XnView 2.44

O le taimi nei o loʻo faʻaaogaina e le tele o tagata faʻaaoga le telefoni feaveaʻi. E tele ma sili atu faʻasalalauga ao matamata i ata vitio, ma o nisi taimi e le lelei le sao ma e faʻaalia i minute uma, aemaise i ata pupuu. O lenei tulaga e le fetaui ma se numera patino o tagata, o lea latou te faʻapipiʻi ai faʻaopoopoga o faʻamatalaga faapitoa e poloka ai faasalalauga ile YouTube. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo totoa ia i latou.

Faʻatūina faʻaopoopoga le browser

O lea la, o laupepa taʻutaʻua taʻutaʻua uma e lagolagoina galuega ma faʻaopoopoga. E faʻapitoa ona faʻapipiʻi i soo se mea, e manaʻomia ona e faia naʻo ni nai taga, ma o le faagasologa e itiiti ifo ma le minute. O le faʻatulagaga o le faʻatulagaga o talosaga uma e tutusa. Matou te fautua e faitau faʻamatalaga auiliili i luga o lenei autu i laina o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi faʻaopoopoga i tagata suʻesuʻe: Google Chrome, Opera, Yandeks.Browser

Ou te fia vaʻaia lenei faʻalavelave i le Mozilla Firefox web browser. O ona tagata e tatau ona fai taga nei:

Alu i le Faleoloa Add-on Firefox

  1. Alu i le faleoloa faaopoopo ma ulufale i le igoa o le mea e manaʻomia i le nofoaga suʻesuʻe.
  2. Tatala lona itulau ma kiliki le ki. "Faʻaopoopo i Firefox".
  3. Faatali seia maeʻa le download ma faʻamaonia le faʻapipiʻi.

Mo nisi faʻaopoopoga e lelei le galue, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le masini suʻesuʻe, o le mea lea matou te fautuaina le faia lea mea pe a uma le faʻatulagaga.

Faʻaopoopoga mo le taofia o faasalalauga i le YouTube

I luga, na matou talanoa e uiga i auala e faʻapipiʻi ai talosaga, ma o lenei sei tatou talanoa pe o le fea talosaga e faʻaaoga e poloka ai faasalalauga i le YouTube. E le tele na mea, o le a tatou mafaufau i tagata e sili ona lauiloa, ma o le ae filifilia le mea sili ona talafeagai.

Adblock

AdBlock o se tasi o mea sili ona lelei e faʻaaogaina e tagata faʻaoga i le salafa o le lalolagi e faʻasaʻo ai faʻasalalauga i totonu o le masini. O le faʻatulagaga masani e mafai ai e oe ona faia se lisi paʻepaʻe o le telefoni YouTube, sui suiga faʻaopoopo ma vaʻai fuainumera. I totonu o faʻamau i lalo e mafai ona e faitau auiliili e uiga i lenei faʻaopoopoga mo 'upega tafaʻalagi masani.

Faitau atili: Adblock add-on mo le Google Chrome browser, Opera

E le gata i lea, o loʻo i ai AdBlock Plus, lea e matua ese lava mai le faʻaopoopoga o loʻo i luga. O le eseesega e mafai ona iloagofie i na o le faʻaaogaina, faʻamau ma le faʻaogaina o paʻu. Faʻateleina i le faʻatusatusaga o nei mea aoga e lua, faitau a tatou meafaitino.

Vaʻai foi: AdBlock vs AdBlock Plus: O fea e sili atu

Faitau atili: Adblock Plus mo Mozilla Firefox browser, Yandex Browser, Internet Explorer, Google Chrome

Afai e te fiafia i le poloka o faʻamatalaga naʻo luga o le faʻatautaia o le video YouTube, matou te fautuaina oe e teʻi totoʻa atu i le kopi Adblock i le YouTube. O lenei faʻaopoopoga o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le masini ma e galue i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo taʻua i luga, ma tuʻuina ai le vaega o faʻamatalaga faʻasalalauga tatala.

Faʻafefea YouTube AdBlock mai le faleoloa Google

Pule

O loʻo i ai se polokalame puipui, o le galuega autu o le poloka lea o faasalalauga ma pop-up ads. E le gata i lea, o lenei polokalama e maua ai le tele o vaega faaopoopo, ae o lenei o le a tatou gauai atu i le faaopoopoina o le Antibanner. Ua faʻapipiʻiina i totonu o le masini ma e le manaʻomia ai le sau muamua i lau komepiuta. Auiliiliga i le faʻaaogaina o lenei mea i totonu o sailiga lauiloa, faitau le tusiga i le sootaga i lalo.

Vaʻai foi: AdGuard poʻo le AdBlock: o le a le mea e sili atu ona lelei le poloka

Faitau atili: Faʻamalo le afifi mo Mozilla Firefox, Opera browser, Yandex Browser, Google Chrome

UBlock Origin

O le mea moni, o le UBlock Origin e le o se faʻalauiloa tele e pei o sui o loʻo i luga, ae o se galuega sili ona lelei i lana galuega ma o loʻo galue lelei ma le auaunaga YouTube. O le atinaʻe ua mamanuina i se faiga e sili ona lelei, ae ui i lea, o le a faʻaaoga e le tagata fou le faʻaogaina o isi faʻaopoopoga, ona o tulafono uma ma suiga ua faʻaofiina e faʻaaoga ai se syntax faapitoa, lea e mafai ona maua i faʻamaumauga mai le atinaʻe.

Faitau atili: uBlock Origin: ad blocker mo le Google Chrome browser

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tolu auʻiliʻiliga faʻaopoopoga suʻesuʻega e mafai ai ona e taofia faʻasalalauga i le YouTube. O i latou uma e galulue e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi, e ui i lea, e taua tele mo le lelei ma isi galuega tauave. Matou te fautua atu ina ia faamasani ma sui uma i le taimi e tasi, ma na o le filifilia lava o le filifiliga talafeagai.

Vaʻai foi: Polokalama e poloka ai faasalalauga i le masini