Faʻailoga auina atu o se poloaiga i se tusi talosaga i le AutoCAD. Faʻafefea ona faʻaleleia.

E toaitiiti ni faʻataʻitaʻiga o Android smartphones mai le gaosiga lauiloa a Lenovo e mafai ona faʻamaonia e le maualuga ma le lauiloa e pei o IdeaPhone P780. O le mea moni lava o se masini sili lea i le taimi o le faʻasalaga, ma e ui lava o le telefoni lenei ua le toe faʻaaogaina, o ona uiga faʻapitoa e mafai ai ona tatou faamalieina le tele o manaʻoga o le tagata lautele i aso nei. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i le galulue faatasi ma le masini komepiuta o le masini i le vaega o lona toefuataiga, sui ma toe faafouina, o lona uiga, e uiga i le firmware model.

E mafai ona toe faafou, toe faʻaleleia, faʻapipiʻiina, ma, pe'ā tatau, toe faʻaleleia le faʻaogaina o meafaigaluega a le Lenovo, ma faʻaaogaina meafaigaluega ma metotia e maua e tagata uma. E masani lava o tulaga uma e ono tulaʻi mai o loʻo faʻamatalaina i faatonuga o loʻo i lalo, ae aʻo leʻi oʻo i le ogaoga o le faʻaogaina o le masini masini, e tatau ona e mafaufau:

I le faʻatinoga o faʻatinoga, e tusa ai ma fautuaga nei, ua silafia e le tagata faʻaoga le ono lamatiaina o taualumaga. O faʻataʻitaʻiga uma e faia e lē e ona le masini i ou lava tulaga lamatia ma lamatia, ma naʻo ia e nafa ma a latou taunuuga ma taunuuga!

Sauniuniga

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini komepiuta o soʻo se masini Android, e tatau ona faia nisi o sauniuniga sauniuni ma le masini ma le komepiuta, lea o le a faʻaaogaina o se meafaigaluega mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le masini. O le aʻoaʻoina lelei atoatoa, e mafai ona e aloese mai le tele o mea sese ma maua loa vave le mea e manaʻo i ai - saʻo ma faʻatino lelei le atamai Lenovo P780.

Faʻamatalaga o masini

O le aotelega, e iai le tele o lomiga e fa o le Lenovo P780, e le gata i le mea na fuafuaina mo le gaosiga o le faʻaaogaina (lua avanoa mo le maketi a Saina ma le lua suʻega faavaomalo), ae o le vaega o polokalama (manatuaina o mea mo masini mo Saina - CN, faava o malo - TAIMI), o le tausaga o le faasaolotoga (e masani lava, e vaevaeina ia masini i latou na faʻasaologaina seia oo i le 2014.)

Auala o firmware ma masini komepiuta mo ituaiga eseese o le ata e le eseese, ae o ituaiga eseese o pusa ma polokalama polokalama e faaaoga. O lenei mea e faʻaalia ai auala lautele mo le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o le faʻaogaina o le polokalama, ma faʻaaoga sootaga o loʻo ofoina atu i le tusiga, e mafai ona e maua le polokalama e talafeagai mo smartphones faavaomalo ma le gafatia o le 4 ma le 8 GB.

Mo le eseesega o "Saina", o le a tatau i le tagata suʻesuʻe ona suʻe falefaʻamaumauga i faila o polokalama komepiuta. Ina ia fesoasoani i lenei sailiga, matou te matauina o se filifiliga lelei o faiga faʻaauau ma faʻaleleia le faʻaogaina o fetuʻunaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i le site needrom.com, ae o le a manaʻomia le resitaraina o faila mai le punaoa.

O faatonuga na iloiloina i lalo na faʻaaogaina i se masini e mafai ai ona manatua le 8 GB, na faʻamoemoeina mo maketi faava o malo - o nei smartphones sa faʻatau faʻatau aloaia i le CIS ma e sili atu ona taatele. O le faʻamalamalamaina o le faʻataʻitaʻiga mai le faʻaliliuga mo Saina e mafai ona i luga o tusitusiga i luga o le paʻa, aveese le pito i tua.

O faʻamatalaga mai faʻasalalauga faavaomalo e faʻaaoga i le Igilisi, i le "Saina" - o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga ma se lanu moana lanu moana.

Avetaavale

O le mea muamua lava e tatau ona e faia ae e te leʻi faʻaaogaina se Android ile Lenovo P780 o loʻo faʻapipiʻi ni avetaʻavale faapitoa.

