FlylinkDC ++ r502


O le 'upega tafaʻilagi o se meafaigaluega fesoʻotaiga e maua ai e ona sui uma le avanoa e faʻaoga ai punaoa faʻapipiʻi fetufaaʻi. I nisi tulaga, pe a taumafai e faʻaaogaina le 'eletise, o le mea sese e tupu i le codex 0x80070035, e le mafai ai ona faia le taualumaga. O le a matou talanoa e uiga i auala e faʻaaogaina ai i lenei tusiga.

Faʻasaʻoina o le sese 0x80070035

E i ai ni nai mafuaaga mo ia toilalo. Atonu o le a le faʻatagaina le avanoa i le 'ie i totonu o le puipuiga malu, le leai o se faʻatautaia talafeagai ma / poʻo tagata faʻatau, faʻalavelaveina nisi vaega pe a faʻafou le OS ma isi. Talu ai e toetoe lava a le mafai ona e iloa tonu le mea na mafua ai le mea sese, e tatau ona e mulimulitai i faatonuga uma i lalo ifo.

Metotia 1: Tatala amata

O le mea muamua lava e manaʻomia ona fai o le siakiina o tulaga mo le avanoa i se 'upega tafaʻilagi. O nei gaioiga e manaʻomia ona faia i luga o le komepiuta o loʻo i ai le disasiga po o le faila.
E naʻo le mea lenei:

  1. Faʻasasani-saʻo i luga o le disk po o le pusa ao faagasolo le fegalegaleaiga lea na tupu, ma alu i meatotino.

  2. Alu i le lisi "Avanoa" ma tulei le faamau "Seti Atili".

  3. Siaki le atigipusa o loʻo faʻaalia i le screenshot ma totonu o le fanua Faasoa le igoa matou te tuʻuina se tusi: i lalo o lenei igoa o le a faʻaalia le disk i totonu o se fesoʻotaiga. Toto "Faaaoga" ma tapuni uma faamalama.

Metotia 2: Suia igoa o igoa

Cyrillic igoa o sui o fesoʻotaʻiga e mafai ona taʻitaʻia ai ni mea sese se tele pe a oʻo i mea faʻapisinisi. E le faigofie le fofo: o tagata uma e iai igoa faapena e manaʻomia ona sui i latou i Latina.

Metotia 3: Toefaʻutuʻu Seti Faʻatasi

O tulaga le lelei o fesoʻotaiga e mautinoa e taʻitaʻia ai faʻafitauli o le tufatufaina o masini. Ina ia mafai ona toe faatulaga ia faatulagaga, e tatau ona fai taga nei i luga o komepiuta uma i totonu o le upega tafailagi:

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga". E tatau ona fai lenei mea mo le pule, a leai o le a le aoga.

    Faʻatele: Valaʻauina o le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7

  2. Ulufale le poloaiga e faʻamalo le cache DNS ma kiliki UI.

    ipconfig / flushdns

  3. Matou te le totogia mai le DHCP i le faʻatinoina o le poloaiga lea.

    ipconfig / faʻasalaga

    Faamolemole ia matau, i lau mataupu o le faamafanafanaga e mafai ona maua ai se isi taunuuga, ae o lenei poloaiga e masani ona faia e aunoa ma ni mea sese. Toe faʻafouina o le a faia mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga vaʻaia a le lotoifale.

  4. Matou te faafouina le fesoʻotaiga ma maua se tuatusi fou i le poloaiga

    ipconfig / faafou

  5. Faʻafou uma komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻatulagaina se 'upega tafaʻilagi i le Windows 7

Metotia 4: Faʻaopoopoina o le Maliega

  1. Kiliki i le initaneti i totonu o le masini polokalama ma alu i le puleaina o fesoʻotaʻiga.

  2. Alu i tulaga o le mea faʻapipiʻi.

  3. Na matou kiliki PKM i luga o le fesoʻotaʻiga ma matou pasi atu i ana meatotino.

  4. Taofi "Fesootaiga" kiliki le faamau "Faʻamau".

  5. I le faamalama e tatala, filifili le tulaga "Maliega aloaia" ma tulei "Faaopoopo".

  6. Le isi, filifili "Maliega Taʻiala Multicast" (o le multicast protocol RMP) ma kiliki Ok.

  7. Faʻatalama uma pupuni matala ma toe faʻaleleia le komepiuta. Matou te faia foi taga tutusa i masini uma i totonu o le fesootaiga.

Metotia 5: Taofi le maliega

O a tatou faafitauli atonu o le sese o le IPv6 mafai gafatia i totonu o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga. I meatotino (silasila i luga), faʻamau "Fesootaiga", siaki le atigipusa talafeagai ma toe fai.

Metotia 6: Faʻatonu le Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Lotoifale

"Faiga Faʻavae mo le Puipuiga o le Atunuu ua na o lomiga i le Windows 7 Ultimate ma le Corporate lomiga, faʻapea foi i nisi o tomai faʻapitoa. E mafai ona e mauaina i le vaega "Pulega" "Lisi Pulea".

  1. Faʻataʻi le faʻapipiʻi i totonu ile lua kiliki i lona igoa.

  2. Tatala le fafautusi "Aiaiga Faʻalotoifale" ma filifili "Polokalama Puipuiga". I le itu tauagavale, o loʻo matou sailia le faiga faʻamaoni a le pule o fesoʻotaʻiga ma tatala ana meatotino faʻatasi ma se kiliki faalua.

  3. I le lisi pa'ū, filifili le aitema, i le igoa lea e aliali ai le saogalemu o le vasega, ma kiliki "Faaaoga".

  4. Toe faʻafouina le PC ma siaki le maua o mea tau fesoʻotaʻiga.

Faaiuga

Aʻo manino mai i luga, e matua faigofie lava ona foia le sese 0x80070035. I le tele o tulaga, o se tasi o metotia e fesoasoani, ae o nisi taimi e manaʻomia ai se seti o fuataga. O le mea lea matou te fautuaina ai oe e faʻatino galuega uma i le faasologa o loʻo faʻatulagaina ai i lenei mea.