Fatuina playlists VKontakte

O le saogalemu o le polokalama faʻaaogaina Android e le atoatoa. I le taimi nei, e ui lava e mafai ona faʻapipiʻi ni code codes PIN, latou te poloka atoa le masini. O nisi taimi e tatau ai ona puipuia se isi pese mai fafo. O le faia o lenei mea ma le fesoasoani o galuega faʻatulagaina e le mafai, o lea e tatau ai ona e faʻafaigaluega i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻaopoopo.

Faʻasaʻoina o se faʻaupuga mo se pusa i le Android

E tele tusi ma mea e faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le puipuiga o lau masini e ala i le tuʻuina o upu tatala. O le a tatou iloiloina nisi o sili ona sili ona lelei ma sili ona faatuatuaina. O le mulimuli ia matou faʻatonuga, e mafai ona e faigofie ona tuʻu le puipuiga i se lisi ma faʻamatalaga taua i soʻo se polokalame o loʻo lisi atu i lalo.

Metotia 1: AppLock

Ua iloa e le tele o polokalama AppLock e le gata ina puipuia ai nisi o talosaga, ae ia tuu foi le puipuiga i luga o foliga i ata, vitio, pe taofia le avanoa i Explorer. E faia lenei mea i ni nai laasaga faigofie:

Download AppLock mai le Market Market

  1. Tii le app i lau masini.
  2. Muamua e te manaʻomia e faʻapipiʻi se tasi code PIN masani, i le lumanaʻi o le a faʻaaogaina i faila ma faʻaoga.
  3. Faʻataʻi pepa i ata ma vitio i AppLock e puipuia ai.
  4. Afai e manaʻomia, tuʻu le loka i luga o le tagata suʻesuʻe - o lea o le a le mafai ai e se tagata ese ona alu i le faila faila.

Metotia 2: Faʻasalalau ma le Foliga Faʻamaʻo

Afai e te manaʻomia le vave ma le malu puipuia o laupepa ua filifilia e ala i le setiina o se upu faʻamaonia, matou te fautuaina le faʻaogaina o File ma Folder Secure. E matua faigofie lava ona galulue i lenei polokalame, ma o le faʻatulagaina e faia i le tele o taga:

Tikiala File ma le Foliga Faamalumalu mai le Maketi Taʻaloga

  1. Faʻatonu le talosaga i luga o lau telefoni po o lau api.
  2. Faʻatulaga se code fou PIN lea o le a faʻaaoga i directories.
  3. E te manaʻomia le faʻamaonia o le i-meli, e aoga i le tulaga o le leiloloa o le upega tafailagi.
  4. Filifili laupepa e tatau ai e loka ai e ala i le oomiina o le loka.

Metotia 3: ES Explorer

ES Explorer o se talosaga e leai se totogi e galue o se tagata sailiili faʻapitoa, pule o talosaga ma le pule o galuega. Faatasi ai, e mafai foi ona e seti se loka i luga o ni lisi patino. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tii le app.
  2. Alu i lou atigi fale ma filifili "Fausia", ona fatuina lea o se pusa avanoa.
  3. O le mea e sosoo ai e te manaʻomia le tuʻuina atu o faila taua i ai ma kiliki "Faanonofo".
  4. Ulufale mai le upu faʻamaonia, ma e mafai foi ona e filifili e lafoina le upega tafailagi e le imeli.

Aʻo faʻapipiʻi le puipuiga, ia maitauina e mafai e ES Explorer ona faʻatagaina na o lau api o faila e iai faila, o le mea muamua e te manaʻomia e tuʻuina atu i latou iina, pe mafai foi ona e tuʻuina le upega tafailautusi i luga o le laupepa maeʻa.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona seti se faʻaupuga mo se talosaga i le Android

I lenei faʻatonuga o le a mafai ona aofia ai ni numera o polokalama, ae tutusa i latou ma galulue i luga o le mataupu faavae lava e tasi. Sa matou taumafai e filifili se numera o tusi sili ona lelei ma faʻamoemoeina mo le faʻapipiʻiina o puipuiga i luga o faila i le polokalama faʻaaoga Android.