Faʻafefea ona aveese le Dropbox mai le komepiuta

E seasea lava ona galulue le aufaipisinisi i le BIOS, aua e masani ona manaʻomia le toe faʻaleleia o le OS poʻo le faʻaogaina o PC faʻapitoa. I le ASUS laptopops, e mafai ona eseese le initaneti, e fuafua i le mamanu o le masini.

Matou te ulufale i le BIOS ile ASUS

Mafaufau i ki sili ona lauiloa ma a latou faʻapotopotoga e ulufale ai i le BIOS i luga o le komepiuta ASUS o ituaiga eseese:

  • X-faasologa. Afai o le igoa o lau komepiuta e amata i se "X", ona i ai lea o isi fuainumera ma mataitusi, ona faʻaaoga lea o lau masini komepiuta X. Ina ia ulufale i ai, faaaoga le ki F2po o le tuufaatasiga Ctrl + F2. Ae peitai, i luga o ata tuai o lenei faasologa, nai lo nei ki e mafai ona faʻaaogaina U12;
  • K-faasologa. E masani ona faʻaaoga iinei. U8;
  • O isi faasologa, o loo taʻua e mataitusi o le alafapeta Peretania. O le ASUS e itiiti le masani, e pei o le lua muamua. Igoa e amata mai A agai i luga Z (tuusaunoaga: tusi K ma X). O le toʻatele oi latou e faʻaaoga le ki F2 po o le tuufaatasiga Ctrl + F2 / Fn + F2. I luga o faʻataʻitaʻiga matutua, mo le ulufale atu i le BIOS e nafa Aveese;
  • UL / UX-series faʻapipiʻi foi i le BIOS e ala i le taomi F2 po oe ala i lona tuufaatasiga faatasi ai Ctrl / Fn;
  • FX faasologa. I lenei faasologa, ua tuʻuina atu i le taimi nei ni masini faʻapitoa, ma o le mea lea, mo le ulufale atu i le BIOS i ni faʻataʻitaʻiga ua fautuaina e faʻaaoga Aveese po o le tuufaatasiga Ctrl + Aveese. Ae ui i lea, i luga o masini eletise e ono i ai F2.

E ui lava o le komipiuta e mai le mea e tasi, o le faagasologa o le ulufale atu i le BIOS e mafai ona eseese i le va oi latou e faalagolago i le ata, faasologa ma (atonu o uiga patino o le masini). O ki sili ona lauiloa e ulufale ai i le BIOS i le toetoe lava o masini uma o: F2, U8, Aveesema mea sili ona vaivai U4, U5, U10, F11, U12, Esc. O nisi taimi oa latou faʻapotopotoga e mafai ona tupu ma Sue, Ctrl poʻo Fn. O le kulupu sili ona lauiloa mo le ASUS laptops Ctrl + F2. E na o le tasi le ki po o se tuufaatasiga o ia mea o le a talafeagai mo le ulufale atu, o le a le amanaia e le faigamalo mea uma.

E mafai ona e iloa po o le fea autu / tuufaatasiga e te manaʻomia e taʻalo ai e ala i le suʻesuʻeina o mea faʻapitoa mo le komepiuta. E faia lenei mea faʻatasi ma le fesoasoani o pepa e alu faʻatasi ma le faʻatau, ma le matamata i luga o le nofoaga aloaia. Ulufale i le faʻataʻitaʻiga masini ma luga o lona itulau patino e alu i ai "Lagolago".

Taofi "Tusi ma Tusiga" E mafai ona e maua faila fetaui talafeagai.

O le savali o loʻo mulimuli mai o loʻo faʻaalia i luga o le laupepa a le PC: "Faamolemole faaaoga (le manaomia) e ulufale ai i le setup" (atonu e foliga ese, ae o le uiga tutusa lava). Ina ia ulufale atu i le BIOS, o le ae manaomia le taomiina o le ki o loo faaalia i le savali.