Tuuina atu meaalofa meaalofa i le Odnoklassniki

O nisi taimi e te manaʻo e tepalai se tele o faʻamatalaga mai nofoaga, e aofia ai le na o ata ma tusitusiga. O le kopiina o parakalafa ma le siiina o ata e le faigofie i taimi uma ma e tele se taimi e alu ai, ae maise pe afai e sili atu ma le tasi le itulau. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaogaina o isi metotia o le a fesoasoani e siiina ai le 'upega tafaʻilagi atoa i lau komepiuta.

Lii le saite i le komipiuta

E tolu auala sili e teu ai itulau i lau komepiuta. E taua uma i latou, ae o loʻo i ai uma tulaga lelei ma le le lelei o soo se filifiliga. O le a tatou iloiloina auala uma e tolu i nisi auiliiliga, ma e te filifilia le atoatoa mo oe lava ia.

Metotia 1: Talia itulau taʻitasi i le lima

O atinaʻe taʻitasi ua ofoina atu e siiina se itulau patino i le HTML ma faatulaga i luga o lau komepiuta. I lenei auala, e matua mafai lava ona faʻamauina atoa le 'upega tafaʻilagi, ae o le a umi se taimi. O le mea lea, o lenei filifiliga e talafeagai mo na o poloketi laiti pe afai e te le manaʻomia uma faʻamatalaga, ae na o se mea patino.

Ole suʻega e faia ile tasi laasaga. E tatau ona e kiliki-i luga o le avanoa avanoa ma filifili "Faasaoina". Filifili se nofoaga e teu ai ma faaigoa le faila, mulimuli ane o le itulau autu i luga o le itulau HTML o le a faʻamatuʻu atoa i le HTML ma ia avanoa mo le matamataina e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga.

O le a tatala i totonu o le siaki le faʻaaogaina, ma i totonu o le tuatusi o le tuatusi nai lo le fesoʻotaʻiga o le a faʻaalia le nofoaga e teu ai. E naʻo le foliga vaaia o le itulau, tusitusiga ma ata e faʻaolaina. Afai e te mulimuli i isi fesoʻotaʻiga i luga o lenei itulau, o le a tatalaina la latou 'upega tafaʻilagi pe'āfai e iai se initaneti fesoʻotaʻi.

Metotia 2: Talia le saite atoa i le faʻaaogaina o polokalama

E tele polokalama faʻapitoa i luga o le 'upega tafaʻilagi lea e fesoasoani i le downloadina uma o faʻamatalaga o loʻo i luga o le' upega tafaʻilagi, e aofia ai musika ma vitiō. O le punaoa o le a tuʻuina i totonu o le tusi lava lea e tasi, e mafua ai ona faʻafefe vave i le va o itulau ma mulimuli i sootaga e mafai ona faia. Sei o tatou iloilo le faagasologa o le download e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Teleport Pro.

  1. E amataina le otometi e le masini polokalama o le polokalama. Na o oe e manaʻomia le setiina o mea e tatau ai. I le muamua faamalama, filifili se tasi o taga e te manaʻo e fai.
  2. I totonu ole laina e ulufale ai le tuatusi o le upega tafailagi mo se tasi o faataitaiga o loʻo faʻaalia i le faamalama. O oe foi e te ulufale i le numera o sootaga o le a sii mai mai le itulau amata.
  3. E totoe na o le filifilia o le faʻamatalaga e te manaʻo e sii mai, ma, pe a talafeagai ai, ulufale i le initaneti ma le upega tafailagi mo le faatagaga i le itulau.
  4. O le a amataina le otometi, ma o faila e sii mai o le a faʻaalia i le faamalama autu pe afai e te tatalaina le lisi o le galuega faatino.

O le auala e teu ai faʻatasi ai ma le fesoasoani a isi polokalama faʻapitoa e lelei aua o faʻatinoga uma e vave faia, leai se poto masani ma tomai e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga. I le tele o tulaga, ua lava le naʻo le faʻamaonia o se fesoʻotaʻiga ma amata le faagasologa, ma a maeʻa le faʻatinoga, o le ae mauaina se isi faʻamaumauga faatasi ai ma se 'upega tafaʻatasi o loʻo mafai ona maua e aunoa ma le fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga. I le faaopoopo atu i ai, o le tele o nei polokalame ua faʻapipiʻiina i luga o se upega tafaʻilagi i luga o le upega tafailagi e mafai ona tatala e le gata i itulau na sii mai, ae faʻapea foi i latou e leʻi faʻaopoopo i le galuega.

Faitau atili: Polokalama mo le siiina o le upega tafaʻilagi atoa

Metotia 3: Faaaoga Auaunaga Faʻainitaneti

Afai e te le manaʻo e faʻaopoopo nisi polokalama i luga o lau komepiuta, ona lelei lea o lenei metotia mo oe. E tatau ona manatuaina o auaunaga i le initaneti e na o le fesoasoani e ave ai itulau. Site2zip ofo atu e sii mai le 'upega tafaʻilagi i totonu o le tasi falefaʻamaumauga i ni nai kiliki:

Alu i le Site2zip

  1. Alu i le itulau o le Site2zip, ulufale i le tuatusi o le nofoaga e manaʻomia ma ulufale i le captcha.
  2. Kiliki le ki "Download". O le a amataina loa le maeʻa ona maeʻa le suʻega. O le a faʻapipiʻi le 'upega tafaʻilagi i luga o lau komepiuta i se tasi faʻamaumauga

O loʻo i ai foi se tasi o loʻo totogi, tuʻuina atu mea sili ona aoga ma meafaigaluega. E le gata ina mafai e Robotools ona maua soʻo se 'upega tafaʻilagi, ae e mafai foi ona e toe faʻaleleia lana faʻamaumauga mai le falefaitautusi, e mafai ona taulimaina nisi o poloketi i le taimi e tasi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Robotools

Ina ia faamasani i lenei auaunaga, o tagata atinaʻe latou te tuʻuina atu i tagata faʻapitoa se faʻasalalauga saoloto saoloto ma nisi faʻamau. E le gata i lea, o loʻo i ai se tulaga muamua, lea e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le tupe mo le galuega toe faʻaleleia, pe afai e te le fiafia i le iuga.

I totonu o lenei tusiga na matou aofia ai auala sili e tolu e sii ai se nofoaga atoa i se komepiuta. E tofu i latou ma ona lelei, le lelei ma talafeagai mo le faia o galuega eseese. Faamasani oe ma i latou e filifili tonu poo le a le mea o le a atoatoa i lau mataupu.