Mania sticky software

I le taimi nei, o se numera tele o tagata e pueina ata e faaaoga ai a latou masini feaveaʻi. E masani ona faʻaaoga mo lenei 'autau selfie. E fesootai i le masini e ala i le USB poʻo le mini-jack 3.5 mm. E totoe na o le faʻalauiloaina o se mea faʻataʻitaʻi talafeagai ma pueina se ata. I lenei tusiga ua matou filifilia se lisi o polokalame aupito sili ona lelei e maua ai mea uma e te manaʻomia e galue ai i se laau autasi. Seʻio tatou tilotilo ia i latou i auiliiliga.

Selfie360

Muamua i la matou lisi o le Selfie360. O lenei masini komepiuta ei ai se seti autu o meafaigaluega ma galuega manaomia: o le tele o ituaiga taʻavale, faʻataʻitaʻiga faʻaopopo, tele o filifiliga mo le tele o ata, o le tele o faʻafitauli eseese ma filiga. O ata maeʻa o le a faʻaolaina i totonu o le atinaʻe tusi, i mea e mafai ai ona faʻasaʻoina.

Mai le uiga Selfie360 Ou te fia taʻua se meafaigaluega mo le faamamaina o foliga. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le filifili lea o le faʻamalosi ma lolomi lou tamatamailima i luga o le vaipanoa o le faafitauli e faia ai le faʻamamaina. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e fetuunai le foliga o foliga e ala i le faʻaaogaina o le paʻu i le suiga faʻaoga. O lenei tusi talosaga e leai se totogi ma avanoa mo le sii mai i le Google Play Market.

Download Selfie360

Candy selfie

Candy Selfie e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faʻaogaina le tele o mea faigaluega ma foliga e pei o le polokalame na talanoaina i luga. Ae ui i lea, ou te fia taʻua nisi o tulaga uiga ese o le faʻagasologa o le faʻaogaina. O seti taamilosaga o fasi kosi, aʻafiaga, sitaili ma vaaiga o pusa ata e avanoa mo le faʻaaogaina. E i ai foi se tulaga fetuutuunai o le faavaa ma le talaaga. Afai e le lava le fausiaina o seti, ia sii mai le fou mai le faleoloa a le kamupani.

I Candy Selfie o loʻo i ai se faʻatulagaga fatuga fatuga. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le filifilia mai i le lua i le iva ata ma filifili le mamanu talafeagai mo i latou, pe a maeʻa o le a laveaʻi le fatuga i lau masini. O le tusi talosaga ua uma ona faʻaopoopoina nisi faʻataʻitaʻiga autu, ma i totonu o le faleoloa e mafai ona e maua le tele o isi filifiliga.

Download Candy Selfie

Manie

O le manatu faapito e fetaui lelei mo faʻailoga e faʻatulagaina ata maeʻa, aua o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia mo lenei mea. I le faiga o le fana, e mafai ona e fetuʻunaʻi le faʻatusa, faʻaopoopo vave faʻapitoa ma faʻataʻitaʻia nisi o vaega o le talosaga. O mea uma e fiafia i ai i le faʻatulagaina o ata. E i ai le numera tele o aʻafiaga, vailaau, seti o fasi pepa.

E le gata i lea, ua mafai e Selfie ona faʻamaonia le lanu o le ata, susulu, gamma, faʻatusatusa, paleni o le uliuli ma le paepae. E i ai foi se mea faigaluega mo le faaopoopoina o tusitusiga, faia o se mosaic ma le fausaga o se ata. Faatasi ai ma vaivaiga o le Selfie, ou te fia matauina le leai o ni tulaga moli ma faasalalauga faatosina. O lenei talosaga e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi i le Google Play Market.

Talia Manie

SelfiShop Camera

SelfiShop O le kamera o loʻo taulai atu i le galue ma se paʻu selfie. Muamua lava ou te manao e gauai atu i lenei mea. I lenei polokalama, o loʻo i ai se faamalama faʻapitoa faapitoa e faʻaogaina ai le monopod ma lona faʻatulagaga auiliili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o iinei e mafai ona e maua ai ki ma tuʻuina atu i latou i ni mea patino. SelfiShop Kamameli e lelei le galue ma toetoe o mea uma faʻaonaponei nei ma ia iloa lelei le kulini.

E le gata i lea, o lenei talosaga e tele se numera o faʻatulagaga o le faiga o le fanaina: suia le faʻaogaina o moli, faiga o le fana, le tele o ata paʻepaʻe ma paʻepaʻe paʻepaʻe. E i ai foi se seti o seti o filiga, aafiaga ma vaaiga na filifilia aʻo leʻi pueina.

SelfiShop Camera

Telefoni FV-5

O le aitema mulimuli i la matou lisi o le Vaʻalele FV-5. E uiga i foliga o le talosaga, ou te fia matauina se tele o itu i luga o tulaga lautele mo le fanaina, ataina o ata ma le tagata maimoa. E na o oe e manaʻomia le faʻatulagaina o le faatulagaga muamua ma fetuutuunai le polokalama mo oe lava ia mo le sili atu ona faʻaogaina le faʻaoga.

O meafaigaluega ma galuega uma e saʻo i le tagata matamata, ae latou te le tele ni avanoa, e faigofie ma faʻatusatusa. O iinei e mafai ona e fetuunai le paleni paʻepaʻe ma le paʻepaʻe, filifili le mea e tatau ai le tulimataʻi, setiina le tulaga moli ma sulu. Mai le aoga o le FV-5 Telefoni, ou te fia taʻua se faʻasalalauga atoatoa Rula, tufatufaina atu saoloto ma le mafai gafatia ata.

Tikiala le Vasega FV-5

E le o tagata uma e faʻaogaina le tele o galuega faʻatino o le mea na fausia i totonu o le masini komepiuta Android, aemaise lava pe a faʻaaogaina se laau selfie mo le pueina. I luga, na matou iloiloina auiliili nisi o sui o le komipiuta lona tolu lea e maua ai mea faigaluega aoga. O le suiga i le galue i se tasi o nei mea faʻapipiʻi fesoasoani o le a fesoasoani i le faia o le faagasologa o le fana ma le gaioiga e lelei tele pe a mafai ai.