  1. Ina ia mafai ona iloa le telefoni e le PC o se masini komepiuta USB, ma fuafua foi i le tulaga "Faʻataʻotoga i le YUSB" (o le ae manaomia le faʻaaogaina o le mode mo nisi gaioiga), e tatau ona e faʻaaogaina le masini otometi o vaega mai le kamupanī.

    Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi e ala i se faʻamatalaga, faʻapipiʻi, taʻavale le faʻapipiʻi ma mulimuli i ona faatonuga.

    Tikiali avetaʻavale Lenovo P780

  2. E tatau ona maitauina e masani ona i ai i tagata faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o vaega faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia mo le fegalegaleai ma le telefoni i faʻaoga faʻapitoa. Faʻapipiʻi faʻatasi ma avetaavale uma atonu e manaʻomia pe a faʻapipiʻi le polokalama faakomepiuta, "sasaina" ma le toe faʻaleleia "IMEI" e mafai ona maua i luga o le sooga:

    Tikiala avetaʻavale mo le Lenovo P780 firmware

    O le faagasologa o le tuuina atu o le OS faatasi ai ma vaega talafeagai ua uma ona faʻamatalaina i totonu o le 'upega tafaʻilagi i la tatou' upega tafaʻilagi:

    Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

    O le tulaga autu e tatau ona maua i luma o le firmware o le Lenovo P780 i tulaga o le avetaavale avetaavale e iloa "Pule Sili" masini "Mediatek Preloader USB VCOM". O se mea o loʻo i ai lenei igoa o loʻo faʻaalia puupuu i le vaega. "Pusa COM ma LPT" pe ae faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se port USB.

    Afai e le o faʻatulagaina avetaavale, mulimuli i faatonuga i le lesona i le fesoʻotaʻiga i luga. O le vaega talafeagai o le meafaitino o le "Faʻatonuina o avetaavale VCOM mo masini Mediatek".

O auala e faʻafesootai ai telefoni feaveaʻi e le maua e se komepiuta o loʻo faʻamatalaina i lalo i le faʻamatalaga. "Metotia 3: Lafoaʻi". I lenei tulaga, o le avetaavale o loʻo faʻaaogaina, faʻapipiʻi i luga o le 'upega o loʻo i luga!

Ruta tatau

O le mauaina o avanoa e sili atu i le faʻataʻitaʻiga i le fesili e tatau ona faʻamoemoe e fesoasoani, nai lo le sauniuni, faʻasalalauga aʻo leʻi toe faʻafouina le polokalama. I le taimi lava e tasi, o aʻafiaga-aia tatau e manaʻomia e fatuina ai se faʻamaumauga atoatoa o le faiga ma isi togafiti e muamua atu i le faʻamalosi i le vaega o le polokalama, e pei foi ona talafeagai i lana galuega i aso taitasi, ma le iloa lelei pe mafai faapefea ona faʻaaogaina i latou i le tele o tagata faʻaoga.

Ua faʻapipiʻiina le telefoni i aʻafiaga i le faʻaaogaina o le meafaigaluega Framaroot, lea e masani ona le faʻalavelaveina mo le amataina. Ua lava le download o le faila apk e ala i le fesoʻotaʻiga mai le tusiga o le meafaigaluega i la tatou 'upega tafaʻilagi ma mulimuli i faatonuga mai le lesona:

Faitau atili: Maua aʻafiaga i le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC

Lagolago

O le kopiina o faamatalaga, e masani lava ona teu i totonu o se telefoni, i se nofoaga saogalemu e tatau ona i luma o le Lenovo P780 firmware, aua afai e te faʻaogaina le mafaufau o le masini, o le a faʻaumatia faamatalaga uma! E matua fautuaina lava e faʻaaogaina e le au faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga i soo se auala e mafai ai ma soo se taimi e mafai ai.

E i ai ni nai auala e puipuia ai mai le leiloloa o faʻamaumauga, ma sili ona mataalia o loʻo faʻamatalaina i le tusiga:

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

I le faaopoopo atu i le leiloloa o faamatalaga tau le tagata lava ia, o tagata e faʻaaogaina le polokalama o le polokalama i le fesili e mafai ona feagai ma le isi mea leaga - o le leiloa o le faʻaogaina o faʻalapotopotoga fesoʻotaʻiga, lea e tupu pe a uma le massage "IMEI" ma / poʻo e mafua ona o le vaeluaina o mea "NVRAM".

