Fatuina archives ZIP

O le faʻapipiʻiina o mea i totonu o le archives ZIP, e le gata ina mafai ona e faʻaoga le avanoa vaʻa, ae maua ai foi se fesoʻotaʻiga sili atu ona faigofie o faʻamatalaga e ala i le Initaneti poʻo faila faila mo le lafoina i meli. Sei o tatou aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi mea i totonu o le faʻatulagaina.

Faʻamaumauga o faʻamaumauga

E mafai ona fatuina archives ZIP e le gata i faʻamaumauga faʻapitoa faʻapipiʻi - archives, ae e mafai foi ona e taulimaina lenei galuega i le faʻaaogaina o meafaigaluega na fausia i totonu o le masini komepiuta. Saili pe faʻapefea ona fatuina pepa faila faʻapipiʻi o nei ituaiga i auala eseese.

Metotia 1: WinRAR

Seʻi o tatou amataina le auʻiliʻiliga o fofo i le galuega ma le tagata e sili ona lauiloa - WinRAR, lea o le autu autu o le RAR, ae, e ui i lea, e mafai ona fatuina ma ZIP.

  1. Faʻafesoʻotaʻi ma "Saili" i le faʻailoga lea e tuʻuina faila i le faila zip. Filifili mea nei. Afai o loʻo i ai i totonu o se faʻamautu, o le filifiliga e faia faʻatasi ma le faamaumatau o le kusi i lalo o loʻo tuʻuina i lalo (Pepa). Afai e te manaʻo e teu ni aitema eseese, pe a filifilia i latou, taofi le ki Ctrl. A maeʻa lena, kiliki i luga o le fasipepa na filifilia ma le kiliki i luga o le kuki (PKM). I le lisi autu, kiliki le mea ma le icon WinRAR. "Faʻaopoopo i le teu faamaumauga ...".
  2. Ua tatala le meafaigaluega tapenaina WinRAR. Muamua, i le poloka "Faʻamaumauga o faʻamaumauga" seti le leitio i le tulaga "Zip". Afai e manaʻomia, i le fanua "Igoa Faletusi" e mafai e le tagata faʻaoga ona ulufale i soʻo se igoa e manatu o ia e tatau ai, ae mafai ona tuʻu le talosaga na tuʻuina atu e le faʻaaogaina.

    E tatau foi ona e gauai atu i le fanua "Metotia Tau Faʻatauga". O iinei e mafai ona e filifilia le tulaga o le afifiina o faamatalaga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le igoa o lenei fanua. O se lisi o metotia nei ua tuʻuina mai:

    • Tulaga masani (lē mafai);
    • Saosaoa;
    • Anapogi;
    • Lelei;
    • Tulaga maualuga;
    • E aunoa ma se faʻalavelave.

    E tatau ona e iloa o le saoasaoa o le faiga o le malosi e te filifilia, o le itiiti ifo o le teu faamaumauga, o lona uiga, o le mea mulimuli o le a ave i luga nisi avanoa avanoa. Metotia "Lelei" ma "Tulaga maualuga" e mafai ona maua se maualuga maualuga o le teuina o faamaumauga, ae o le a manaʻomia le tele o le taimi e faʻamaeʻa ai le faʻatinoga. Pe a filifilia se filifiliga "Lē faʻaaogaina" faʻamaumauga e faigofie lava, ae le faʻapipiʻi. Faʻamolemole filifili le filifiliga e te iloa e talafeagai. Afai e te manaʻo e faʻaoga le metotia "Masani", ona e le mafai ona paʻi atu i lenei matāʻupu, talu ai ona o le mea e le maua.

    Ona o le lē mafai, o le upega tafaʻilagi ZIP ua fatuina o le a faʻaolaina i totonu o le tusi lava e tasi e pei o le faʻamatalaga faʻamatalaga. Afai e te manaʻo e sui, ona e lolomiina lea "Iloilo ...".

