Faʻapipiʻi tele o VK i luga ole Android

Talu ai nei, e manaʻomia e tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi a latou telefoni feaveaʻi i le komepiuta. I le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻavaomalo o loʻo faʻaogaina, e le mafai lenei mea. Ua faʻatautaia e le au faʻataʻitaʻi faapitoa mo le sii mai ma le faʻapipiʻiina o ia talosaga.

Bluestacks o se polokalama e mafai ai ona e taitaia Android polokalama i Windows ma Mac. O le galuega autu lea a le emulator. Mafaufau nei i ona uiga faaopoopo.

Faatulaga nofoaga

I le faamalama autu, e mafai ona matou matauina le lisi autu, lea o loʻo maua i masini taʻitasi e faʻaaogaina ai le Android. O le a mafai ona faigofie ona malamalama tagata o loʻo i ai smartphones.

E mafai ona e setiina le nofoaga i le polokalama meafaigaluega. O nei tulaga e talafeagai mo le saʻo o le faʻaaogaina o le tele o talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, a aunoa ma lenei galuega, e le mafai ona faʻaalia saʻo le tau.

Polokalama o le Keyboard

I le le mafai, o le tulaga faaletino o le kesi e seti i Blustax (Faaaogaina o komepiuta). I le talosaga a le tagata faʻaaoga, e mafai ona e suia i le mata (e pei o se masini faʻatulagaina Android) poʻo lau lava (IME).

Faʻasaʻoina autu mo le puleaina o talosaga

Mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, o le polokalama e mafai ai e oe ona faʻavasegaina le vevela o ki. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia se kulupu autu o le a faʻapipiʻi i totonu poʻo fafo. O le le mafai, o le faʻamaonia taua e mafai ona mafai, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tapeina pe suia le galuega mo komi taitasi.

Faʻamaumauga faila

E masani lava pe a faʻapipiʻi Bluestacks, e tatau i le tagata faʻaoga ona tuʻuina atu nisi faʻamatalaga i le polokalama, e pei o ata. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaogaina o faila o loʻo faʻaaogaina mai faila mai le Windows.

Twitch button

O lenei faamau o loʻo i ai i le fou o le Blustax emulator. Faʻatagaina oe e faʻasalalau faʻasalalauga e faʻaaoga ai le Bluestacks Televise TV, lea e faʻapipiʻi faatasi ma le APP Player.
O le talosaga e faʻaalia i se isi faamalama. I le faaopoopo atu i le faia o faasalalauga i Bluestacks TV, e mafai ona e matamata i le vitio fautuaina ma talatalanoa i le talatalanoaga.

Galuega feoloolo

O lenei faʻatinoga i galuega e pei o le lūlūina o se atamai po o se papa.

Suiga o mata

O nisi o talosaga e le saʻo le faʻaalia pe a vaʻaia le lau, e faapena foi i Blustax o loʻo i ai se avanoa e sui ai le mata e faʻaaoga ai se faamau faapitoa.

Mata mata

O lenei galuega e mafai ai e oe ona ave se faʻamalama o le talosaga ma auina mai i le i-meli pe fefaasoaaʻi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Afai e manaʻomia, o le faila faila e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta.

A faʻaaogaina lenei mea, o le a faʻapipiʻiina le Bluestacks i le ata na faia.

Kopi kopi

Lenei faamau kopi kopi i luga o le laupapa.

Faaofi le faamau

Pastes na kopiina faʻamatalaga mai le pa puipui i le nofoaga na manaʻo ai.

Leo

E oʻo lava i le talosaga o loʻo iai se seti. Afai e manaʻomia, e mafai ona fetuunai le leo i luga o le komepiuta.

Fesoasoani

I le fesoasoani o le vaega e mafai ona e aoao atili e uiga i le polokalama ma saili tali i au fesili. Afai e tupu se faaletonu, e mafai ona e lipotia se faafitauli iinei.

O Blustax e sili ona lelei ona feagai ma galuega. Na ou siiina ma faapipii laʻu taaloga e sili ona fiafia i ai e aunoa ma ni faafitauli. Ae le vave. I le taimi muamua na faʻavae Bluestacks i se komepiuta e 2 GB o le RAM. O le talosaga na faʻamalosi faapitoa. E tatau ona ou toe faʻaaoga i se taavale malosi. I luga o se masini komepiuta ma le 4 GB o RAM, na amata ona galue le tusi e aunoa ma ni faafitauli.

Faʻapitoa:

  • Lomiga Rusia;
  • Taofia fua;
  • Multifunctional;
  • Uiga manino ma faʻafeiloaʻi tagata.

Faʻafitauli:

  • Tulaga maualuga manaoga.
  • Tikiake free free

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Filifili se tutusa o BlueStacks Aisea e tupu ai le lanu uliuli pe a faigaluega BlueStacks? O loʻo matou resitala i le pepa BlueStacks Faʻafefea ona faʻaaoga le BlueStacks emulator

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    Bluestacks o se Android android OS OS televave mo komepiuta patino. I totonu o le siosiomaga o lenei polokalama, e mafai ona e faʻapipiʻi ma taʻavale polokalama faʻanatura mo masini feaveaʻi.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: BlueStacks
    Tau: Faʻatau
    Toa: 315 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 4.1.11.1419