E matua fautuaina lava e fatu se masini "NVRAM" ao lei faia so o se gaoioiga ma le telefoni e le o tusia e le tagata gaosi oloa, ona toe faʻafoisia lea o lenei vaega, i le tulaga o le faaleagaina, o le a le umi se taimi ma e le manaʻomia ni taumafaiga ogaoga.

E faigofie tele le faia o se faʻamaumauga "NVRAM" i le vave e mafai ai, nai lo le faaleagaina o lenei vaega o le mafaufau, e umi ma faigata ona toe faʻafoʻi!

O se tasi o metotia pito sili ona faigofie e fatuina ai se faʻamaumauga "NVRAM" o le faʻaaogaina lea o le meafaigaluega meafaigaluega MTK Droid Tools.

  1. Faʻamaumauga mai le MTK DroidTools e ala mai i le fesoʻotaʻiga mai le tusiga o le iloiloga ma tuʻuina atu i totonu o se tusi.
  2. Sue le meafaigaluega ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le USB USB o le PC.

    A maeʻa ona tuʻuina atu, matou te faʻagasolo le tapuni o faʻamatalaga i le mata o le masini i lalo ma seti le atigipusa "Faʻapipiʻi USB".

  3. O loʻo tatou faʻatali mo le faʻamatalaga o le telefoni i le polokalama - o le a faʻapipiʻi faʻamatalaga faʻamatalaga i faʻamatalaga ma o le a faʻaalia le ki "Laupega".
  4. Toto "Laupega" ma faatalitali mo gaioiga tatau e maua "Laʻau o le Laulu" le polokalame - o le faailo i le tulimanu pito i lalo ole MTK DroidTools window o le a liliu i le lanumeamata i le agavale.
  5. Toto "IMEI / NVRAM", lea o le a taʻitaʻia ai le tosoina o le faamalama ma le faʻatinoina o le suiga "IMEI" ma le faʻasologa / toe faʻaleleia "NVRAM".

    Seti le atigipusa "dev / nvram (komi o le talone)" ma tulei le faamau "Lagolago".

  6. E tumau pea ina ia mautinoa o totonu o le polokalama o le polokalama i totonu o le pusa LaupeʻaNVRAM faila fai "Lenovo-P780_ROW_IMEI_nvram_GGMMDD-HHmmss"

Toe faʻaleleia nofoaga "NVRAM" e faia i le faʻatinoga o laasaga o loʻo i luga, na o le numera numera numera 5 ua filifilia "Toe faʻafoʻisia".

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻafouina, toe faaleleia

A maeʻa le sauniuniga, e mafai ona e alu i le firmware tuusaʻo o le Lenovo P780, o lona uiga, ia soloia le vaega o le telefoni i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. O loʻo taʻua i lalo ifo le mamalu ma sili atu ona lelei i tulaga eseese, auala e galulue ai ma le OS OS. O loʻo iai foi se auala mo le toe faʻafoʻisiaina o masini faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻiina o le fesuiaiga (masani) firmware.

O le filifiliga o le auala o fegalegaleaiga e fuafuaina e le setete muamua o le telefoni ma le mea e manao i ai, o le, le lomiga o le Android, lea o le a galue ai le telefoni i le lumanai.

Metotia 1: Faʻamaumauga Lenovo Lenavo

O se tasi o metotia fausaga a le au gaosiga na mafai ona tusia mo le fegalegaleai ma vaega o le Lenovo P780 o le polokalama. Lenovo MOTO Smart Fesoasoani. O lenei masini komepiuta e mafai ai ona faigofie ma vave faʻafouina le faʻasalalauga aloaia o le polokalama, o lona uiga, ia maua le masini faʻapitoa fou i luga o lau telefoni.

