Aveesea o se komepiuta i le Windows 7

E pei ona e iloa, i soʻo se vaega o le malo, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina po o polokalama lona tolu e fatu ai se faila malosi. Ae atonu ei ai se tulaga o le ae manaomia e aveese ai lenei mea faitino e faasao avanoa mo isi faamoemoega. O le a tatou malamalama pe faʻapefea ona faia lenei galuega i auala eseese i luga o se PC ma le Windows 7.

Vaai foi: Auala e fatu ai se faila virtual i le Windows 7

Auala e aveese ai se komepiuta

E faʻapea foʻi mo le fatuina o se faila i le Windows 7, ma mo lona aveesea, e mafai ona e faʻaogaina ni vaega se lua:

  • meafaigaluega faʻavaomalo;
  • polokalame faʻapitoa mo le galue faʻatasi ma masini masini.

Le isi, o le a tatou talanoa e uiga i nei mea uma e lua i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Faʻaaogaina o Tomai Tolu

Muamua, matou te suʻesuʻeina le avanoa e faʻaumatia ai se komepiuta komepiuta e faʻaaoga ai faʻasalaga lona tolu. O le algorithm o gaioiga o le a faʻamatalaina i luga o le faʻataʻitaʻiga o le polokalame e sili ona lauiloa mo le faʻapipiʻiina o puʻe - DAEMON Tools Ultra.

Download DAEMON Tools Ultra

  1. Tatala DAEMON Meafaigaluega ma kiliki le mea i le faamalama autu "Faleoloa".
  2. Afai o le mea e te manaʻo e faʻamalo e le o faʻaalia i totonu o le faamalama o loʻo tatala, kiliki le mea saʻo (PKM) ma mai le lisi o loʻo aliali, filifili "Faʻaopoopo ata ..." pe na o le faʻaaogaina o le autu autu Ctrl + I.
  3. O le a tatala ai le faila atigi. Faʻafesoʻotaʻi i le faʻailoga o loʻo i ai le faila virtual ma le VHD faʻalautele tulaga, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O le ata o le ata o le a faʻaalia mai i le ATAON Tools Tools.
  5. Afai e te le iloa po o fea le faila o loʻo i ai le faila virtual, e mafai ona e aluese mai lenei tulaga. Kiliki PKM i le ogatotonu tutotonu o le faamalama i le vaega "Ata" ma filifili "Scan ..." pe faʻaaoga le faʻatasi Ctrl + F.
  6. I poloka "Ituaiga o ata" faamalama matala fou "Faailoga mea uma".
  7. O igoa uma o foliga o le a makaina. Ona kiliki lea "Aveese uma".
  8. O faailoga uma o le a aveesea. Faʻapipiʻi na o le meataitasi. "vhd" (o le faʻaaliga faʻapipiʻi) ma kiliki Scan.
  9. O le a faʻatautaia le faʻatinoga o sailiga ata, lea e mafai ona umi se taimi. Faʻaalia le alualu i luma o le sikola i le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga.
  10. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia i luga o le PC le lisi o komepiuta komepiuta o loʻo i luga o le PC. Kiliki PKM i luga o lena mea mai lenei lisi e te manaʻo e fufulu, ma filifili "Aveesea" poʻo le faʻaaogaina o le kesi Del.
  11. I totonu o le pusa talanoa e aliali mai, siaki le pusa siaki "Aveese mai le Ata Ata ma le PC"ona kiliki lea "Lelei".
  12. A maeʻa lena, o le a faʻamalo le disk virtualiki e le gata mai le atinaʻeina o polokalame, ae faʻapea foi mai le komepiuta.

    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga meafaigaluega a le DAEMON

Metotia 2: "Pulega o Disk"

E mafai foi ona ave faʻasalalau faʻasalalau e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama tʻatolu, e faʻaaoga ai na o le Windows 7 tooling ua taʻua "Pulega o Disk".

  1. Kiliki "Amata" ma agai i "Lisi Pulea".
  2. Alu i "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Kiliki "Pulega".
  4. I le lisi, saili le igoa o meafaigaluega "Puleaina o komepiuta" ma kiliki i luga.
  5. I le itu tauagavale o le faamalama e tatala, kiliki "Pulega o Disk".
  6. Ua amataina se lisi o fasi vaega malo. Suʻe le igoa o le 'aufaasālalau faʻalauiloa e te manaʻo e toso i lalo. O faʻafitauli o lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le turquoise. Kiliki i luga PKM ma filifili mea "Avea le Volume ...".
  7. O le a tatalaina se faamalama, faʻaalia ai faʻamatalaga e faʻapea, afai e faʻaauau le taualumaga, o le a faʻaumatia faʻamatalaga i totonu o le mea. Ina ia amataina le faagasologa o le folasia, ia faamaonia lau filifiliga i le kiliki "Ioe".
  8. A maeʻa lena, o le a le toe i ai le igoa o le kamupanipi mai le pito i luga o le faamalama. Ona alu ifo lea i lalo o le faʻaoga. Suʻe le faʻasinomaga e fesoʻotaʻi ma le voluma miti. Afai e te le iloa po o le a le meataitasi e te manaʻomia, e mafai ona e faʻasolo i le tele. E faʻapea foi i le saʻo o lenei mea o le a avea ma tulaga: "E le Tufaina". Kiliki PKM i le igoa o lenei taavale ma filifili le filifiliga "Alu ese ...".
  9. I le faamalama e aliali mai, siaki le pusa i tafatafa o "Aveese ..." ma kiliki "Lelei".
  10. O le aufaasālalau vavalalata o le a faʻamaʻaʻaina atoa ma tumau.

    Lesona: Puleaina o le Disk i le Windows 7

O le masini komipiuta na faia muamua i le Windows 7 e mafai ona aveʻesea e ala i le faʻaogaina o polokalame faʻa-tolu mo le galulue i faʻasalalauga masini poʻo le faʻaaogaina o le poloka-in-system system "Pulega o Disk". O le faʻaaogaina lava ia e mafai ona filifili se filifiliga e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina.