CryEngine 3.5.8


Ina ia faʻaalu se taimi, o nisi auala e sili atu ona faigofie le gaosia nai lo le faia e oe lava ia. O le mea lea, o le polokalama PSI o le Secunia o le a faʻasaʻolotoina le tagata faʻaoga mai faʻafouga faʻapipiʻiina o polokalama uma i luga o le komepiuta.

Secunia PSI o se polokalama faʻapitoa e faʻamaʻaʻaina atoatoa oe i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga mo polokalama komepiuta. Faʻafouina fou lomiga o le polokalama faʻapitoa e tatau ona, aua e le gata o foliga mai o galuega fou, ae o lou saogalemu e faalagolago i ai.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama mo polokalame faʻafouina

O se suʻesuʻega lelei e suʻe ai polokalama ma mea ua faʻaogaina

Ole taimi e te amata ai Secunia PSI o le a faʻatali mo sina taimi, aua o se siaki auiliiliga o le a faia i luga o le masini faʻapipiʻi ma faʻamatalaga mo ia. O se taunuuga, o le a mafai ona e faafouina e le gata o polokalama faʻapipiʻi, ae o vaega foi e aofia ai i Windows.

Faʻamuta le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga

I le faagasologa o le faʻatulagaga, ua tuʻuina atu oe e Secunia PSI e filifili se tasi o mea e tolu: o le otometi ma le faʻapipiʻiina o faʻafouga (fautuaina), downloading updates, ae o le ae filifili i le faʻapipiʻi oe lava, faʻapea foi ma le sii mai ma le faʻaleleia o oe lava ia. Ioe, e fautuaina e faailoga le mea muamua.

Faʻamaumauga faʻafou faʻafouina faigofie

E le pei o polokalame e tutusa lelei, Secunia PSI e le toe tuusaʻoina le tagata faʻaaoga i le upega tafaʻilagi aloaia. Ina ia maua le faafouga, na o le kiliki i le "Click to Update" button, mulimuli ane o le a amata loa le faagasologa.

Faʻamauina o Faʻamaumauga a Microsoft

I le faaopoopo atu i le masini komepiuta o loʻo faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, o le Secunia PSI e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi faʻamaumauga na tuʻuina atu mo lau faʻaogaina e Microsoft.

Faʻapitoa o le Secretania PSI:

1. Malosiaga e faʻaaogaina atoa le faagasologa o le faʻaopoopoina o faʻamatalaga;

2. Faʻamatagofie faigofie, e le o le mamafa i elemene e le talafeagai ma faʻatulagaga;

3. Tufatufa saʻoloto.

Le lelei o le Secunia PSI:

1. Suʻe vave pe ae amata muamua;

2. Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

Secunia PSI - o le a tuʻuina atu se puipuiga faaopoopo mo lau komepiuta ona o le taimi faʻatulagaina o le telefoni fou, faʻamaeʻaina ai le tele o faʻafitauli. Faʻafou polokalame e le tatau ona faʻamaloloina, aemaise lava pe a fai lenei galuega i lenei polokalame.

Download Secunia PSI mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame faʻafou polokalame faʻafou polokalame Faʻafefea ona faʻafou le Google Chrome browser SUMo Faʻafouina

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Secunia Personal Software Inspector (PSI) o se faʻaoga faigofie ma faigofie-faʻaaoga e aunoa ma se faʻaaogaina e puipuia ai le masini faʻaogaina. Sa faʻaogaina e le scans le polokalama faʻapitoa, ma tuʻuina avanoa e faʻaleleia ai.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Secunia
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.0.0.10004