Faʻataʻitaʻiina ata mo le Android


Mo le atoatoa o le faʻatinoga o mea uma e fesoʻotai i le tino, e manaʻomia le polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le auala e faʻapipiʻi ai avetaavale mo le lomitusi Samsung SCX 4220.

Download ma Faʻamau le Samsung SCX 4220 Taʻavalevale

O auala uma, o le a tuʻuina atu i lalo, e lua laasaga - saili mo afifi talafeagai ma faʻapipiʻi i totonu o le masini. E mafai ona e suʻeina avetaʻavale tutoatasi ma faatasi ai ma le fesoasoani a le tele o meafaigaluega-semi-automate - polokalame faʻapitoa. E mafai foi ona faia faʻamalosi le faʻaogaina poʻo le tuʻuina atu o le galuega i le polokalama lava e tasi.

Metotia 1: Lagolago Faʻasalalau Faʻatonu

Muamua e tatau ona tatou fai atu, o le a le maua e le ofisa a Samsung se lagolago, e aofia ai polokalama mo tusitala. E mafua lenei mea i le mea moni na tuʻuina atu aia tatau a le auʻaunaga ia Novema 2017 i Hewlett-Packard, ma o faila e tatau ona sailia nei i la latou upega tafaʻilagi.

HP Support Support Page

  1. O le mea muamua e tatau ona e gauai atu i ai pe a uma ona faʻatauina le itulau o le gafatia lea o le polokalama, lea e otometi ona fuafuaina e le saite. I le tulaga e le moni le faʻamatalaga, kiliki i luga o le sooga "Suiga".

    Matou te suia le lomiga o le polokalama ia matou lava ma taomi le ki o loo faaalia i le ata.

    O iinei e tatau foi ona e malamalama o le tele o talosaga e 32-bit e galulue filemu i luga o faiga e 64-bit (e le o le isi auala faataamilo). O le mafuaʻaga lea e mafai ai ona e fesuiauaʻi i le 32-bit version ma piki mai komipiuta mai lenei lisi. E le gata i lea, o le lautele atonu e sili atu ona lautele. E pei ona mafai ona e vaʻai, o loʻo i ai ni avetaavale eseese mo le lomitusi ma le scanner.

    Mo le x64, i le tele o tulaga, e naʻo le taʻavale lolomi masani a Windows e avanoa.

  2. Matou te filifili i le filifiliga o faila ma kiliki i le download button latalata i le tulaga tutusa i le lisi.

O le isi, tatou te suʻeina le faʻaogaina o filifiliga e faʻaaoga ai ituaiga lua o afifi - lautele ma eseese mo masini taʻitasi poʻo le faʻasalalauga o Windows.

Telefoni feaveaʻi

  1. I le amataga o le laasaga, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻatupeina, filifili le mea faʻapipiʻi (e le o le tapeina) ma kiliki Ok.

  2. Matou te talia tuutuuga ua faʻamaonia mai i le tusitusiga o le maliega o laisene.

  3. Ma le isi, e tatau ona e filifili po o fea le auala e faʻaaogaina e filifili ai. Atonu o se masini fou lea e fesoʻotaʻi ma le polokalama, o se lomitusi galue ua uma ona fesoʻotai atu i le PC, poʻo se faigofie faʻapipiʻiina o le polokalama.

  4. Afai e te filifilia le filifiliga muamua, o le a ofoina atu e le faʻapipiʻi e fuafua le ituaiga o fesoʻotaʻiga. Matou te faʻamaonia le fetaui ma la matou faatulagaga.

    Afai e manaʻomia le faʻatulagaina o fesoʻotaiga, ona tuʻu lea o le fesuiaiga i le tulaga le lelei ma kiliki "Lisi".

    Seti (pe'ā tatau) le pusa e faʻaopoopo i le lima le IP poʻo le alu i le laasaga e sosoo ai.

    O se suega puupuu mo le lolomiina o lomitusi o le a amata i le isi matala. Afai e te faʻapipiʻi se avetaʻavale mo se masini faʻapipiʻi (filifiliga 2 i le faamalama amata), o lenei taualumaga o le a vave amata.

    Filifili la matou lomitusi i le lisi na tuʻuina mai e le mea faʻapipiʻi ma kiliki "Lisi", ona amata loa lea o le polokalame.

  5. Pe a filifilia le filifiliga mulimuli (faʻapipiʻi faigofie) o le a talosagaina i matou e faʻagaoioia nisi galuega ma amata le faʻatulagaina i le ki "Lisi".

  6. A maeʻa le faʻagasologa, tapuni le faamalama i le ki "Fai".

Vaevaeese vavaeese

O le faʻaaogaina o ia avetaavale e le aofia ai le faia o faaiuga faigata ma sili atu le faigofie nai lo le tulaga o polokalama faʻavaomalo.