Aumai se mea faigaluega mo le galue i masini komepiuta Lenovo e mulimuli mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina:

Download MOTO Fesoasoani Fesoasoani mo Lenovo P780

  1. A maeʻa ona maua le pusa mai le fesoʻotaʻiga i luga, matou te faʻapipiʻi le Fesoasoani Fesoasoani e ala i le tatalaina o le faila faila ma mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi.
  2. Matou te lafoaʻi le meafaigaluega ma faʻafesoʻotaʻi le P780 i le port USB. I luga o le telefoni e tatau ona faʻaalia "Faʻapipiʻi USB". Ina ia mafai ai e le tafaoga, a uma ona faʻaogaina le telefoni i le PC, faigofie lava ona faʻagasolo le ie puipui lauulu ma seti le pusa siaki i le pusa e fetaui.
  3. O le faʻamalamalamaga o le faʻataʻitaʻiga ma uiga o le polokalame e otometi ona tupu. A uma ona faʻaalia le faʻamatalaga i le faamalama, alu i le lisi "Flash".
  4. Siaki mo faʻamatalaga mo le Android o loʻo faia i le MOTO Smart Assistant i se taimi faʻaopopetope. Afai ei ai se avanoa e faʻafouina ai le faʻamatalaga o le polokalama polokalama, o le a tuʻuina atu se faʻasalalauga talafeagai.
  5. Faasolo le faamau i le ata o le o loo agai i lalo agai i tafatafa o le faamatalaga o faamatalaga i luga o le masini ma le OS OS, ona faatali lea seia oo ina sii mai faila fou i le komepiuta o le PC.

  6. A maeʻa ona maua uma vaega taua, o le a faʻamalosi le ki. "Faʻafou", kiliki i luga o le fea o le a amata ai le faagasologa o le faʻafouina o le Android.
  7. O le polokalama o le a faamanatu atu ia te oe e fatu se kopi kopi o faamatalaga taua i se faʻamalama faapitoa. Afai e te mautinoa o mea uma e te manaʻomia e kopiina i se nofoaga saogalemu, kiliki "Taʻiala".
  8. O laasaga mulimuli ane, lea e aofia ai le toe faʻafouina o le polokalame Lenovo P780, o loʻo faʻatinoina e le mea gaosi oloa e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata. O le a tuʻuina atu le faʻamatalaga i le telefoni, o le a toe faʻafouina ma amataina i le fou o le OS OS.

Metotia 2: Tool SP Flash

O le meafaigaluega sili ona aoga e mafai ai ona e faia toetoe lava o gaioiga uma e mafai ona faia faatasi ma le polokalama polokalama a le Android mea na fausia i le Mediatek hardware platform o le SP Flash Tool.

Ina ia galue ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, o le ae manaʻomia se faʻamatalaga patino o le talosaga - v5.1352.01. E mafai ona e siiina se archives ma faila faila i le sootaga:

Faʻaaogā le SP Flash Tool mo faʻamalosi ma le toe faʻaleleia Lenovo IdeaPhone P780

Aʻo leʻi faia le P780 e ala i le FlashTool, matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i mea o loʻo i ai faʻamaumauga mo le toe faʻaleleia o le OS i masini MTK e faʻaaoga ai le meafaigaluega lautele:

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Faʻatulagaina le fale aupito lata mai o le ofisa aloaia mo le lomiga "faavaomalo" o Lenovo P780 ma le Lulu. Faʻamaumauga o archives ma polokalama faʻapitoa mo le 4 ma le 8 o le gigabyte versions o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona i ai i luga o le sootaga i lalo. Filifili se lisi e fetaui ma uiga o le telefoni:

Faʻamamago lauusiusi S228 mo Lenovo IdeaPhone P780

  1. Matou te tapenaina le teutusi faʻatasi ma le polokalama faakomepiuta ma le Flashstool polokalama i ni api tusitusi eseese.
  2. Faʻasaʻo le SP Flash Tool ma utaina i le polokalama e faʻaaoga ai le ki "Faʻasalalau-Faʻalagolago" faila "MT6589_Android_scatter_emmc.txt"o loʻo i totonu o le pusa e mafua mai i le le faʻamauina o le teutusi faʻatasi ma le polokalama.
  3. Ia mautinoa ua filifilia le mode. "Tikia Naʻo" i le lisi pa'ū o filifiliga.
  4. Toto "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le suiga i luma o le telefoni i le USB USB o le PC.
  5. O le faagasologa o le toe tusia o le manatua e amata faʻafuaseʻi ma tumau ai mo se taimi uumi. E mafai ona e mataʻituina le faʻatinoga o le faʻatinoga e faʻaaoga ai le tulaga o le tulaga i le pito i lalo o le faamalama.
  6. A maeʻa le faʻaliliuina o le faʻamaumauga i le masini, o le a faʻaalia se faamalama o faʻamaumauga ma se lio lanu meamata - "Tatalo OK".
  7. Ave ese le cable mai le YUSB mai le telefoni ma faʻalauiloa e ala i le uumi o le ki "Enable".
  8. A maeʻa le amataina, faʻalauiloa ma faʻatulagaga, matou te maua le Android aloaia o le lomiga lata mai na faʻatuina mai e le kamupanī mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili.