  3. O se faamalama e aliali mai Faʻamaumauga Suʻega. Faʻafesoʻotaʻi i le tusi faʻasolosolo i mea e te manaʻo ai ia faʻaolaina le mea, ma kiliki "Faasaoina".
  4. A maeʻa, ona toe foʻi lea o le faamalama foafoa. Afai e te manatu ua uma ona faasaoina uma tulaga talafeagai, ona amata lea o le faʻamaumauga o le teuina, lolomiina "Lelei".
  5. O le faagasologa o le fatuina o se archive ZIP o le a faia. O le mea na faia na o ia ma le faʻapipiʻi ZIP o le a tuʻuina i totonu o le faʻailoga lea na tofia e le tagata na tofia, poʻo, pe a na le faia, pe a fai o loʻo maua punaoa.

E mafai foi ona e fatuina se pusa zip i luga ole pule o le faila file WinRAR.

  1. Taumafai WinRAR. I le faʻaaogaina o le pule o le faila, faila i le faʻailoga o loʻo i ai mea o loʻo teuina. Filifili i latou i le auala lava lea e tasi "Saili". Kiliki i le filifiliga. PKM ma filifili "Faaopopo faila i le teuina o faamaumauga".

    E le gata i lea pe a maeʻa ona e filifilia Ctrl + A pe kiliki le ata "Faaopoopo" luga o le laulau.

  2. A maeʻa lena mea, o le a tatalaina le faamalama masani o le siakiina, o fea e te manaʻomia ai le faia o gaioiga tutusa na faʻamatalaina i le itulau muamua.

Lesona: Faʻamaumauga faila i VINRAR

Metotia 2: 7-Sipeli

O le isi archiver e mafai ona fatuina ZIP-archives o le polokalame 7-Zip.

  1. Sue 7-Sipeli ma alu i le lisi o punaoa ina ia teuina i le faʻaaogaina o le faila faila i totonu. Filifili i latou ma kiliki le ata. "Faaopoopo" i le tulaga o le "faaopoopo".
  2. Meafaigaluega e aliali mai "Faaopoopo i le teu faamaumauga". I le pito i luga o le gaioiga galue, e mafai ona e suia le igoa o le archives ZIP i le lumanaʻi i le mea e manatu le tagata e talafeagai. I totonu o le fanua "Faʻamaumauga o faʻamaumauga" filifili mai le lisi pa'ū "Zip" nai lo "7z"lea e faʻapipiʻiina e ala i le le mafai. I totonu o le fanua "Faiga Faʻafaiva" E mafai ona e filifili i le va o tulaga taua:
    • Tulaga masani (lē mafai);
    • Tulaga maualuga;
    • Saosaoa;
    • Ultra;
    • Anapogi;
    • E aunoa ma se faʻalavelave.

    E pei lava o WinRAR, o le mataupu faavae e faʻaoga iinei: o le malosi o le faʻamaumauga, o le faʻagesegeseina o le taualumaga ma le isi itu.

    O le lē mafai, o le faʻaolaina o loʻo faia i totonu o le tusi lava lea e tasi o le punaoa. Ina ia mafai ona sui lenei parakalafa, kiliki i le ki o le ellipsis i le taumatau o le fanua ma le igoa o le pusa atofa.

  3. O se faamalama e aliali mai Faʻasalalau. Faʻatasi ai, e manaʻomia ona e alu i le tusi faʻasologa o mea e te manaʻo e auina atu le mea na gaosia. A maeʻa le fesuiaiga i le faitautusi, ia faʻasalalau "Tatala".
  4. A maea lenei laasaga, toe foʻi le faamalama. "Faaopoopo i le teu faamaumauga". Talu ai o faʻamaumauga uma ua faʻamaonia, ina ia faʻagaoioia le faʻamaumauga o le teuina, lolomiina "Lelei".
  5. Faʻamaumauga o faʻamaumauga ua maeʻa, ma o le a maeʻa le aitema i le tusi faʻamaufaʻailoga ua faʻamaonia mai e le tagata faʻaoga, pe tumau i totonu o le pusa lea o loʻo i ai punaoa.

E pei o le metotia muamua, e mafai foi ona e galue e ala i le lisi autu. "Saili".