  1. Faalua le kiliki i luga o le masini e sii mai ma filifili le avanoa avanoa e aveese ai faila. Ua i ai se ala e le mafai ona totogi, o lea e mafai ai ona e tuua.

  2. Matou te faʻamalamalama le gagana faʻapipiʻi.

  3. Ituaiga o galuega tatou te tuua "Masani".

  4. Afai e fesoʻotaʻi le lomitusi i se PC, o le faagasologa o le kopiina o faila i se PC o le a vave amata. A leai, e tatau ona e kiliki "Leai" i le talanoaga lea e tatalaina.

  5. Faauma le faagasologa e ala i le uomiina o se ki. "Fai".

Metotia 2: Polokalame faʻapitoa

E tele naua polokalame o le a talanoaina i luga o le Initaneti, ae e na o ni nai tagata faigofie ma faatuatuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le AveavalePack Solution e mafai ona faʻatautaia le polokalama mo avetaʻavale e leʻi leva, saili mo faila talafeagai i luga o faʻaumauga a le au atinaʻe ma faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

Vaʻai foʻi: Talosaga mo le faʻatonutonuina o avetaavale

O le masini komepiuta e galue i le ala-aunoa. O lona uiga e tatau i le tagata faʻaoga ona filifili i le filifiliga o avanoa talafeagai, ona amata lea o le faʻatulagaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale

Metotia 3: Faʻamatalaga o masini masini

A faʻapipiʻi, e maua e tagata uma a latou lava faʻamatalaga (ID), lea e tulaga ese, lea e mafai ai ona faʻaaogaina e suʻe ai avetaʻavale i nofoaga faapitoa. Mo la tatou Samsung SCX 4220 ID e pei o lenei:

USB VID_04E8 & PID_341B & MI_00

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻavae OS

O faʻasalalauga faʻapipiʻiina o Windows e aofia ai se seti o avetaavale maʻoti mo ituaiga ma ituaiga o masini. O nei faila o loʻo "taʻoto" i luga o le masini o le polokalama i se tulaga le toaga. Latou te manaʻomia e suʻeina ma faʻatino le faʻatulagaga faʻapipiʻi.

Windows 10, 8, 7

  1. Muamua lava, e tatau ona tatou ulu atu i le masini ma le mea e pulea ai le lomitusi. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o le poloaiga ile laina Taumafai.

    pulea ia lomitusi

  2. Kiliki le ki e faʻaopopo ai se masini lomitusi fou.

  3. Afai o le PC o loʻo faʻatūina le Windows 10, ona kiliki lea o le sootaga "O le lomitusi manaʻomia e le o lisiina".

    Ona fesuiai lea i le faʻapipiʻiina o se masini a le lotoifale.

    E le gata i lea, o le a tutusa uma lava faiga o gaioiga.

  4. Matou te faʻamatalaina le taulaga lea e te fuafua e faʻafesoʻotaʻi le masini.

  5. Matou te tilotilo atu i le lisi o le kamupanī Samsung ma le igoa o le matou ata, ona kiliki ai lea "Lisi".

  6. Matou te taʻua le masini fou e pei ona faigofie mo i matou - i lalo o lenei igoa o le a faʻaalia i totonu o le faatulagaga o vaega.

  7. Faamatala auiliiliga filifiliga.

  8. I le faamalama faaiu, e mafai ona e faia se suʻega suega, fai lenei masini lomitusi le mea e le lelei ai le masini ma faauma le faiga e ala i le kiliki "Fai".

Windows xp

  1. Tatala le lisi amata ma kiliki le mea "Lolomiga ma Fax".

  2. Kiliki le ki e faʻaeʻe ai se masini lomitusi fou.

  3. I le uluai faamalama "Masters" tulei "Lisi".

  4. Matou te aveeseina le pusa lata ane i tafatafa o le gaioiga o le sailiga aunoa mo masini fesootai ma alu atili.

  5. Filifili le taulaga e faʻaogaina ai le lomitusi i le polokalama.

  6. Filifili se faʻatau Samsung ma se faʻataʻitaʻiga.

  7. Sau i luga ma se igoa pe tuu le fuafuaga "Matai".

  8. Le isi, taumafai e lolomi le itulau pe na o le kiliki "Lisi".

  9. Faʻamuta le faʻapipiʻi o le avetaavale "Fai".

Faaiuga

O le faʻaaogaina o avetaavale mo soʻo se masini e fesoʻotaʻi ma nisi o faigata, o le mea autu o le mauaina lea o "mea saʻo" afifi e talafeagai mo se masini faapitoa ma le mafai gafatia. Matou te faʻamoemoe o nei faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai faʻafitauli pe'ā e faia lenei faiga.