Faʻaaliga le iloa VKontakte

O le aveeseina o le itulau patino o le tagata faaaoga le upega tafaʻilagi lautele VKontakte o se mataupu telefaceted. I le tasi itu, e mafai ona faia lenei mea e aunoa ma ni faafitauli le talafeagai e faʻaaoga ai tulaga faʻamaonia, i le isi itu o mea uma lava e faalagolago i le tagata e ona le tusitala ma ona lava manaʻoga.

I le taimi nei, afai tatou te faʻatusatusa le mea na tupu i le tele o tausaga talu ai, o le pulega na te tausia tagata e ono mananao e taofia le latou itulau. Ona o lenei mea, i tulaga faʻatalanoaga masani VKontakte o loʻo i ai se galuega faʻapitoa e maua ai e se tasi le avanoa e faʻamalo ai se talaaga. E le gata i lea, VK ei ai se ituaiga o natia natia, e ala i le faamaeaina o le, e mafai ona e taofia lau tala.

Aveesea o se VK faamaumauga

Ae e te leʻi faʻaaoga lau lava itulau VK, e matua taua lava le sailia tonu o le mea e te manaʻo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, masalo e te manaʻo e faʻamalo se talaaga faʻapitoa mo sina taimi, poʻo le isi itu faʻavavau i le taimi sili ona puupuu.

I tulaga uma o le faʻaaogaina o se faʻailoga VK, o le a e manaʻomia le onosaʻi, talu ai e le mafai ona fai se faʻaumatia vave, e tatau mo le malupuipuia o au faʻamatalaga patino.

Faamolemole ia matau o metotia taʻitasi ua fuafuaina e aofia ai le faʻaaogaina o se faʻamatalaga Vkontakte faʻataʻitaʻi e faʻaalia i luga o soʻo se initaneti. I le tulaga o loʻo e faʻaaogaina se masini feaveaʻi poʻo ni tusi faʻapitoa, e ono le mafai ona avanoa le faʻaaogaina o se auala mo oe.

Metotia 1: faʻamalo i totonu o faʻalapotopotoga

O le auala o le tapeina o se VK faʻamatalaga i totonu o faatulagaga autu o le auala pito sili lea ona faigofie ma taugofie mo tagata uma. Ae peitaʻi, afai e te filifili e taofiofia lau itulau i lenei auala, o le ae feagai ma ni faʻafitauli faʻafitauli.

O le itu autu o lenei auala e aveese ai, o le a tumau pea lau itulau i le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo ma mafai ona toe faʻaleleia mo sina taimi. I le taimi lava e tasi, o le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻavavevave le faiga o le faʻamamaina, ona o le VK pulega, muamua lava, mafaufau e uiga i le malupuipuia o faʻamatalaga o tagata faaaoga ma faia ma le loto i ai le taimi e faʻamuta ai.

E leai se aoga e faʻafesoʻotaʻi tonu le lagolago lagolago i se talosaga mo le aveese vave, i le tele o mataupu.

Pe a faʻamalo se itulau i luga o le tulaga e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina, e tatau ona e iloa o le telefoni feaveaʻi o le a fesoʻotaʻi atu i ai seia oʻo i le faʻamavaega mulimuli, i totonu o le fitu masina o le amataina o le faʻamamaina. O le mea lea, o le soloina o se itulau VK e faʻasaʻo ai se numera telefoni o se manatu leaga.

  1. Tatala se initaneti i luga o le Initaneti ma faʻapipiʻi i le site VKontakte ma lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi.
  2. I luga o le pito i luga o le komiti o loʻo i le itu taumatau o le mata, kiliki i luga o le poloka ma lou igoa ma lau avatar e tatala ai le lisi o talaʻaga.
  3. I le lisi e tatala, filifili "Faʻatonu".
  4. Lenei e tatau ona e taʻalo i totonu o le itulau faʻavae ile pito i lalo, i luga ole tab "Aoao" i le lisi saʻo o vaega.
  5. Suʻe se tusi e logoina ai oe e uiga i le mafai ona faʻamalo lau lava tusi ma kiliki i luga o le sooga "Aveese lau itulau".

I totonu o le pusa talanoa o loʻo tatala, e manaʻomia oe e faʻamautinoa le mafuaaga mo le faʻamalolo. E le gata i lea, o iinei e mafai ona e aveesea pe tuu ai se siaki. "Taʻu uo", ma o latou manatu, faʻapea foi ma lau itulau (i le tulaga o le toe faʻaleleia), faʻaalia lau faʻamatalaga e uiga i le tapeina o le faʻamatalaga.

Afai e te filifilia se mea se tasi o mea ua saunia, o le a maua e lau avatar se foliga tulaga ese, e fuafua i le mafuaaga filifilia, seia maeʻa le tala.

  1. Faasolo le faamau "Avea le itulau"e taofia ai.
  2. A maeʻa le toe faʻaaogaina, o le a faʻaalia i luga o lau itulau ua suia. O loʻo i ai i lenei pepa e mafai ona iloa lau talaʻaga i tagata uma na i luga o lau lisi o au uo. I lenei tulaga, e ui i lea, o lau tala o le a le toe i ai i le tagata sailiili mo tagata.
  3. Iinei e mafai foi ona e faʻaogaina sootaga e toe faʻaleleia lau itulau.
  4. O le a faʻamutaina atoa le aso faʻamaonia.

O lenei metotia ua fautuaina mo i latou o loʻo manaʻomia na o sina taimi le ufiufi a latou itulau mai isi tagata VK.com. Afai e te manaʻo moni e faʻaumatia ou faʻamatalaga, o lenei auala e manaʻomia ai le tele o le faʻamaoni mai ia oe.

E mafai ona e fatuina se tala fou e ala i le ulufale i le numera o le telefoni e fesoʻotai ma le faʻailoa mamao. E le o le saoasaoa o le aveesea, ae faʻaitiitia ai le avanoa o le faʻatagaina faʻafuasei ma toe faʻaleleia.

Faamolemole ia maitauina afai e te manaʻomia le toe faʻaleleia o le itulau mo se taimi, o le aso e faʻaumatia ai o le a toe faʻafouina e tusa ai ma tulafono faʻavae.

Metotia 2: Faletupe le tumau

O lenei metotia o le tapeina o se itulau e le o se auala e faʻaaoga ai se faʻailoga VK e faʻavavau. O le faʻafefe o lau teugatupe e te maua ai le filifiliga o le natiaina o lau teugatupe mai mata o isi tagata faʻaogaina le upega tafaʻilagi. I le taimi lava e tasi, avanoa i vaega uma VK.com ua e faʻasaoina atoa.

E le pei o le auala muamua, o le malulu e manaʻomia le aveeseina o faʻamatalaga ma faʻamaumauga a tagata.

Pau lava le aoga o lenei metotia o le gafatia lea e aveese le goto i soo se taimi talafeagai, a maeʻa ona e faʻaauau pea ona faʻaoga le itulau.

  1. Faʻasinotonu i VKontakte faʻaaogaina le Initaneti ma e ala i le lisi o le pa'ū ifo i le pito i luga taumatau o le itulau alu i le vaega "Faʻamaonia".
  2. E fautuaina le fesuiaiga o faamatalaga o le aso fanau i "Aua le faʻaalia le aso fanau".
  3. Aveese uma faamatalaga e uiga ia oe lava e ala i le fesuiaiga i le va o afaina i le itu taumatau o le itulau faʻasaʻo.
  4. E tatau ona e tape uma faʻamatalaga ua e faʻamaonia. I le mea e tatau ai, e tatau ona e tuʻuina faʻamaumauga e uiga i lau itupa.

  5. A uma ona faʻasaoina faamatalaga fou, alu i le mea o loʻo i lalo o le lisi o loʻo faʻaititia i le pito i luga. "Faʻatonu".
  6. Lenei e tatau ona e fesuiaʻi e faʻaaoga ai le lisi saʻo i le vaega "Faalilolilo".
  7. Faʻasaga i lalo i le itulau. "Faʻafesoʻotaʻi aʻu".
  8. I mea taitasi o loʻo tuʻuina atu, ia seti le tau "Leai se tasi".
  9. Ma le isi, i le poloka "Isi" faʻafeagai "O ai e mafai ona vaʻai laʻu itulau i luga o le Initaneti?" seti le tau "Naʻo tagata faʻaaoga VKontakte".
  10. Toe foʻi i le itulau autu, faʻamalo puipui, ma tape uma faila faila, e aofia ai ata ma vitio. Tau tutusa lava ma lau lisi o uo.

E sili ona puipuia le taofia o tagata ina ia latou le tumau i luga o lau lisi o le au fai saofaga. O le au fai saofaga e tatau foi ona taofia mai le faaaogaina o le blacklist.

Faatasi ai ma isi mea, e fautuaina foi e sui le igoa o le tagata ma le itupa i le faasologa ina ia taofia ai le avanoa e mafai ona maua ai le sailia o lau talaaga otooto i le sailiga i totonu. E manaʻomia foi le suia o le tuatusi o le itulau.

A maeʻa uma taga na e faia, na o oe e manaʻomia le tuʻuina atu o lau faʻamatalaga.

Metotia 3: Faʻasalalau Faʻasalalau

I lenei tulaga, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o le aveesea o tusi a au uo uma ma faʻamatalaga faʻamatalaga. E tatau ona e faia ni nai mea, o le mea autu o le faʻailoga fou fou.

O le faʻaaogaina tele o le auala o le faʻagasolo malie o le faʻaaogaina o le faagasologa, ae na o le tausisia o tulafono uma.

E pei ona i ai muamua, o le a naʻo lou manaʻomia o soʻo se Initaneti ma le avanoa atoa i le itulau e faʻaumatia.

  1. Saini i luga o faʻasalalauga. Fesootaiga VKontakte i lalo o lou igoa ma le upega tafailagi ma e ala i le pito i luga taumatau o le lisi, alu i "Faʻatonu".
  2. Suʻe i le vaega "Faalilolilo"faʻaaoga le lisi autu o taʻavale i le itu taumatau o le mata.
  3. I poloka "My Page" faafeagai ma mea taitasi seti seti "Naʻo aʻu".
  4. Faʻasaga i lalo e poloka "Faʻafesoʻotaʻi aʻu".
  5. Seti le tau i soo se mea "Leai se tasi".
  6. Vave loa lau itulau ma aua le asiasi i le lumanai.

O le faʻaaogaina o metotia e aoga ona o le faʻatautaia o le VKontakte e faʻamalamalamaina ia tulaga faʻatautaia e pei o le teenaina o le faʻatagaina mai le 'auʻaunaga o fesoʻotaʻiga lautele. I nai masina na sosoo ai (e oʻo atu i le 2.5), o le a faʻamaʻapeʻa atoa lau faʻamatalaga, ma o le a faʻasalalau le imeli ma le telefoni faʻatasi.

E mafai ona e filifilia soʻo se auala o loʻo ave i luga o le aveesea, e fuafua i mea e te fiafia i ai ma sini. Ae aua nei galo o le mataupu faavae e le mafai ona faia vave se solo, aua o le pulega e le maua ai se avanoa.

Matou te moomoo ia te oe le manuia i le ausiaina o lau sini!