagaina i luga o le disk e le mafai ona faitauina faʻamatalaga. O le fofo aupito sili i lenei tulaga o le kopiina lea o faila taʻitasi, ae le o mea uma i le taimi e tasi - o lenei gaioiga o le a fesoasoani i le suʻega o le faafitauli.

    Aua le faʻaseseina le ono mafai ona iai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi i le ave taavale afi, o lea e tatau ai foi ona siaki le faatinoga o lau taavale.

  • Disc le iloa
    Faʻasalaga masani ma matuia tele. E i ai ni mafuaaga, o le mea autu o le maoaʻe o se pusa compact. O le ala pito sili ona lelei o le aveeseina lea o le ata mai se pu, ma galue i se kopi ata ae le o se mea moni.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona fatuina se ata puʻe e faʻaaoga ai le Daemon Tools
    UltraISO: Faʻavae ata

    O loʻo i ai se maualuga maualuga o faafitauli i le pulou disk, o lea matou te fautuaina le siakiina foi - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaofi se isi CD poʻo le DVD i totonu. Matou te fautua atu foi e faitau le tusiga o loʻo i lalo.

    Faʻatele: E le faitauina e le kiliva pepa

I le aotelega, tatou te mananaʻo e matau: o tausaga taʻitasi e sili atu ma sili atu komipiuta ma pona feaveaʻi o loʻo tuʻuina atu e aunoa ma ni meafaigaluega e galulue i CD poʻo DVD. O le mea lea, i le faaiuga, matou te fia fautuaina oe e faia ni kopi o faʻamatalaga taua mai CD i le taimi muamua ma faʻafeiloaʻi atu i masini e sili atu ona faʻatuatuaina ma taʻutaʻua.