  1. Faʻasaga i le fafautusi ma le nofoaga o le punavai e teuina, lea e tatau ona filifilia ma kiliki i le filifiliga PKM.
  2. Filifili tulaga "7-zip", ma i le lisi faaopoopo, kiliki le mea "Faaopopo i le" Igoa o le folda.zip oi ai nei "".
  3. A maeʻa lena, e aunoa ma le faia o nisi faʻaopoopoga, o le ZIP-archive o le a faia i le lava pusa lea e maua ai punaoa, ma o le igoa o lenei pusa o le a tofia i ai.

Afai e te manaʻo e teu le faila ZIP ua maeʻa i totonu o se isi lisi pe faʻamautu ni faʻamaumauga faʻapipiʻi, ma le faʻaaogaina le faʻafesoʻotaʻi, ona i ai lea i lenei mataupu, e tatau ona e faʻaauau e pei ona taua i lalo.

  1. Faʻasaga i mea e te manaʻo e tuʻu i le archives ZIP, ma filifili i latou. Kiliki i le filifiliga. PKM. I le lisi autu, kiliki "7-zip"ona filifili lea "Faʻaopoopo i le teu faamaumauga ...".
  2. O le a tatalaina ai se faamalama "Faaopoopo i le teu faamaumauga" e masani ia i matou mai le faʻamatalaga o le algorithm mo le fatuina o se faila ZIP i le faʻaaogaina o le faila file 7-Zip. O isi gaioiga o le a vave faia mea na matou talanoaina pe a mafaufau i lenei filifiliga.

Metotia 3: IZArc

O le auala nei e fatuina ai archives ZIP o le a faia e faʻaaoga ai le archiver IZArc, lea, e ui e le sili atu le lauiloa nai lo muamua, o se polokalama faʻamautuina foi.

Download IZArc

  1. Folau IZArc. Kiliki i luga o le faailoga o loo faailogaina "Fou".

    E mafai foi ona e talosaga Ctrl + N pe kiliki i luga o mea autu "File" ma "Fausia se teutusi".

  2. O se faamalama e aliali mai "Fausia fale teu ...". Faʻasaga i ai i le tusi faʻasologa o mea e te manaʻo e tuʻu ai le ZIP-folder. I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" ulufale i le igoa e te manaʻo e taʻuina. E le pei o metotia muamua, o lenei uiga e le otometi lava ona tofia. O lea la i soo se tulaga e tatau ona ulufale saʻo. Faasolo i lalo "Tatala".
  3. Ona tatala lea o le mea faigaluega "Faaopopo faila i le teuina o faamaumauga" i le lisi "Filifili Faauluulu". I le le mafai, o loʻo tatala i le tusi lava lea e tasi na e faʻamaonia e avea ma nofoaga e teu ai le pusa ua maeʻa atofa. E tatau foi ona e alu i le pusa lea e teu ai faila e te manao e teuina. Filifili na mea, e tusa ai ma tulafono lautele o filifiliga e te manaʻo e teuina. A maeʻa lena, afai e te manaʻo e faʻamautu atili saʻo le faʻamaumauga o faʻamaumauga, ona e alu lea i le lisi "Faʻamaumauga Faatonutonu".
  4. I le lisi "Faʻamaumauga Faatonutonu" Muamua, ia mautinoa o totonu o le fanua "Ituaiga Faʻasolopito" ua seti le parakalafa "Zip". E ui lava e tatau ona faʻapipiʻi ona o le le mafai, ae mafai ona tupu se mea. O le mea lea, afai e le o le tulaga lenei, ona e manaʻomia lea e sui le parakalafa i le tasi. I totonu o le fanua "Gaioiga" e tatau ona faamaoti le parakalafa "Faaopoopo".
  5. I totonu o le fanua "Faʻafitauli" E mafai ona suia le tulaga o le teuina. E le pei o polokalama talu ai, i le IZArc o lenei matata ua seti e le mafai ona avea ma faailoga, ae o le tasi e maua ai le tikeri sili ona maualuga o le mamafa i le taimi pito i maualuga. O lenei faailo ua valaʻau "Le Mea Sili". Ae, afai e te manaʻomia se faʻatinoga vave o le galuega, ona mafai lea ona e suia lenei faailo i soʻo se isi lava e maua vave, ae itiiti le faʻamalositino:
    • Faʻavave vave;
    • Anapogi;
    • Le masani.