Metotia 3: "Sueina"Toe faaleleia IMEI

O faatonuga o loʻo i luga, ma le manatu o le toe faʻaleleia o Android i luga o le Lenovo P780 e avanoa mo le faʻatinoga, pe afai o le masini e fesiligia e masani lava ona faʻatinoina, lafoina i totonu o le tino poʻo soʻo se mataupu e fuafuaina e le komepiuta i le setete. Ae o le a le mea e fai pe afai e le faʻaalia le telefoni, e le mamafa ma e le o vaaia i lenei tulaga. "Pule Sili" e tusa lava mo sina taimi puupuu?

O lenei tulaga poo se tulaga talitutusa na maua i le au faaaoga o mea masini e pei o se mea malie, ae i le taimi lava e tasi o le igoa saʻo o le "piliki", ma le toe faaleleia o le gafatia galue i ia tulaga o le "toso". Ina ia aumaia le Lenovo P780 mai le setete o "piliki", o le a e manaʻomia le tasi ua uma ona faʻaaoga i luga. SP Flash Tool v5.1352.01, afifi faʻatasi ma le lomiga faʻapitoa faʻamekinolosi S124, faʻapea foi faila faaopoopo mo le toe faʻaleleia "NVRAM" ma "IMEI"pe a fai e leʻi faia muamua se vaega o le tuʻuina atu.

O le faʻaaogaina o le metotia e fautuaina naʻo pe afai na faʻataʻitaʻiina uma isi auala mo le toe faʻaofiina o le Android ma e le maua ai ni iuga! Aʻo leʻi faʻagasolo i le faʻaaoga, e tatau ona e faitauina faʻasalalauga e oʻo i le iuga ma iloilo ou lava malosi ma gafatia, faʻapea foi ma saunia mea uma e tatau ai mo le toe faʻaleleia!

Matou te vaevaeina le faagasologa o le toe faʻafoʻiina o le masini e iloiloina i se tulaga faʻatinoina atoatoa i ni vaega se tolu: o le faia o se tulaga e mautinoa ai le "vaʻaia" o le masini; faʻapipiʻiina o polokalama faʻapipiʻi ma le uluaʻi faʻamanatuina o mea uma; toefuataiga o le modem software, numera IMEI, lea e talafeagai mo le atoatoa o le faagaoioia o laupepa fesootaiga ma o le a manaomia pe a uma ona faatulaga le atamai.

Laasaga 1: Ausia "faʻaaliga" "Preloader USB VCOM" i "Pule Sili".

E na o le tolu auala e mafai ai ona maua le "maliu" P780 mai se PC.

  1. Ina ia amata, taumafai aʻo leʻi faʻaogaina le masini i le uaea USB, kiliki ma taofi "Faateleina le Lisi".

    O le taimi lava e tali mai ai le PC, e mafai ona faʻasaʻo le faamau. Afai oi "Dispatcher" e leai lava se suiga, agai atu i le isi aitema.

  2. Aveese le tua o le masini, aveese le kata SIM ma le MicroSD, saunia le uaea e fesootaʻi ma le uaea USB o le PC, tatala "Pule Sili".

    Faʻasili le faamau "Toe faʻafou"maua i lalo ifo o le slot mo le faʻapipiʻiina o se kata manatua, ma taofi. Le tuʻuina atu "Toe faʻafou"Faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga o le USB micro-USB ua fesoʻotaʻi i le PC i le telefoni feaveaʻi. Tatou faʻatali mo le 5 sekone ma faʻasaʻo "Toe faʻafou".

    Afai e manuia, o le atamai o le a faʻamoemoe i "Dispatcher" i le tulaga o "Preloader USB VCOM" poʻo se masini e le o iloa lea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le avetaavale e faʻaaoga le metotia na faʻamatalaina i le amataga o le tusiga.

    E le mafai i taimi uma le fesoʻotaʻiga i le taimi muamua, afai e le o matauina le manuia, taumafai e toe fai le faʻataʻitaʻiga i nisi o taimi!

