Faʻafefea ona mafai ai le autu o le pogisa i le Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

Talu ai nei, e tele polokalame ma e oʻo lava i Windows ua maua se "pogisa" o le atinaʻe. Ae peitai, e le o tagata uma e iloa o le autu pogisa e mafai ona aofia ai i le Upu, Excel, PowerPoint ma isi polokalama a le Microsoft Office.

O lenei faʻamatalaga faigofie faʻamatalaga pe faʻafefea ona aofia ai se autu o le Ofisa pogisa po o le uliuli, lea e faʻaoga saʻo i polokalama uma a le Microsoft office office. O loʻo i ai i le Ofisa 365, Ofisa 2013 ma le Ofisa 2016.

Liliu se matua poʻue uliuli po o le uliuli i le Word, Excel ma le PowerPoint

Ina ia mafai ai e se tasi o filifiliga autu autu (pogisa po o le uliuli e avanoa e filifili mai) i le Microsoft Office, mulimuli i laasaga nei i soo se polokalama a le ofisa:

  1. Tatala le mea autu "File", ona - "Filifiliga."
  2. I le "General" vaega i le "Faʻasinoina o le Microsoft Office" i le vaega "Office Theme", filifili le autu e te manaʻomia. Mai le pogisa, "O le Pogisa" ma le "Black" o loʻo avanoa (e lua uma o loʻo faʻaalia i le faʻamalamalamaga i lalo).
  3. Kiliki IE e faʻaaoga le faatulagaga.

O faʻataʻitaʻiga faʻamaonia o le autu o le Microsoft Office e faʻaaogaina loa i polokalama uma o le ofisa o le ofisa ma e leai se manaʻoga e faʻapipiʻi le mamanu i polokalame taʻitasi.

O pepa o le ofisa ia latou lava pepa o le a tumau pea papaʻe; o le faatulagaga masani lea mo pepa, lea e le suia. Afai e te manaʻomia le suia atoatoa o lanu o le ofisa polokalama ma isi fenetinua ia oe lava, ma ausia se taunuuga e pei o le ata o loo tuuina atu i lalo, o le a fesoasoani le faatonuga ia te oe. Auala e sui ai lanu o faamalama Windows 10.

I le ala, afai e te le iloa, e mafai ona e faʻaaogaina le autu pogisa o le Windows 10 i le Amata - Filifiliga - Taʻitoʻatasi - Laʻiga - Filifili le faʻaaogaina o le talosaga talosaga - Pogisa. Ae peitai, e le faʻaaogaina i elemene eletise uma, ae naʻo faʻasologa ma nisi tusi talosaga. I se tulaga faʻapitoa, o le aofia ai o se mamanu autu autu o loʻo avanoa i totonu o faʻauiga o le masini Microsoft Edge.