Vaʻaia le faʻatinoina o PC ile Windows 8

O le vaʻaia e faʻatagaina oe e le gata ina taaalo i ni taʻaloga ma fesootai ma isi tagata taʻalo, ae ia fefaʻasoaai foi a latou mea. O nei mea e mafai ona eseese i mea tau taaloga, e pei o lavalava poʻo auupega mo faʻamaumauga, pepa taʻavale Steam, faʻamatalaga mo se talaaga, ma isi. I le taimi muamua, na vave faia le fesuiaiga, ae ina ua mavae sina taimi na filifili ai le au atinaʻe Steam e faailoa atu se isi vaega faaopoopo o le puipuiga. O lenei e tatau ona faʻatali 15 aso e faʻamaonia ai le fesuiaiga. A maeʻa lena, e mafai ona faʻamaonia le fesuiaiga e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga i le tusi na lafoina i le imeli e fesoʻotai ma lau faʻamatalaga i le Steam.

O lenei mea e faʻagesegese ai le faiga o fefaʻatauaiga ma faʻafefe ai le tele o tagata faʻaoga. Ae o loʻo i ai se avanoa e aveese ai lenei tuai faʻafesuiaʻi. Faitau faʻatasi e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona faʻamaonia le faʻamaonia faʻamaonia o matata i le Steam.

O le faʻamalosiina o le puipuiga o le fesuiaiga o mea faitino e fesoʻotaʻi ma le lautele o le puipuiga o lau teugatupe Steam. O tagata taʻalo taʻalo e talitonu o ia faiga o le a taʻitaʻia ai le faʻaititia o le numera o fefaʻatauaiga taufaasese i luga o le Steam, faʻatasi ai ma mataupu o le faʻatau atu o meataitasi mai faʻamatalaga ua faoa. I le tasi itu, e moni lenei mea, ae o le itu pito i tua o le tupe siliva o se faʻalavelave ogaoga o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga mo le avefaʻapoʻa Avea. O le mea lea, afai e te le manaʻo e faatali 15 aso mo fesuiaiga taitasi, e tatau ona e faʻamaonia le faʻamaoniaina vave o le fefaʻatauaiga.

Ina ia mafai ai ona faʻamaonia le faʻamaonia o matata i luga o le Steam, e tatau ona e faʻagaoioia le puipuiga e ala i le tagata faʻamaoni o Steam, lea e taua o le Leoleo Puipui.

Ina ia faʻaaogaina, faitau le tusiga talafeagai. O loʻo faʻamatala auʻiliʻilia le faagasologa mai le faʻapipiʻiina o le talosaga Steam i luga o se masini feaveaʻi, ma faaiuina i se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le Laisene Puipuiga Puipui e teu ai i totonu o lau teugatupe.

A maeʻa ona e faʻaaogaina le Guard Steam Guard, o le a faʻafuaseʻi lava ona faia suiga uma o Steam i Steam, pei o muamua, aʻo le i faʻaofiina nisi faʻaopoopoga puipui. E le tatau ona e kiliki i le fesoʻotaʻiga na lafoina i lau imeli e faʻamaonia le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga. E le gata i lea, o le a faateleina le saogalemu o lau teugatupe, o le a faateleina e le au osofaʻiga le saogalemu o lau teugatupe - o le a le mafai ona maua e le au osofaʻiga, e tusa lava pe e te iloa lou igoa ole igoa ma le upega tafailagi, e pei ona e manaʻomia le numera mai le Leoleo Puipui mai lau telefoni feaveaʻi.

O le mea lea, o le a toe mafai ona e faʻafeiloaʻi au meataalo mai lau faleoloa Steam e aunoa ma ni faafitauli ma maua meaalofa mai ia i latou.

Afai ei ai ni au fesili poʻo ni faʻamatalaga i le auala e aofia ai le faʻamaoniga o tagata faigaluega i Steam - tusi i latou i le faʻamatalaga.