Lagolagoina o le Windows 8 Control Panel

O se tasi o fesili muamua e ono tulaʻi mai i le va o tagata na muamua malaga atu i se OS fou mai lomiga muamua o le polokalama faʻaogaina o loʻo i ai le komipiuta o le Windows 8. Ae oi latou e iloa le tali i lenei fesili o nisi taimi e faigata ai ona i ai lona tulaga: a uma, tatalaina tolu vaega uma. Faʻafou: tusiga fou 2015 - 5 auala e tatala ai le taʻiala.

I lenei tusiga o le a ou taʻu atu ia te oe le mea o loʻo i ai le taʻiala ma le auala e vave faʻavave ai, pe afai e te manaʻomia soo ma taimi uma e tatalaina ai le itu o le itu ma agai i luga ma lalo e foliga mai e le o le auala aupito sili ona faigofie e mafai ai ona e maua elemene Lagolagoina o le Windows 8 Control Panel.

O fea oi ai le pusa o le komipiuta i le Windows 8

E lua ni auala autu e tatala ai le vaega o le komipiuta i le Windows 8. Mafaufau i mea uma e lua - ma e filifili po o fea o le a sili atu ona talafeagai mo oe.

Muamua auala - i luga o le mataitusi muamua (le tasi ma pepa taʻalo), amata amata (e le o totonu o se faamalama, ae ia taina) le upu "Panel Control". O le faamalama o le sailiga o le a vave ona tatala ma pe a uma le uluaʻi tusi tusia o le a e vaʻai i se fesoʻotaʻiga e faʻalauiloa le meafaigaluega talafeagai, pei o le ata o loʻo i lalo.

Amataina le Paefaʻatasi Manaʻo mai le Mata o Mataʻitusi 8 Mataʻitusi

O lenei metotia e faigofie lava, ou te le finau. Ae o le tagata lava ia, ou te masani ai, e tatau ona faia mea uma i le tasi, sili atu - lua taga. I le taimi nei, atonu e te muamua fesuiai mai le laulau i le Windows 8 muamua mataʻitusi. O le mea faigata lona lua e ono tupu, o le taimi e amata ai ona e tataina, e aliali mai o le sese le mamanu o le keyboard ma o le gagana filifilia e le o faʻaalia i luga o le mataitusi muamua.

Lua ala - a oe i ai i luga o le komepiuta o Windows 8, faʻaeʻe luga le itu i luga o le kesi i le tasi o tulimanu taumatau o le mata, ona filifili lea o le "Faʻatonu", ona sosoo ai lea i le lisi pito i luga o laina faʻaiʻuga - "Panel Control".

O lenei filifiliga, i loʻu manatu, o se mea sili atu ona faigofie ma o le mea lea e masani ona ou faʻaaogaina. I le isi itu, e manaʻomia ai foʻi le tele o gaioiga e maua ai le vaega talafeagai.

Faʻapefea ona vave tatala le vaega o le Windows 8

E tasi le metotia e mafai ai e oe ona faʻavavevave le tatalaina o le laulau faʻalogo i le Windows 8, faʻaitiitia le numera o taga e manaʻomia mo lenei mea i le tasi. Ina ia faia lenei mea, fatu se alalaupapa e amataina ai. O lenei ala pupuu e mafai ona tuʻuina i luga o le faletusi, laulau poʻo le fale - o lona uiga, e pei ona e manatu ua talafeagai ai.

Ina ia fatuina se alalaupapa, kiliki-saʻo i se nofoaga avanoa i luga o le komepiuta ma filifili le mea e tatau ai - "Fatuga" - "Vaaiga". A faʻaalia le pusa o le savali "Faʻamatala mai le mea o loʻo i ai le mea", ia tusia mea nei:

% windir%  explorer.exe shell ::: {26EE0668-A00A-44D7-9371-BEB064C98683}

Kiliki le isi ma faʻamaonia le igoa o loʻo manaʻomia o le ala pupuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga - "Panel Control".

Faʻasaina o se alalaupapa i le komipiuta o le Windows 8

I se tulaga aoao, ua saunia mea uma. I le taimi nei, e mafai ona faʻavaeina le Windows 8 control panel i le faʻaaogaina o lenei ala. O le kilikiina o le kulimi taumatau i luga ma filifilia le mea "Meatotino" e mafai ona e suia ai le ata i se mea e sili atu ona lelei, ma afai e te filifilia le mea "Pin i luga o le mata o le fale", o le a maua ai le ala pupuu. E mafai foi ona e tosoina le alalaupapa i le ofisa o le Windows 8 ina ia aua nei faapipiiina le luga o le komepiuta. O le mea lea, e mafai ona e faia soo se mea i ai ma tatala le itu e pulea ai mai soo se mea.

E le gata i lea, e mafai ona e atofa se 'aufaʻatasiga autu e taʻu ai le taʻiala o le taʻiala. Ina ia faia lenei mea, faʻalauiloa le meataitasi "Talosaga vave" ma faʻasalalau i le taimi lava e tasi ia kulini e manaʻomia.

O se tasi o faʻamaumauga e tatau ona maitauina, o le taʻiala e faʻaalia pea i le vaega o le vaaiga, e tusa lava pe o le "Tele" poʻo le "Small" ata na tuʻuina i luga o le tatalaina muamua.

Ou te faʻamoemoe o lenei faʻatonuga e aoga mo se tasi.