Adblock Plus mo Mozilla Firefox browser


Mozilla Firefox o se tasi o suʻe sili ona aoga e mamanuina mo Windows. Ae o le mea e leaga ai, e le o galuega taua uma o loʻo i totonu o le masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma se faʻaopoopoga faapitoa Adblock Plus, e le mafai ona e poloka faʻasalalauga i totonu o le masini.

Adblock Plus o se faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser e avea ma fomaʻi lelei mo le toetoe o soo se ituaiga o faasalalauga e faʻaalia i totonu o le masini: fuʻa, pop-ups, faʻalauiloa i le vitio, ma isi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Adblock Plus mo Mozilla Firefox

E mafai ona e faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi i le vave ona sosoo ai ma le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma maua ai oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ki o le lisi i le tulimanu taumatau ma i le faamalama faaalia o loo alu i le vaega. "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Maua ni faʻaopoopoga", ma i luga o le itu taumatau i le nofoaga suʻesuʻe, tusi i lalo le igoa o le mea e manaʻomia - Adblock faaopoopo.

I le sailiga o suʻesuʻega, o le muamua o le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga manaʻomia. I le itu taumatau o lea mea, kiliki le ki. "Faʻamau".

O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le faʻaopoopoga, o le a faʻaalia le faʻaaloaloga o le faʻaopoopoga i le tulimanu pito i luga o le masini. I lenei tulaga, o le toefaʻatasi o Mozilla Firefox e le manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻaaoga Adblock Plus?

O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le Adblock Plus mo Mazila, o le a amataina lana galuega autu - taofia le faasalalauga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou faʻatusatusa le saite lava lea - i le mataupu muamua, e leai sau faʻaulu, ma i le isi Adblock Plus ua uma ona faʻaogaina.

Ae o galuega a le ad blocker e le muta iina. Kiliki i le atigipusa Adblock Plus i le tulimanu pito i luga i luga e tatala ai le lisi faʻaopoopo.

Faʻalogo i manatu "Faʻamālōlō i [url]]" ma "Faʻalēlava i luga o lenei itulau".

O le mea moni o nisi punaoa i luga o le upega tafailagi e puipuia mai faʻamatalaga faʻatagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vitio o le a faia i na o le maualalo o le lelei poʻo le avanoa i le anotusi o le a matua tapunia sei vagana ua e faʻagataina le afaina.

I lenei tulaga, e le talafeagai le aveesea poʻo le tape atoa o le faʻaopoopoga, aua e mafai ona e faʻamaonia ana galuega mo le itulau o loʻo i ai nei poʻo le tuatusi.

Afai e te manaʻomia le taofiga le tumau o le galuega a le poloka, ona o lenei mea, ua tuʻuina atu le vaega o le lisi o le Adblock Plus "Taofiofia i soo se mea".

Afai o loʻo e feagai ma le mea moni e faapea i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo tatalaina e oe, faʻaauau ona faʻaalia le faʻasalalauga, kiliki le ki i le lisi Adblock Plus "Lipoti se faafitauli i lenei itulau", lea o le a logoina ai le au atinaʻe e uiga i nisi o faafitauli i le galuega o le faʻaopoopoga.

ABP mo Mazily o le tali pito sili lea ona lelei mo le taofia o faasalalauga ile Mozilla Firefox browser. Faʻatasi, o le Initaneti faʻafefe o le a sili atu le faʻalelei ma aoga, aua O le a le toe faʻalavelaveina oe e ala i le susulu, faʻafiafiaga ma, i nisi taimi, e faʻafefe ai i iunite.

Download Adblock Plus mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia