Faʻainitaneti i le toe faia o auaunaga


I le faaopoopo atu i tomai faaletagata, o le mea sili ona taua i le sailia o se galuega o se toe amata lelei. O lenei pepa, faʻalagolago i lona fausaga ma le faʻamatalaga, e mafai uma ona faʻatupulaʻia ai avanoa o le tagata talosaga ina ia maua ai se tulaga, ma faʻaaogaina atoatoa.

O le faia o se faʻaauau i le auala masani, faʻaaogaina naʻo Microsoft Word e avea ma meafaigaluega autu, e le o inisiua oe i le faia o ituaiga eseese o mea sese. O le a foliga mai o se pepa, saʻo saʻo i luga i le tepa muamua, e mafai ona matua le fiafia i mata o le kamupanī. Ina ia aloese mai na faafitauli ma ia faaleleia atili lou tulaga i le maketi o galuega, e tatau ona e gauai atu i luga o le aufaasusite.

Faʻafefea ona fatuina se resume i le initaneti

O le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa faapitoa o le a mafai ai e oe ona faigofie ma lelei le fatufatuina o se polofesa. O le lelei o ia auaunaga e mafua ona o le i ai o mamanu faʻavae, o le pepa atoa e le mafai ona tusia mai le vevesi. Ia, o ituaiga fesoasoani uma o le a fesoasoani e aloese mai mea masani ma mea e le manaʻomia.

Metotia 1: CV2you

Punaoa talafeagai mo le faia o se mea faigofie ma maualuga. CV2you e ofoina atu se pepa na saunia ma faʻataʻitaʻi ma mamanu. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le suia o avanoa avanoa e fetaui ma au faʻamatalaga.

CV2you auaunaga ile initaneti

  1. O lea, alu i le sootaga oi luga ma kiliki le ki. "Fausia toe amata".
  2. I luga o le itulau fou i le koluma i le itu taumatau, filifili le gagana ma le mamanu manaʻomia o le pepa.
  3. Ulufale atu au faʻamatalaga i totonu o le faʻataʻitaʻi, mulimuli i faʻamalosi o le tautua.
  4. A maeʻa lau galuega faʻatasi ma le pepa, alu i le pito i lalo o le itulau.

    Ina ia auina atu lau resume i se komepiuta e avea o se faila PDF, kiliki le ki. "Download PDF". E mafai foi ona e teuina le pepa ua maeʻa mo le toe teuteuina i lau CV2you tala patino.

O le auʻaunaga o le a fesoasoani i le fatufatuina o se mea lelei e tusa lava mo se tagata ua matua le malamalama i tulaga o le suʻega. O nei faʻafetai uma lava i faʻamatalaga sili ona auiliili ma faʻamatalaga mo vaega taʻitasi o le faʻataʻitaʻiga.

Metotia 2: iCanChoose

O se masini komepiuta feaveaʻi e faʻaaoga, lea, ao tusia se amataga, o le a faia oe "i le lima" i luga o mea taitasi o le pepa ma o le a faʻamatalaina mea e mafai ona e tusia ma pe faapefea, ma le mea e le mafai ona e faia. O le 'auʻaunaga e ofoina atu le silia ma le 20 faʻataʻitaʻiga muamua, o le faavae e faʻafouina i taimi uma. O loʻo i ai foi se galuega amata i lenei mea e mafai ai ona e iloa i soo se taimi mea e tupu i le gaioiga.

ICANChoose auaunaga faʻainitaneti

  1. Ina ia amata galue ma le meafaigaluega, kiliki le ki. "Fausia toe amata".
  2. Faʻailoga i le tautua e faʻaaoga ai le imeli imeli poʻo se tasi o fesoʻotaʻiga faʻasalalauga avanoa - VKontakte poʻo Facebook.
  3. Faatumu vaega o le aotelega, pe afai e talafeagai, ma vaavaai i le iuga e faʻaaoga ai le ki "Vaʻai".
  4. I le faaiuga o le tusiaina o le pepa aloaia i le lava tab "Vaʻai" kiliki "Save PDF" mo le siiina o le iuga i se komepiuta.
  5. A faʻaaogaina le 'auʻaunaga mo le leai o se totogi, o le faila download o le a aofia ai le logo iCanChoose, lea, i le mataupu faavae, e le taua.

    Ae afai e le taliaina e le isi elemene elemene i totonu o le pepa, e mafai ona e totogiina le tautua. O le mea e lelei ai, latou te fesili atu i le au atinaʻe sina itiiti - 349 ruulu i le taimi.

O le 'auʻaunaga e teuina mea uma i totonu o lau lava tusi, o lea e i ai pea se avanoa e toe foʻi ai i le teuteuina o le pepa ma faia suiga manaʻomia.

Metotia 3: CVmaker

Punaoa i le Initaneti mo le fausiaina o ni faʻamatalaga faigofie ae lelei. E 10 faʻataʻitaʻiga e filifilia mai, 6 e leai se saʻolotoga ma faia i se faʻataʻitaʻiga masani. O le fausiaina lava ia na o se lisi o vaega o le otootoga, ma e leai lava ni vaega eseese. O le CVmaker o loʻo fausia le fausaga faavae o le pepa, ma o le mea o totoe o loʻo ia te oe.

CVmaker auaunaga i le initaneti

Le faʻaaogaina o le punaʻoa, e le tatau ona e lesitala i ai.

  1. Uluai kiliki i le ki "Fausia toe amata nei" i luga o le itulau autu o le saite.
  2. Faatumu vaega o loʻo i luma o le pepa, pe a manaʻomia, faʻaopoopo se tasi pe sili atu oe lava.

    Ina ia filifili se faʻataʻitaʻiga ma faʻaaoga le galuega o le vaʻaia o le taunuʻuga, kiliki le ki "Ulutala" i le pito i luga o le faʻailoga.
  3. I le faamalama pop-up, maka le sitaili manaʻomia ma kiliki "Lelei".
  4. Afai ua faamalieina oe i le iuga, toe foi i le pepa autu o le fausiaina ma kiliki le ki. "Download".
  5. Faʻamanino lau faʻatulagaga e sili ona lelei, itulau lautele, ma kiliki "Lelei".

    A maeʻa lena, o le a toe faʻaauau le utaina i le mafaufau o lau komepiuta.

O le CVmaker o se auaunaga sili, ae le mo tagata uma. Muamua lava, o le punaoa e tatau ona fautuaina ia i latou e iloa lelei le mea e tatau ona tusia i totonu o la latou amataga.

Metotia 4: Vaʻaia

O lenei tusitala i luga o le initaneti o loʻo tu manino mai i totonu o faʻafitauli uma o loʻo tuʻuina atu i le tusiga. Muamua, afai ei ai sau tala i LinkedIn, e mafai ona e faʻapolopolo le tele o le taimi i le na o le faʻauluina mai o faʻamatalaga uma mai se upega tafaʻilagi faʻafesoʻotaʻi. Ae lona lua, nai lo le fatuina o se aotelega fou, o algorithms ma templates of Vizualize e suʻeina au faamatalaga ma liliu i totonu o le telefoni feaveaʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o lau aʻoga o le a tuʻuina atu o se taimi faʻatulagaina, o le poto masani galuega e toetoe lava a tutusa, ae i luga o le itu. O tomai o le a "tumu" i se ata, ma o Vizualize gagana o le a tuu i luga o le lalolagi atoa. O le iʻuga, o le ae maua se lelei, malosi, ae sili ona taua, faigofie ona toe faitau.

Vaʻai faalemafaufau i le initaneti

  1. Muamua e tatau ona e fatuina se tala fou e faaaoga ai lau imeli imeli, pe e te ulufale i le faaaogaina o LinkedIn.
  2. A maeʻa ona e ulufale i totonu o lau faʻamatalaga, afai e te faʻaaoga le LinkedIn e te lesitala, o le a toe fatuina le toe amataina, e faʻavae i faʻamatalaga mai le upega tafaʻilagi.

    I le tulaga o faʻatagaga i imeli, o faʻamatalaga uma e uiga ia te oe lava ia e tatau ona e ulufale faʻatasi.
  3. E faigofie le faʻauiga o le mamanu, ae i le taimi lava e tasi o ata.

    O le laulau i le itu tauagavale o loʻo i ai meafaigaluega mo le faʻasaʻoina o le fanua ma le faiga o faʻailoga pepa. O le isi vaega o le itulau o loʻo faʻaalia vave ai le taunuuga o au taga.

E le pei o auaunaga i luga, o le otootoga na faia iinei e le mafai ona sii mai. Ioe, e le talafeagai lenei mea, ona ua leiloloa uma le fegalegaleaiga. Nai lo lena, aʻo iai i totonu o le fale faufale, e mafai ona e kopiina le sootaga i le toe amata mai le tuatusi o le tuatusi ma auina atu i se tagata e ona le galuega. O le mea moni, o lenei faiga e sili atu ona faigofie nai lo le auina atu o se pepa DOCX poʻo PDF.

E le gata i lea, Vizualize e mafai ai e oe ona suʻeina le loloto o manatu o lau faʻalauiloa ma faʻamautinoa tonu ia punavai o le faʻaliliuga i le itulau ma infographics.

Metotia 5: Alalafaga

Malosiaga telefoni feaveai e matua aoga tele i tagata o galuega fatufatuga. O le tautua ua mamanuina e fatufatu ai se faila i luga o le initaneti ma le anotusi o ituaiga eseese: ata, vitio, siata, kalafi, ma isi. E mafai ona fai ni aotelega faʻamuamua - faʻatasi ai ma se faʻavalava ma se lanu lanu lapoa.

Auaunaga i luga o le initaneti

  1. O le galue ma le punaʻoa o le a manaʻomia ai se tala.

    E mafai ona e resitara e ala i le faʻamautuina o le tuatusi imeli poʻo le faʻaaogaina o le "tala" Google poʻo le Facebook.
  2. Faʻailoga, mulimuli i le fesoʻotaʻiga "Toe Afio" i le pito i luga o le faʻailoga.
  3. Le isi, kiliki le ki "Fausia Lau Muamua Toe Auai".
  4. I le faamalama pop-up, ia faamaʻoti le igoa o le lumanaʻi ma le vaega o lau galuega.

    Ona kiliki lea "Fausia Lou Toe Foi".
  5. Faatumu se amataga e faʻaaoga ai meafaigaluega o loʻo faʻaalia i le itulau.

    A maeʻa lau galuega faʻatasi ma le pepa, kiliki "Faia le faasaʻo" pito i lalo.
  6. I le isi, e faʻasoa le mea na toe faia, kiliki le ki. Fetufaai ma kopi le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le faamalama pop-up.

O le mea lea ua maua ai le "sootaga" e mafai ona e auina saʻo atu i le tagata e ona le galuega e iai se tusi e faʻamau ai.

Vaʻai foi: Fausia se toe amata ile Avito

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, e mafai ona faigofie ma faʻavave ona e faia se tulaga maualuga e aunoa ma le tuʻuina o le faamalama o le poloka. Ae e tatau ona manatua e tusa lava pe o le a le avanoa o le auaunaga filifilia, o le mea autu lava ia iloa le fua. O le kamupanī e le fiafia i taʻavale, ae i se tuʻufaʻatasiga e malamalama ma malamalama.