Faiga Faʻavae i le Windows 7

E manaʻomia faiga faʻavae kulupu e faʻatautaia ai le polokalama faʻaogaina o Windows. E faʻaaogaina i le taimi o le faʻamaoniaina o le atinaʻe, faʻasaina avanoa i nisi o punaʻoa faʻalautele ma sili atu. O nei galuega e faʻaaoga muamua e le faʻafoega o pulega. Latou te fatuina le ituaiga ituaiga o siosiomaga faigaluega i luga o nisi komepiuta ma faʻasalalau avanoa i tagata faʻaoga. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou iloiloina auiliiliga ia faiga faavae a le vaega i le Windows 7, taʻu atu ia oe e uiga i le faatonu, lona faatulagaga ma tuuina mai ni faataitaiga o faiga faavae vaega.

Faiga Faʻavae Faʻavae Vaega

I le Windows 7, o le Fale Home / Faʻasalalau ma le Faʻatonuina o le Faʻatonu a le Palemene o loʻo misia. E mafai e le atinaʻe ona faʻaaogaina i na o polofesa polofesa o Windows, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Windows 7 Ultimate. Afai e te le maua lenei lomiga, ona e faia lea o gaioiga e tasi e ala i suiga ile faʻailoga. Sei o tatou tilotilo atu i le faatonu.

Amata le Faʻatonuina o Faiga Faʻavae Vaega

O le suiga i le siosiomaga o le galuega ma faʻasologa ma tulaga e faia i ni nai laasaga faigofie. E naʻo oe e manaʻomia:

  1. Uu ki Manumalo + Rtatala Taumafai.
  2. Pusa i laina gpedit.msc ma faʻamaonia le taga e ala i le kiliki "Lelei". Ma le isi, o le a amata se faamalama fou.

O lenei e mafai ona e galue galue i le faatonu.

Galue i le faatonu

O le faamalama autu e pulea ai ua vaevaeina i ni vaega se lua. I le itu tauagavale o se vaega faʻatulagaina o faiga faʻavae. O i latou, i le isi itu, ua vaevaeina i ni vaega eseese se lua - seti komipiuta ma le faʻaaogaina o tagata.

O le itu taumatau e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le faigamalo ua filifilia mai le lisi i le agavale.

Mai lenei mea e mafai ona matou fai mai o le galuega i le faatonu o loʻo faʻatinoina e ala i le feʻaveaʻi i vaega e suʻe ai tulaga talafeagai. Filifili se faʻataʻitaʻiga "Taiala Faatonutonu" i "Faʻamaumauga a Tagata" ma alu i le faila "Amata le Menu ma le Pule Faʻatonu". O lea o le a faʻaalia laina ma o latou setete i le itu taumatau. Kiliki i luga o soʻo se laina e tatala ai lona faʻamatalaga.

Aiaiga Faiga Faavae

O pepa faʻavae taʻitasi e avanoa mo le faʻapena. O le faamalama mo le faasaʻoina o taamilosaga e tatalaina i le kiliki faalua i luga o se laina patino. O foliga vaaia o pupuni atonu e eseese, e faʻalagolago lava i le faigamalo ua filifilia.

O se faʻatautaia faigofie faigofie ei ai tulaga eseese e tolu e mafai ona faʻapitoa. Afai o le itu e faʻafeagai "Leʻo seti"ona le aoga lea o le pepa faʻavae. "Enable" - o le a galue ma o loʻo faʻagaoioia ia faʻalapotopotoga. "Taofiofia" - o loʻo i ai i le tulaga faigaluega, ae e le faʻaaogaina ia meaʻai.

Matou te fautuaina e faʻalogo i le laina. "Lagolagoina" i le faamalama, o loʻo faʻaalia ai ituaiga o Windows e faʻaaoga i ai le pepa faʻavae.

Faiga faʻavae

O le pito i lalo o le faatonu o le leai o se galuega suʻesuʻe. E tele naua tulaga ma faʻaiuga, e sili atu ma le tolu afe oi latou, o nei mea uma e salalau i ni vaega eseese, ma e tatau ona faia ma le lima le sailiga. Peitai, o lenei faagasologa ua faafaigofieina le faafetai i se vaega faatulagaina o lala e lua o loo i ai ni laupepa autu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega "Taiala Faatonutonu"I soʻo se faʻatulagaga, ei ai faiga faʻavae e le fesoʻotaʻi ma le saogalemu. I totonu o lenei faila, e tele nisi laupepa e iai faʻamaumauga patino, ae ui i lea, e mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga uma o laina uma, e fai ai lenei mea, kiliki i le lālā ma filifili le mea i le itu taumatau o le faatonu "O filifiliga uma lava"O le a oʻo atu ai i le mauaina o faiga faʻavae uma o lenei paranesi.

