Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se faʻasalalauga tuai i se mata fou (mo se faʻataʻitaʻiga, Dendy, Sega, Sony PS)

Talofa

Nostalgia mo taimi tuai - o se lagona malosi ma le le lelei. Ou te manatu oi latou e leʻi taʻalo i le Dendy, Sega, Sony PS 1 (ma isi) faʻamafanafanaga atonu e le malamalama ia te aʻu - o le tele o na taaloga ua avea ma taʻaloga masani, o le tele o na taaloga o ni mea moni (o loʻo manaʻomia pea).

Ina ia taaalo i na taaloga i le asō, e mafai ona e faʻapipiʻi polokalame faʻapitoa i luga o se komepiuta (emulators, na ou taʻu atu ia i latou iinei: pe mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻi le pusa seti luga i le TV (o le lelei o le faʻaaogaina o A / V) ma fiafia i le taaloga.

Ae o le tele o tagata e siakiina e le oi ai se faʻaaloalo (mo nisi faʻamatalaga e uiga i le A / V iinei: I lenei tusiga sa ou manao e faʻaalia se tasi o auala e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi se faʻasalaga tuai i le matafaga.

O se faʻalolotoga taua! E masani lava, o pusa seti pito i luga e fesoʻotaʻi i le televise e faʻaaoga ai se televise TV (ae le o mea uma). O se ituaiga o tulaga faatonuina o le A / V (mo tagata masani - "tulips") - ma o le a iloiloina i le tusiga. I le aotelega, e tolu auala moni (i loʻu manatu) e faʻafesoʻotaʻi le peleni tuai i le mataala fou:

1. faʻatau mai se atigipusa-seti (faʻasalalauga tutoatasi), lea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi tuusao i le mataʻituina, faʻasese le iunite. O lea e naʻo le faia o se TV mai le mataʻituina! I le ala, ia gauai atu i le mea moni e le o ia ituaiga mea e lagolagoina (A / V) faʻaliliuga / galuega faatino (masani, e sili atu le taugata);

2. faʻaoga fesoʻotaʻiga A / V o faʻaogaina i luga o le kata vitio (poʻo luga o le telefoni i le TV). O le a ou mafaufau i lenei filifiliga i lalo;

3. faʻaaoga soo se masini vitiō (faʻamaumauga puʻepuʻe video ma isi masini) - e tele lava ina i ai a latou fatuga fatuga.

Ae mo tagata e faʻapipiʻiina: e taugofie, ma o latou faʻaaoga e le faʻamaoniaina. E sili atu le faʻatau o le telefoni TV ma maua 2 i le 1 - ma le TV ma le mafai ona faʻafesoʻotaʻi masini tuai.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se mea tuai i se PC e ala i se telefoni TV - laʻasaga taʻitasi

Sa i ai sau tifaga TV tuai o le AverTV Studio 505 o loʻo taoto i luga o se fata (faʻaofi i totonu o se poloka PCI i luga o le laupapa). Sa tonu ia te au e faataitai i ai ...

Fig.1. TV tuner AverTV Studio 505

Faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o le laupapa ile iunite - o le faʻatinoga e faigofie ma vave. E tatau ona aveese le ufiufi mai le pito i tua o le iunite, ona faʻaofi lea o le laupapa i totonu o le poloka PCI ma faʻamautu i se pulu. Tulaga 5 minute (tagai Ata 2)!

Fig. 2. faʻapipiʻi le telefoni TV

O le isi, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le ata vitio o le seti pito i luga ma le faʻaoga vitio o le televise TV ma le "tulipi" (tagai Ata 3 ma le 4).

Fig. 3. Titan 2 - se faʻamafanafanaga faʻaonapo nei i taaloga mai Dendy ma Sega

I le auala, o le televise TV e iai foi se S-Vitio: e mafai ona faʻaaoga faʻapipiʻi mai le A / V i le S-Video.

Fig. 4. Faʻafesoʻotaʻi le seti pito i luga i le televise TV.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale (faʻamatalaga e uiga i le faʻaleleia o le avetaʻavale: ma faʻatasi ai ma latou le polokalame AverTV faapitoa mo le puleaina o tulaga ma le faʻaalia o laina (aofia ai ma avetaavale).

A maeʻa lana faʻalauiloa, e tatau ona e suia le punaoa vitio i totonu o le faatulagaga - filifili le inumaga fatuga (o le A / V o le ulufale, tagaʻii le Ata 5).

Fig. 5. fatuga fatuga

O le mea moni, ona oʻo mai ai lea o se ata i luga o le mataʻituina e leai se eseesega mai se televise tasi! Mo se faataitaiga, i le mati. 6 o loo tuuina atu le taaloga "Bomberman" (ou te manatu, e toatele e iloa).

Fig. 6. Bomberman

O le isi na lavea i le ata. 7. I se tulaga lautele, o le ata i luga o le mataʻituina ma lenei auala o le fesoʻotaʻiga, e fesuisuiaʻi: susulu, feololo, malosi. O le taaloga e sologa lelei ma e aunoa ma ni taʻavale, e pei o TV masani.

Fig. 7. Ninja Turtles

I luga o lenei tusiga ua maeʻa. Fiafia i le taaloga atoa!