Faʻateleina le faʻatupulaia o manatu ile YouTube


O le faʻateleina o le lapisi i luga o se komepiuta komepiuta e mafai ona avea ma se mea taua tele mo le tagata faʻaaogaina. O tagata uma ei ai uiga faʻapitoa, e aofia ai mea faitino eseese. I le faʻaopoopoga, latou te faʻaogaina ni siaki mai atinaʻe eseese, faʻatasi ma lapisi eseese ma iugafono. Ina ia faʻateleina nei mea uma, o le faʻaogaina o le polokalama e maua ai le gafatia e suia le tele o fonuka ma ata ina ia mafai ai ona filifilia le sili atu le faʻalelei mo le faʻaalia o le tagata.

Auala e sui ai le tele

Ina ia mafai ona filifilia le sili ona lelei o le numera o loʻo faʻaalia i luga o le mata, ua tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga ni auala. Latou te aofia ai le faʻaaogaina o nisi o vaega autu, o se komepiuta komepiuta, ma se vevela mata. E le gata i lea, o le gafatia e fafagu le itulau faʻaalia o loʻo tuʻuina atu i luga o faʻataʻitaʻiga uma. O sosaiete faʻapitonuʻu faʻapitoa foi e iai foi galuega faapena. Mafaufau i nei mea uma i auiliiliga.

Metotia 1: Keyboard

O le piano o le meafaigaluega autu lea e faʻaaoga ai se komepiuta. I le faʻaaogaina o nai auala puupuu, e mafai ona e toe faʻaaogaina mea uma o loʻo faʻaalia i luga o le mata. O igoa nei, faʻaupuga, poʻo isi tusitusiga. Ina ia faia atili pe itiiti foi, o ia tuufaatasiga e mafai ona faʻaaoga:

  • Ctrl + Alt + [+];
  • Ctrl + Alt + [-];
  • Ctrl + Alt + [0] (zero).

Mo tagata e maualalo le mata, o le fofo sili ona lelei e mafai ona avea ma se faʻalautele tele.

E faʻaalia ai le aafiaga o le tioata pe a e faʻafefe i luga o se vaega patino o le lau. E mafai ona e valaʻau i le faʻaogaina o le piano keyboard Manumalo + [+].

E mafai ona e suia le fua o le itulau faʻailoga tatala e faʻaaoga ai le kesi piano Ctrl + [+] ma Ctrl + [-], poʻo le tutusa lava le suiga o le uili o le kioti aʻo tataina Ctrl.

Faitau atili: Faʻateleina le komepiuta komepiuta e faʻaaoga ai le piano

Metotia 2: Moo

O le faʻafefiloiina o le keyboard ma se kusi e mafai ai ona faigofie le faʻafouina o ata ma fonuka. Lava ma le ki oomi "Ctrl" liliu le uili o le kiona i le pe mai ia oe lava ina ia suia le fua o le laulau poʻo le tagata taʻavale i le tasi itu poʻo le isi. Afai ei ai se komepiuta a le tagata faʻaoga ma e le faʻaogaina e ia se kiore o loʻo faʻaaogaina, o le faʻaaogaina o le taamilosaga o lana uili o loʻo i ai i le galuega touchpad. Mo lenei mea e tatau ona e faia na suiga ma ou tamatamailima i luga o le fogaeleele:

I le suia o le itu o le lafo, e mafai ona e faʻalautele pe faʻaitiitia le mea o loʻo i luga o le lau.

Faitau atili: Faʻaliliu le tele o faʻamaumauga o le 'ie

Metotia 3: Tautuʻuga o Mea Tausi

Afai ei ai se manaʻoga e suia le tele o mea o loʻo i luga o le itulau lautusi vaʻavaʻai, ona faaopoopo lea i ulutala gafa o loʻo faʻamatalaina i luga, e mafai ona e faʻaogaina le tulaga o le masini lava ia. Tau lava tatala le faamalama o le nofoaga ma saili se vaega iina. "Fuataga". O le auala lea e foliga ai Google Chrome:


E tumau pea le naʻo le filifilia o le fua sili ona talafeagai mo i latou lava. O lenei mea o le a faʻaopoopoina ai mea uma o le itulau uepi, e aofia ai fonuka.

I isi lava lauiloa, o le a faʻaalia foi se faʻalavelave faapena i se auala talitutusa.

I le faʻaopopo i le faʻamalosiina o le itulau, e mafai ona naʻo le tele o le tusitusiga, e mafai ona faʻateleina, ma tuʻu isi elemene uma. I le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga a le Yandex Browser, e pei o lenei:

  1. Tatala ia tulaga.
  2. E ala atu i faʻamaumauga o faʻamaumauga sailiili maua le vaega i luga o fonuka, ma filifili la latou laʻau manaʻomia.

E pei lava o le faʻailogaina o le itulau, o lenei taotoga e toetoe lava a tutusa uma i upega tafaʻilagi uma.

Faʻamatalaga: Faʻafefea ona faateleina le itulau i le masini

Metotia 4: Faʻaliliu le tele o le font i fesoʻotaʻiga lautele

O le au pele mo se taimi umi e taoto i luga o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e ono le mafai ona faamalieina i le tele o le lapoa, lea e faʻaaoga iina ona o le faaletonu. Ae talu ai, i le mea moni, o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo o itulau o laupepa, o auala lava e tasi na faʻamatalaina i vaega muamua e mafai ona faʻaaoga e foia ai lenei faafitauli. O le au atinaʻe o le atinaʻe e leʻi tuʻuina atu ni auala maʻoti e faʻaititia ai le tele o le lapisi po o le numera o itulau.

Faʻamatalaga auiliili:
Font Scaling VKontakte
Faʻateleina tusitusiga ile itulau Odnoklassniki

O le mea lea, o le faʻaogaina o polokalama e maua ai le tele o filifiliga mo le suiina o le tele o le lapisi ma ata i le komepiuta komepiuta. O le fetuunaiga o tulaga e mafai ai ona e faamalieina le tagata sili ona faigata.