    Ae o le gafatia e faʻatino le teuina o faʻamaumauga i le faiga suʻesuʻeina e aunoa ma le faʻamalosi i le IZArc o loʻo misi.

  6. I totonu foi o le lisi "Faʻamaumauga Faatonutonu" E mafai ona e suia se numera o isi faʻaiuga:
    • Auala faʻatupuina;
    • Tuatusi faila;
    • Taimi aso;
    • Faʻasalalau pe le amanaia faila o le subfolders, ma isi.

    A uma ona faʻamautuina mea uma e tatau ai, e amata le faiga faʻapolopolo, kiliki "Lelei".

  7. O le a faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga. O le a teu le pusa o le archiva i totonu o le faʻailoga lea na tofiaina le tagata e faʻaaogaina. E le pei o polokalama talu ai, o mea e aofia ai ma le nofoaga o le archives ZIP o le a faʻaalia e ala i le faʻaogaina o le initaneti.

E pei o isi polokalama, o le teuina i le ZIP faʻaaogaina o le IZArc e mafai ona faia i le faʻaaogaina o le lisi autu "Saili".

  1. Mo vave teuina i totonu "Saili" filifili elemene e tatau ona faʻamalosi. Kiliki i luga PKM. I le lisi autu, alu i "IZArc" ma "Faʻaopopo i le" Igoa o le suʻega o le taimi nei .zip ".
  2. A maeʻa lena, o le ZIP-archive o le a faia i le lava pusa lea e maua ai punaoa, ma lalo o lona lava igoa.

I le faʻamaumauga o le faʻamaumauga e ala mai i le lisi autu, e mafai foi ona e setiina ni tulaga faigata.

  1. Mo nei faʻamoemoe, pe a uma ona filifili ma valaʻau i le lisi autu, filifili mea nei i totonu. "IZArc" ma "Faʻaopoopo i le teu faamaumauga ...".
  2. Ua tatalaina le faamalama o faamaumauga. I totonu o le fanua "Ituaiga Faʻasolopito" seti le tau "Zip", pe afai ei ai se isi seti. I totonu o le fanua "Gaioiga" e tatau ona avea ma tau "Faaopoopo". I totonu o le fanua "Faʻafitauli" E mafai ona e suia le tulaga faʻapipiʻi. Filifiliga ua uma ona lisi muamua. I totonu o le fanua "Metotia Tau Faʻatauga" E mafai ona e filifilia se tasi o auala e tolu mo le faʻatinoga o le taotoga:
    • Faʻatau (le faʻaaogaina);
    • Faleoloa;
    • Bzip2.

    E faapena foi i le fanua "Faʻasalaga" mafai ona filifili filifiliga "Faasao mai le lisi".

    Afai e te manaʻo e sui le nofoaga o le mea na faia pe o lona igoa, ona e faia lea, kiliki i luga o le faʻamaonia i le pepa faʻasalaga i le taumatau o le fanua lea e faʻamaumau ai lona tuatusi le aoga.

  3. Ua amata le faamalama. "Tatala". Faʻasaga i ai i le tusi faʻasologa o mea e te manaʻo e teu ai le elemene na fausia i le lumanaʻi, ma i le fanua "Igoa ole igoa" ulufale i le igoa e te tuʻuina atu. Faasolo i lalo "Tatala".
  4. A maeʻa ona faaopoopo le auala fou i le pusa "Fausia se teutusi", e amata ai le faʻatupega, faʻasalalau "Lelei".
  5. Faʻamaumauga o le a faia, ma o le taunuuga o lenei taualumaga ua auina atu i le tusi faʻamaufaʻailoga e faʻamaonia e le tagata faʻapitoa ia lava.

