Fausia se faʻamatalaga manino ile GIMP

SmillaEnlarger ofo atu i tagata faaaoga se seti o galuega mo le galulue faatasi ma ata. E aofia ai le faʻaolaina, faʻaopopoina o aʻafiaga ma isi avanoa e avanoa mo le faʻaaogaina. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Filifiliga mo le faʻafouina o ata

E mafai ona e filifili se tasi o filifiliga na filifilia mo le galue ma le faʻatalanoaina o ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suia na o le faʻamaonia po o le numera o pika i le maualuga. O lenei vaega e fesoasoani e filifili ai tulaga aoga sili ona lelei ao leʻi amataina le gaosiga.

I le faaopoopo atu, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamaonia le vaega o le ata o le a faʻaaogaina. E faia lenei mea e ala i le filifilia o le vaega i luga o le matafaga. O le mea lea, o le aveeseina o vaega le talafeagai.

Faʻaopoopoina Aafiaga

E tolu avanoa avanoa e manaʻomia ona filifilia i luga o le lisi i luga ole itu tauagavale o le faamalama. Vaʻai suiga o loʻo avanoa vave i le tagata matamata ata. Ae peitai, e le mafai ona faʻamalamalamaina le faʻaalia o aafiaga; e tumau pea ina ia naʻo mea e faʻamaonia e le polokalama.

E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fausiaina lana lava faʻaliliuga e ala i le faʻaliliuina o tagata tafe. O lenei mea e mafai ai e oe ona maua tonu le taunuuga e manaʻomia. O suiga uma o le a faʻaalia vave i luga o le faamalama mata. O faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia i le lisi ma le filifilia o aʻafiaga. E mafai ona e taʻua le avanoa oe lava.

Faagasologa

E mafai ona e tamoe i le tele o galuega i le taimi e tasi, ma o la latou faatinoga o le a faʻaali atu i le lisi mo lenei faʻamoemoe i luga o le galuega. Ma i le isi laupepa, o ogalaau o loʻo faʻaalia, lea o le a aoga mo nisi tagata faʻaoga. Mo fesoasoani i le faʻafoega o le polokalama e mafai ona e liliu i le lisi. "Fesoasoani"o fea oi ai faamatalaga uma talafeagai.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Taʻiala o loʻo maua;
  • Aveese le vaega faaopoopo o le ata.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • E leai se avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai faatulagaga.

SmillaEnlarger toetoe lava e le eseese mai isi sui o ia polokalama, o loʻo i ai se taui sili ona taua - e leai se suiga o le faatulagaga. Mo nisi tagata faaaoga, atonu o se mafuaaga lelei lea e le faʻaaoga ai lenei polokalama. Ma isi galuega tauave o loʻo galue lelei, ma vave ona gaosia.

Tatalo SmillaEnlarger mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Pixresizer Morphvox laitiiti iRinger XviD4PSP

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SmillaEnlarger o se polokalama e leai se totogi e mafai ai e oe vave ona filifili le maualuga o le image image ma auina atu le poloketi mo le gaioiga. O faʻaopoopoga faʻatelega o le a sili atu ona matagofie lau ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupulaina: Mischa Lusteck
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.9.0