Faʻasalalau Lisi o Aiaiga

Afai, e ui i lea, o loʻo i ai se manaʻoga e maua se faʻamatalaga patino, ona mafai lea ona faia i le na o le auina ese atu o le lisi i le faatulagaga o tusitusiga, ona fai ai lea, mo se faataitaiga, e ala i le Upu, saili. E i ai se mea faʻapitoa i le faamalama autu a le faatonu. "Lisi Faʻamatalaga"Na te faʻaaogaina uma faiga faʻavae i le TXT ma faʻasaoina i le nofoaga filifilia i luga o le komepiuta.

Faʻaaogaina o talosaga

Ona o le tulai mai o lala "O filifiliga uma lava" ma ia faʻaleleia galuega faʻatonutonuina, o le sailiga e toetoe lava a le tatau, aua o le sili atu o loʻo taoto i le faʻaaogaina o filiga, ma naʻo aiaiga talafeagai e tatau ona faʻaalia. Sei o tatou tilotilo totoa i le faagasologa o le faʻaogaina o mea:

  1. Filifili se faʻataʻitaʻiga "Faʻasinomaga Faʻamaumauga"avanoa tatala "Taiala Faatonutonu" ma alu i "O filifiliga uma lava".
  2. Faʻateleina le lisi o popup menu "Gaioiga" ma alu i "Taʻu Filter".
  3. Siaki le pusa i autafa o le mea "Faʻasaga le filiga i upu autu". E tele filifiliga mo le fetaui. Tatala le lisi faʻailoga e faʻafeagai ma le laina o le tusiga ma filifili "Soo se" - afai e te manaʻo e faʻaalia uma aiaiga e fetaui ma le itiiti ifo i le tasi le upu faʻamaonia, "Uma" - faʻaalia ai faiga faʻavae e aofia ai tusitusiga mai le manoa i soo se poloaiga, "Saʻo" - Naʻo laina e fetaui lelei ma le faamama faʻamaonia i upu, i le faasologa sao. O siaki i le pito i lalo o le laina fetaui o loʻo faʻaalia ai le mea o le a fai ai le faʻataʻitaʻiga.
  4. Kiliki "Lelei" ma pe a uma lena laina "Tulaga" naʻo matāʻupu talafeagai e faʻaalia.

I totonu lava o le lisi autu popup "Gaioiga" tuʻu se siaki i autafa o le laina "Filu"pe afai e te manaʻo e faʻaaoga pe faʻanofo le seti seti match.

Faiga Faʻavae Faʻavae Vaega

O le meafaigaluega o loʻo iloiloina i lenei tusiga ua mafai ai ona e faʻaaogaina se tele o itu. O le mea e leaga ai, o le toʻatele oi latou e malamalama i na o tagata tomai faapitoa o loʻo faʻaaogaina faiga faʻavae mo fuafuaga faapisinisi. Ae ui i lea, o le avefeʻau o loʻo i ai se mea e faʻafesoʻotaʻi faʻaaoga ai nisi o tafaʻi. Sei o tatou iloiloina ni nai faataitaiga faigofie.

Sui le Windows Window Window

Afai i totonu o le Windows 7 e taofi ai le fesoʻotaʻiga autu Ctrl + Alt Delete, ona faʻaalia lea o le faamalama o le puipuiga, o fea e mafai ai ona e alu i le pule o le galuega, loka le PC, tepa ese mai le polokalama, sui le faʻailoga o le usoga ma le upega tafailautusi.

Soʻo se 'au vagana ai "Suia le Tagata" avanoa mo le faasaʻoina e ala i le suia o le tele o laina. E faia lenei mea i se siosiomaga ma faʻamaufaʻailoga poʻo le suia o le resitala. Mafaufau i itu uma e lua.

  1. Tatala le faatonu.
  2. Alu i le faila "Faʻasalalauga o Tagata", "Taiala Faatonutonu", "Faiga" ma "Filifiliga mo le gaioiga pe a uma ona kiliki Ctrl + Alt Delete".
  3. Tatala soʻo se faiga faʻavae talafeagai i le faamalama i le itu taumatau.
  4. I se faamalama faigofie e pulea ai le setete o le tafaoga, siaki le pusa "Enable" ma aua neʻi galo e faʻaaoga suiga.