Metotia 4: Hamster ZIP Archiver

O le isi polokalame e mafai ona fatuina ai archives ZIP o le Hamster ZIP Archiver, lea, e ui i lea, e mafai ona vaaia mai ona igoa.

Tusia Hamster ZIP Archiver

  1. Tatala le Hamster ZIP Archiver. Alu i le vaega "Fausia".
  2. Kiliki i le ogatotonu o le faamalama o le polokalama, pe a faaalia ai le pusa.
  3. Ua amata le mata "Tatala". Faʻatasi ai, e tatau ona e alu i le nofoaga o loʻo i ai punaoa autu e teuina ma tuʻuina i ai. Ona e lolomiina lea "Tatala".

    E mafai ona e faia ese. Tatala le faila o le faila i le "Saili"filifili i latou ma tosina i latou i le window ZIP. Faʻamaumauga i le lisi "Fausia".

    A maeʻa ona tuʻuina atu elemene i luga o le polokalame, o le faamalama o le a vaevaeina i ni vaega se lua. O elemene e tatau ona toso i le afa, lea e taʻua "Fausia se fale fou fou ...".

  4. Tusa lava pe o le a e galue e ala i le faamalama matala poʻo le tosoina, o le lisi o faila na filifilia mo le teuina o le a faʻaalia i le ZIP tool Archiver. Ona o le lē mafai, o le a teuina le 'upega tafaʻilagi. "O loʻu igoa o loʻo teu ai faamaumauga". Ina ia suia, kiliki i luga o le laufanua o loʻo faʻaalia ai pe i luga o le ata i foliga o se penitala i le taumatau.
  5. Ulufale le igoa e te manaʻo ai ma kiliki Ulufale.
  6. Ia faʻamaʻoti le mea o le a tuʻuina ai le mea faitino, kiliki i le faʻamatalaga "Kiliki e filifili le ala mo le teuina o faamaumauga". Ae e tusa lava pe e te le kiliki i luga o lenei igoa, o le a le mafai ona lavea le mea i se lisi patino e ala ile faaletonu. A amata ona e teuina, o le a tatala pea se faamalama i le mea e tatau ona e faʻamaonia ai le lisi.
  7. O lea la, pe a uma le kilikiina o le mea na tusia "Filifili auala i le teuina o faamaumauga". I totonu, alu i le lisi o le nofoaga fuafuaina o le mea ma kiliki "Filifili le Faila".
  8. O le tuatusi o loʻo faʻaalia i le faamalama autu o le polokalama. Mo nisi faʻamaumauga saʻo, kiliki le ata. "Filifiliga o mea e teu ai faamaumauga".
  9. Ua faalauiloaina le faamalama o tuaoi. I totonu o le fanua "Auala" afai e te manaʻo ai, e mafai ona suia le nofoaga o le mea na faia. Ae, talu ai na ma faʻamaotiina muamua, o le a tatou le paʻi atu i lenei tulaga. Ae i le poloka "Faiga Faʻafaiva" E mafai ona e faʻasalalau le maualuga o le teuina ma le saoasaoa o faʻamaumauga o faʻamatalaga e ala i le tosoina o le pusa. O le tulaga faaletonu faaletonu ua faatulagaina i tulaga masani. O le tulaga taumatau pito sili o le tagata faasee o le "Tulaga maualuga"ma le itu tauagavale "Lē faʻaaogaina".

    Ia mautinoa e mulimuli i le fanua "Faʻamaumauga o faʻamaumauga" sa i ai "Zip". I le faʻafeagai, suia i le faʻamaonia. E mafai foi ona e suia mea nei:

    • Auala faʻatupuina;
    • Tele upu;
    • Tusiata;
    • Plock ma isi.

    A maeʻa ona faʻatulagaina uma, ia toe foi atu i le faamalama muamua, kiliki i luga o le ata i foliga o se aū e faasino i le agavale.

  10. Toe foi i le faamalama autu. I le taimi nei, e tatau ona matou amataina le faʻasagaga e ala i le kiliki i luga o le ki. "Fausia".
  11. O le a tuʻuina atu le mea tuʻufaʻatasia ma tuʻuina i le tuatusi ua faʻamaonia mai e le tagata faʻaoga i le nofoaga faʻamaumauga.

O le algorithm pito sili ona faigofie mo le faia o le galuega e faʻaaoga ai le polokalama ua faʻamaonia o le faʻaaoga lea o le lisi o talaʻaga "Saili".

  1. Taumafai "Saili" ma faʻafeiloaʻi i le faʻasologa o faila o loʻo i ai faila. Filifili nei mea faitino ma kiliki i luga. PKM. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Hamster ZIP Archiver". I le lisi faaopoopo, filifili "Fausia fale teu fale" Igoa o le pusa o loʻo i ai nei .zip ".
  2. O le faila ZIP o le a faia vave i totonu o le tusi lava e tasi e pei o le punaoa, ma lalo o le igoa o le tusi lava lea.

Ae e mafai foi e le tagata faʻaaoga, galue e ala i le lisi "Saili", pe a faʻapena le faʻapipiʻiina faʻatasi ma le fesoasoani a Hamster, e mafai foi e le ZIP Archiver ona faʻatutuina nisi o faʻamaumauga.

  1. Filifili mea faitino ma kiliki i luga. PKM. I totonu o le lisi, lolomi faasolosolo. "Hamster ZIP Archiver" ma "Fausia fale teu ...".
  2. O le Hamster ZIP Archiver interface ua faʻalauiloaina i le vaega "Fausia" ma se lisi o na faila ua uma ona atofaina e le tagata faʻaaoga. O isi gaioiga uma e tatau ona faʻatino tonu lava e pei ona faʻamatalaina i le uluai kopi o le galuega ma le ZIP Program Archiver.

Metotia 5: Aofaʻi Taʻavale

E mafai foi ona e fatuina ni foliga ZIP e faaaoga ai le tele o faila faila faila nei, o le sili ona lauiloa o le Total Commander.

  1. Tatala le Aofaʻi o le Faʻatonu. I totonu o se tasi o ona paneta, faʻatautaia i le nofoaga o punavai e manaʻomia ona tuʻuina. I le vaega lona lua, alu i le mea e te manaʻo e lafoina le mea i le maeʻa ai o le faʻamaumauga.
  2. Ona e manaʻomia lea i totonu o le laulau e aofia ai le faʻailoga, filifili faila e tatau ona faʻamalosi. E mafai ona e faia lenei mea i le Total Commander i le tele o auala. Afai e naʻo ni nai mea faitino, e mafai ona faia le filifiliga i le naʻo le kilikiina i luga oi latou taʻitasi. PKM. O le igoa o elemene filifilia e tatau ona mumu.

    Ae, afai e tele naua mea faitino, ona avea lea o le Commander Commander ma auupega e filifili ai vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e na ona e manaʻomia le fusiina o faila i se faʻaopoopoga patino, e mafai ona e filifilia se faʻaopoopoga. Ina ia faia lenei mea, kiliki Pepa i luga o soʻo se mea e teuina. Le isi, kiliki "Faʻamalamalama" ma filifili mai le lisi "Filifili faila / faila ile faʻaopoopoga". E le gata i lea, pe a uma ona kilikiina se mea, e mafai ona e faʻaogaina se faʻatasi Alt + Numera +.

    O faila uma i le pusa o loʻo i ai nei ma le faʻaopoopoga tutusa o le a faʻapupulaina le mea ua faailoga.

  3. Ina ia fausiaina le fale teu fale, kiliki i luga o le ata. "Faila faila".
  4. E amata le meafaigaluega. "Faʻasalalau Faʻamaumauga". O le mea autu i lenei faamalama e manaʻomia ona fai o le toe fetuunai o le fesuiaiga i le ituaiga o le leitio i le tulaga "Zip". E mafai foi ona e faia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo e ala i le siakiina o atigipusa e sosoo ma mea e tutusa:
    • Ala puipui;
    • Faʻamaumauga faʻasalalau;
    • Aveesea o le punavai i le maea o le afifiina;
    • Fausia se pusa faʻapipiʻi mo faila taʻitasi, ma isi.

    Afai e te manaʻo e fetuunai le tulaga o le teuina o faamaumauga, ona e kiliki ai lea i le ki "Customize ...".

  5. O le aofaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻalauiloa i le vaega ZIP Archiver. Alu i poloka "Laʻasaga o Faʻafitiga o ZIP Packer i Totonu". E ala i le toe faʻafesoʻotaʻi o le ki o le leitio, e mafai ona e seti ni vaega se tolu:
    • Tulaga masani (laʻasaga 6) (lē mafai);
    • Tulaga maualuga (tulaga 9);
    • Anapogi (tulaga 1).

    Afai e te seti le ki i le tulaga "Isi"ona i ai lea i le fanua e faʻafeagai ma lea mea e mafai ona e aveina ma le lima i le tikeri o le teuina mai 0 agai i luga 9. Afai e te faʻapitoa i lenei matāʻupu 0, o le teuina o faamaumauga o le a faia e aunoa ma le faʻamalosiina o faʻamatalaga.

    I totonu o le faamalama lava e tasi, e mafai ona e faʻamaonia nisi faʻaopoopo faʻaopoopo:

    • Igoa igoa;
    • Aso;
    • Tatalaina o fale teu ZIP, ma isi.

    A maeʻa tulaga, faʻasalalau "Faaaoga" ma "Lelei".

  6. Toe foʻi i le faamalama "Faʻasalalau Faʻamaumauga"lolomi "Lelei".
  7. O le faaputuputuina o faila ua maeʻa ma o le a maeʻa le mea ua maeʻa ona lafo i le pusa lea ua tatalaina i le vaega lona lua o le aofaʻiga o le Faʻatonu. O lenei mea o le a faʻaaogaina i le auala lava lea e tasi e pei o le pusa lea ei ai punaoa.

Lesona: Faʻaaogaina o le Taʻitaʻi Faʻatonu

Metotia 6: Faʻaaogaina o le faʻasologa o mea e faʻasolo i le Explorer

E mafai foi ona e fatuina se faila ZIP e faʻaaoga ai meafaigaluega i totonu o Windows, e faʻaaoga ai le lisi autu mo lenei faʻamoemoe. "Saili". Mafaufau pe faʻapefea ona fai lenei mea i le faʻataʻitaʻiga o le Windows 7.

  1. Faʻafesoʻotaʻi ma "Saili" i le tusi e aofia ai le punavai mo le teuina. Filifili i latou, e tusa ai ma tulafono lautele o filifiliga. Kiliki i le nofoaga ua faʻamalamalamaina. PKM. I le lisi autu, alu i "Auina atu" ma "Foliga ZIP Compressed".
  2. O le ZIP o le a faia i totonu o le tusi lava e tasi o le punavai. I le le mafai, o le igoa o lenei mea o le a tutusa ma le igoa o se tasi o faila faila.
  3. Afai e te manaʻo e suia le igoa, i le taimi lava e maeʻa ai le fatuga o le ZIP, faʻapipiʻi i le mea e te manatu e talafeagai ma faʻasalalau Ulufale.

    E le pei o filifiliga muamua, o lenei metotia e faigofie tele pe a mafai ma e le faatagaina e taʻu mai le nofoaga o le mea na faia, o lona tikeri o faʻamau ma isi tulaga.

O le mea lea, na matou iloa ai o le faila ZIP e mafai ona fatuina e le gata i le fesoasoani a le komipiuta faʻapitoa, ae faʻapea foʻi le faʻaaogaina o meafaigaluega i totonu o le Windows. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e le mafai ona e faʻasoa faʻasologa autu. Afai e te manaʻomia le fatuina o se meafaitino ma faʻamalamalamaina manino ia mea, o le a sau le polokalama faʻapitoa i le laveai. O le fea polokalama e filifili e faalagolago i luga o mea e fiafia i ai le aufaipisinisi, talu ai e leai se eseesega tele i le va o le tele o archivers i le fausiaina o archives ZIP.