Taʻavale Avetaavale mo le HP Photosmart 5510 Lolomi

I le lalolagi faʻaonaponei, o le toatele oi tatou e le itiiti ifo i le 2 gaosiga i le taimi e tasi - o se komepiuta ma se telefoni. I se isi itu, o se tulaga manaomia o le olaga, o lea e tautala ai. O le mea moni, o nisi e sili atu le manaia o seti o masini. E mafai ona avea ma komepiuta komepiuta ma komepiuta, smartphones, tablets, smart watch ma isi mea. E manino lava, o nisi taimi e te manaʻo ai e tuʻuina atu faila i le va oi latou, ae aua le faʻaogaina ia lava uaea i le seneturi 21!

O le mafuaʻaga lea ua tele ai a matou polokalama e mafai ai ona e faʻafefeina faila mai se PC i se telefoni po o se papa ma le isi itu. Tasi o nei - SHAREit. Seʻio tatou vaai po o le a le mea e ese ai a tatou suʻesuʻega i aso nei.

Faaliliuina atu o faila

Muamua, ma le autu o lenei polokalama. Ma ia sili atu le saʻo, o ni polokalame se lua, aua e te manaʻomia foi ona faʻapipiʻi le talosaga i luga o lau telefoni, o le mea moni, o le mea autu. Ae toe foi i le taua o le galuega. O le mea lea, a maeʻa ona faʻaogaina masini, e mafai ona e faʻafeiloaʻi ata, musika, vitio, ma le lautele o isi faila i itu uma e lua. E leai ni tapulaa i le voluma, aua na oʻo lava i le ata 8GB na faʻafeiloaia e aunoa ma ni faʻafitauli.

E taua le matauina o le polokalama e matuai galue vave lava. E oo lava i faila faigata e faasee i totonu o ni nai sekone.

Vaʻai PC i luga o lau telefoni

Afai oe faʻavalevalea e pei o aʻu, e mautinoa lava o le galuega Remote View, lea e mafai ai e oe ona matamata i faila mai lau komepiuta mai lau telefoni. O le a se mea e manaʻomia mo? Ia, mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e faʻaalia se mea i lou aiga, ma e te le manaʻo e alu i se PC i se isi potu. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻalauiloa lenei faiga, saili le faila manaʻomia ma faʻaalia sao i luga o le telefoni. O mea uma lava e fai, e ofo ai, e aunoa ma se tuai.

E le mafai foi ona e fiafia ona e mafai ona e latalata i soo se pusa. Na o le pau lava le mea na ou "le faatagaina" o faila i luga o le "C" taavale. E taua le matauina o ata ma musika muamua e maua e aunoa ma le sii mai i le masini, ae, mo se faataitaiga, o le ata muamua e tatau ona sii mai.

Faʻaali ata mai se telefoni i se PC

O lau komepiuta fale, o le mea moni lava, e sili atu le lautele o faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo le laupepa tele. E matua manino lava o le tele o le lau, o le sili atu ona faigofie ma le mafanafana o le suʻeina o anotusi. I le faaaogaina o le SHAREit, e sili atu ona faigofie le faʻaogaina o sea matamataga: liliu i luga o le komepiuta o le PC ma faigofie lava ona filifili le ata na manaʻomia - o le a vave oʻo mai i luga o le komepiuta. O le mea moni, mai se telefoni, e mafai ona e uila i luga o ata, ae faʻaopoopo i lenei, e mafai foi ona vave auina atu ata i se PC.

Faʻasolo o au ata

Lue se puʻe o ata ma o lea e te manaʻo e tuʻuina atu i latou i se komepiuta? E le mafai ona e vaʻai mo se uaea, aua o le a fesoasoani mai SHAREit ia i matou. Pipiʻi i luga o le ki o le "Faʻasaoina o ata" i totonu o le telefoni feaveaʻi ma a maeʻa se lua sekone o ata o le ai ai i se pusa ua atofa i le PC. Faʻafefea? E mautinoa.

Puleaina le ata mai le atamai

Tagata e sili atu i le tasi na oʻo mai i luma o tagata lautele ma se faʻamatalaga iloa o nisi taimi e le faigofie le faʻafeiloaʻi i le komepiuta e fesuiaʻi ai ata. O le mea moni, mo ia tulaga o loʻo i ai ni puipuiga faapitoa, ae o se masini faʻaopopo lea e manaʻomia ona faʻatauina, ma e le fiafia tagata uma i lenei auala. Sefe i lenei tulaga e mafai e lau telefoni ona faʻaaoga SHAREit. O le mea e leaga ai, o galuega tauave iinei o le faʻasolosolo i luga o ata. Ou te manaʻo i nisi mea e sili atu, aemaise lava o mafaufauga o polokalame talitutusa e mafai foi ona fesuiai i se tafaoga patino, tusi, ma isi.

Le lelei o le polokalama

* Seti lelei lelei
* Televave maualuga
* E leai ni tapulaa i le tele o faila ua lafoina

Le lelei o le polokalama

* Mea leaga i le faʻatinoina o le faʻatinoga o le faʻatinoga

Faaiuga

O lea la, o le SHAREit o se polokalame lelei lava lea, o loʻo i ai foi le aia tatau e tofotofo ai e oe. E i ai le tele o tulaga lelei, ma na o le pau le toe foʻi, saʻo, e le taua tele.

Faʻasaʻo le SHAREit mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻasoa mo le Android SHAREit Guide Resourceer Hacker Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SHAREit o se faʻasalalauga faʻavae mo le fetaui lelei ma le faʻatautaia vave o faʻasalalauga toetoe lava o faila i le va o masini eseese.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SHAREit
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.0.6.177