O tagata e faʻaaogaina e leai se faʻatautaiga o tulafono o le a manaʻomia ona faia uma taga e ala i le resitala. Seʻio tatou tilotilo i laasaga uma i laʻasaga:

  1. Alu e faasaʻo le resitala.
  2. Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatalaina le faatonu resitala i le Windows 7

  3. Skip i le vaega "Faiga". O loʻo i luga o lenei ki:
  4. HKCU Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies System

  5. O iina o le ae vaʻai ai i laina e tolu e nafa ma le faʻaalia o galuega i le faamalama malupuipuia.
  6. Tatala le laina manaʻomia ma sui le tau i "1"e faʻagaoioi ai le parameter.

A maeʻa ona faʻasaoina suiga, o le a le toe faʻaalia le faʻaaogaina o le faʻaaliga i totonu o le windows window window window.

Suiga i le lisi

E toatele e faʻaaoga pusa talanoa "Faasaoina" poʻo "Tatala e pei". I le itu tauagavale o le 'au faʻafanua, e aofia ai le vaega "Fiafia". O lenei vaega ua faʻamautuina e meafaigaluega faʻapitoa Windows, ae e umi ma e le talafeagai. O le mea lea, e sili atu le faʻaogaina o faiga faavae faʻavae e faʻasaga le faʻaali o ata i lenei lisi. Faʻamatalaga e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i le faatonu, filifili "Faʻasalalauga o Tagata"alu i "Taiala Faatonutonu", "Vaega o le Windows", "Saili" ma o le faʻaiʻuga mulimuli o le a "Faiga masani faila tatala.
  2. O iinei e te fiafia i ai "Aitema o lo o faʻaalia i le vaega o nofoaga".
  3. Faʻasaga i se itu "Enable" ma faaopoopo atu i le lima ni auala vagana ai auala i laina talafeagai. I le itu taumatau oi latou o loʻo faʻaalia ai faatonuga mo le saʻo e faʻamalamalama ai auala i totonu o le nusipepa poʻo le upega tafailagi.

Ia mafaufau nei e faʻaopoopo mea e ala i le resitala mo tagata e le o iai se faatonu.

  1. Mulimuli i le ala:
  2. HKCU Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies &

  3. Filifili se faila "Aiaiga" ma avea o se vaega comdlg32.
  4. Alu i le vaega na faia ma fai se pusa i totonu. Nofoaga faʻatau.
  5. I lenei vaega, e tatau ona e fatuina se lima laina lima laina ma taʻu i latou mai "Place0" agai i luga "Place4".
  6. A maeʻa le foafoaga, tatala ia taʻitasi ma i le laina e ulu atu i le ala manaʻomia i le faila.

Faʻasalaina komipiuta komepiuta

A e punitia le komepiuta, tapuni le polokalama e aunoa ma le faʻaalia o faʻamalama faaopoopo, lea e mafai ai ona e tape le PC i le vave. Ae o nisi taimi e te fia iloa pe aisea ua tapunia ai le polokalama pe toe amata. O lenei mea o le a fesoasoani i le aofia ai o se pusa faʻalanoa faapitoa. E mafai ona faʻaaoga le faatonu poʻo le suia o le resitala.

  1. Tatala le faatonu ma alu i "Faʻasinomaga Faʻamaumauga", "Taiala Faatonutonu"ona filifili lea o le faila "Faiga".
  2. E tatau ona filifili le parakalafa "Faʻaalia le tapunia o le faʻatalatalanoaga".
  3. O se faamalama faʻapipiʻi faigofie o le a tatalaina ai le mea e te manaʻomia e tuu ai se togi ile faʻafeagai "Enable", ae i totonu o le vaega pito i luga o le lisi autu, e tatau ona e faamaʻoti "Taimi Uma". Aua neʻi galo e faʻaaoga suiga.

O lenei tulaga e mafai ona mafai e ala i le resitala. E tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie:

  1. Taʻu le resitala ma alu i le ala:
  2. HKLM Software Policies Microsoft Windows NT Reliability

  3. Saili laina e lua i le vaega: "Faʻasalaga" ma "ShutdownReasonUI".
  4. Pusa i le pusa o tulaga "1".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa le taimi na faʻauu ai le komepiuta

I lenei tusiga, na tatou talanoaina mataupu faavae o le faʻaaogaina o le Vaega Policy Windows 7, faʻamatalaina le taua o le faatonu ma faatusatusa i le resitala. Ole numera o faʻasalalauga e tuʻuina atu ai i tagata faʻapitoa le tele o tulaga eseese, e mafai ai ona faʻataʻitaʻia nisi o galuega a tagata faʻaaoga poʻo le polokalama. Galuega faʻatasi ma faʻamaumauga e faʻatinoina e ala i le faʻatusatusaina o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga.