Microsoft Word mo Android


O talosaga uma e faʻapipiʻi i le iPhone, tuʻu i luga o le komepiuta. O lenei mea moni e masani ona le fiafia i ai le au faʻaaogaina nei telefoni feaveaʻi, talu ai o nisi polokalama e le tatau ona vaaia e isi vaega. O aso nei matou te vaʻavaʻai i le auala e mafai ona e natia ai talosaga na faʻapipiʻiina i le iPhone.

O le uuina o le talosaga i luga o le iPhone

I lalo ifo, tatou te mafaufauina ni filifiliga se lua mo le natia o talosaga: o se tasi oi latou e fetaui mo polokalama, ma le lona lua mo tagata uma e aunoa ma se faʻasagaga.

Metotia 1: Foliga

I le faʻaaogaina o lenei metotia, o le a le mafai ona iloa le polokalama ile luga o le komepiuta, ae saʻo lava seia oʻo ina tatalaina le pusa ma faʻaalia le itulau lona lua.

  1. Faʻaauau le uila o le polokalama e te manaʻo e natia. O le a ulufale le iPhone i le faasologa faasaʻo. Faʻatau le mea na filifilia i luga o soʻo se isi ma tuʻuina lou tamatamailima.
  2. I le isi taimi e sosoo ai, o le ai ai se pusa fou o le a faʻaalia i luga o le lau. Afai e talafeagai, suia lona igoa, ona toe taofia lea o le talosaga o tului ma toso i le itulau lona lua.
  3. Faʻasalaga le button Home ina ia e alu ese mai le faʻagasologa o suiga. O se faʻamaufaʻailoga lua o le ki o le a toe ave oe i tua o le matala. Ua natia le polokalame - e le o vaaia i luga o le komepiuta.

Metotia 2: Talosaga Faʻatonu

E tele le au faitio na faitioina e faapea o le tele o faʻataʻitaʻiga masani e leai ni meafaigaluega e natia pe tape ai. I le iOS 10, mulimuli ane, ua faʻatinoina lenei faʻatinoga - o lea e mafai ai ona e natia faʻamalamalama isi faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e maua ai avanoa i luga o le komepiuta.

  1. Tao mo se taimi uumi le faʻamaufaʻailoga o le faʻataʻitaʻiga faʻatusa. O le a ulufale le iPhone i le faasologa faasaʻo. Tapuni le faʻamaufaʻailoga ma se koluse.
  2. Faʻamaonia le meafaigaluega faʻaaoga. O lona uiga, o lenei metotia e le aveesea ai le polokalama faʻapitoa, ae leleaina mai le mafaufau o le masini, talu ai e mafai ona toe faʻafouina i soo se taimi ma faʻamatalaga muamua.
  3. Afai e te filifili e toe faʻafoi se meafaigaluega ua faʻaaogaina, tatala le Store Store ma faʻaaoga le vaega o suʻega e faʻamaonia ai lona igoa. Kiliki i luga o le ao elema e amata ai le faʻatulagaga.

E foliga mai o le a sili atu le taimi, o le a faʻalauteleina gafatia o le iPhone, ma o le a faʻaopoopoina e le au atinaʻe i le isi faʻafouga o le polokalama faʻaogaina se faʻatinoga atoatoa o le natia o talosaga. O le mea nei, o le mea e leaga ai, e leai ni metotia lelei.