Le polokalame sili ona lelei e faatelevave ai taaloga

Lelei lelei

O nisi taimi e tupu ai o se taaloga e amata lemu. E foliga mai, aisea? E tusa ai ma manaoga o le komiti, e foliga mai o le pasi, e leai ni toilalo ma sese i le faiga o loʻo galue ai, ae o le galue e le galue masani ...

Mo ia tulaga, ou te fia tuuina atu se polokalama se tasi na ou faʻataʻitaʻiina talu ai nei. O taunuuga na sili atu i oʻu manaʻoga - o le taaloga na "faʻagesegeseina" - na amata amata ona sili atu le galue ...

Taaloga taʻavale a Razer

E mafai ona e sii mai le saite aloaia: //ru.iobit.com/gamebooster/

Atonu o le polokalama aupito sili ona lelei lea e faʻavave ai taaloga o loʻo galue i faiga faʻaaogaina Windows uma: XP, Vista, 7, 8.

O le ā na ia faia?

1) Faateleina le faʻatupulaia.

Masalo o le mea e sili ona taua: ia tuʻuina atu lau faʻaoga i matāʻupu ina ia maua ai le maualuga o le faatinoga i le taaloga. Ou te le iloa pe faapefea ona ia pulea, ae o taaloga, e oo lava i mata, galue vave.

2) Faʻasalaga o faila ma le taʻaloga.

I le tulaga aoao, o le faʻasalalauga e masani ona i ai se aafiaga lelei i le saoasaoa o se komepiuta. Ina ia aua le faʻaaoga polokalame faʻapitoa - E ofoina atu e le Game Booster le faʻaaogaina o le aoga mo lenei galuega. O le mea moni, ou te leʻi faʻaaogaina ona ou te manaʻo e faʻataʻoto le puʻupuʻu atoa.

3) Faʻamaumau le vitio ma faʻamaloilo mai le taaloga.

Faʻamaliega avanoa. Ae na foliga mai ia te au o le polokalama pe a pueina e le galue i le auala sili ona lelei. Mo le pueina mai le laupepa ou te fautuaina e faʻaaoga ai le pala. O le avega i luga o le polokalama e laʻititi lava, tau lava ina e lava se lapisi malosi.

4) Faʻatamaʻiina o le tino.

O se mea manaia tele: e te maua le tele o faamatalaga e uiga i lau polokalama. O le lisi na ou mauaina na umi tele pe a uma le itulau muamua ou te le toe faitau atili ...

Ma o lea, sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei polokalama.

Faaaogaina o le Booster Game

A maeʻa le polokalama faʻapipiʻi, o le a faʻaosofia oe e ulufale atu i lau i-meli ma le uputatala. Afai e te lei faamauina muamua - ona e alu lea i le faagasologa o le lesitalaina. I le auala, E tatau i le imeli ona faʻamaonia le tagata faigaluega, e maua se fesoʻotaʻiga faapitoa e faʻamaonia le resitala. I lalo ifo, o le faʻamalamalamaga o loʻo faʻaalia ai le faagasologa o le lesitalaina.

2) A maeʻa ona e faʻatumu le fomu o loʻo i luga, o le ae mauaina se tusi i le meli, pe tusa o le pepa o loʻo faʻaalia i le ata oi lalo. Tau lava o le mulimuli i le fesoʻotaʻiga o le ai lalo o le tusi - o lea ua e faʻagaoioia lau tala.

3) I lalo ifo o le ata, i le ala, e mafai ona e matamata i le lipoti o le suʻesuʻeina o lau komepiuta. A o le ivavave, ua fautuaina e faatino, e te le iloa, faafuasei lava se mea e le mafai ona fuafuaina e le polokalama ...

4) Lisi FPS (numera o faʻavae i taʻaloga). O lea e mafai ona e faʻamalamalamaina le mea e te manaʻo e matamata i le FPS. I le auala, o le itu i le agavale o loʻo faʻaalia ina ia faʻaali pe natia le numera o laupapa (Cntrl + Alt + F).

5) Ma o le faʻamaumauga sili lea ona taua - faʻavavevave!

E faigofie mea uma iinei - lolomiina le "faʻavevesi nei" button. A maeʻa lena, o le polokalama o le a faʻatautaia lau komepiuta i le maualuga o le saoasaoa. I le auala, vave ona vave faia - 5-6 sekone. A maeʻa le saoasaoa - e mafai ona e tamoe i se tasi oa latou taaloga. Afai e te gauai atu, ona maua ai lea o ni taaloga Game Booster e otometi ma o loʻo i totonu o le "taʻaloga" i le pito i luga pito i luga o le mata.

A maeʻa le taʻaloga - aua neʻi galo e tuʻuina atu le komepiuta i le masani masani. a itiiti ifo, o le aoga lava ia e fautuaina le faia o lea mea.

Pau lava le mea na ou manao e taʻu atu ia te oe e uiga i lenei aoga. Afai oe faʻagesegese i taaloga, ia mautinoa ia taumafai, e ese mai i lenei, ou te fautuaina le faitauina o lenei tusiga i luga o le saoasaoa o taaloga. O loʻo faʻamatala ma faʻamatalaina se seti o fuataga o le a fesoasoani e faʻateleina lau PC i lona atoaga.

E fiafia uma ...