  3. Aʻo le mea o loʻo i luga e le mafua ai ona iloa le masini "Dispatcher"O loʻo tumau pea le auala aupito sili ona taua - ia taumafai e faʻafesoʻotaʻi se telefoni ma se paʻu vavae ese. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:
    • Matou te aveese le ufiufi o loʻo ufiufi ai fesoʻotaʻiga o kata SIM ma le maa, faʻavasega faʻamalosi e fitu e faʻamaonia ai le pito i tua, ma, a maeʻa faʻapipiʻi le pito mulimuli, aveese.
    • O se taunuuga, matou te maua le avanoa i le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le motherboard o le telefoni.

      O le fesoʻotaʻiga e faigofie ona "faʻafefe", o le mea e tatau ona fai.

    • Faʻafesoʻotaʻi le USB USB i le masini i le vaʻaia o le komepiuta - e tatau ona faʻamatalaina le telefoni "Dispatcher"I le taimi nei, "faʻafefe" le fesoʻotaʻiga o le pamu i le tinaboard.
    • Faʻamau le avetaʻavale pe a fai e leʻi faia lenei gaioiga muamua.

Laasaga 2: Faʻatonu le Android

Afai na fuafuaina le masini i masini e fesoʻotai i le PC, e mafai ona faʻapipiʻi le avetaʻavale Preloader, e mafai ona tatou manatu "o le tagata maʻi e sili atu ola nai lo le oti" ma alu i le toe tusia o vaega, o lona uiga, faʻapipiʻiina o le Android.

Faʻalauiloa le firmware S124 mo le "faʻalauiloa" Lenovo IdeaPhone P780

  1. Ave ese le cable USB mai le Lenovo P780, faʻamalosi le firmware S124siiina mai le sootaga i luga.
  2. Amata le Lulapalama, faʻamaonia le polokalama faʻasalalau faila mai le tusi faʻataʻitaʻi na maua i le parakalafa muamua ma filifili le faiga o le taotoga "Faatulaga uma + Download".
  3. Toto "Download" ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le port USB i le auala na taʻitaʻia ai le faʻamatalaga o le masini pe a fai taga mai le faʻamatalaga o le Laasaga 1 o lenei tusi lesona.

    O le faʻatulagaga atoa o le mafaufau o le masini ma le faʻapipiʻi mulimuli ane o le amataina o le Android.

  4. I le maeʻa o le faʻaaogaina, o le FlashTool o le a faʻaalia se faamalama e faʻamaonia ai le manuia. "Tatalo OK".

    Tese le uaea mai le telefoni ma taumafai e faʻalauiloa e ala i le uumi o le ki "Enable".

    Если батарея Леново P780 перед восстановительными операциями была полностью разряжена, смартфон, конечно же, не запустится! Ставим аппарат на зарядку, ожидаем 1-1,5 часа, затем повторяем попытку запуска.

  5. После довольно продолжительного первого запуска (загрузочное лого может "висеть" до 20-ти минут),

    наблюдаем восстановленный Андроид!

Шаг 3: Восстановление работоспособности связи

Предыдущий шаг "раскирпичивания" позволяет восстановить работоспособность операционной системы, но форматирование разделов приведет к стиранию "IMEI" ma le le mafai ona faʻaaoga SIM-card. Afai ei ai se muaʻi faʻaulu "NVRAM", toe faʻafoʻi le vaeluaga. Afai e leai se faʻamalosi, o le ae manaomia le aumaia o se meafaigaluega mamana software. MauiMeta 3G. E mafai ona e siiina le meafaigaluega e talafeagai mo le faʻaaogaina o le Lenovo P780, faapea foi faila e manaʻomia mo le toe faʻaleleia, e le fesoʻotaʻiga:

Faʻaaogā le failaina o fileMake 3G ma NVRAM, IMEI Lenovo P780

  1. O le afifi na maua mai le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga e tatau ona tuʻuina.

    Ona tamoe lea o le masini MauiMeta - "setup.exe" mai le lisi o polokalama.

  2. Faʻatonu le talosaga, mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi.
  3. A maeʻa le faʻapipiʻiina, faʻaaoga le meafaigaluega e fai ma sui o le Pule.
  4. Suia le ala fesoʻotaʻiga i "USB COM"e ala i le filifilia o le mea tutusa i le lisi pa'ū o le faamalama autu o MauiMeta.
  5. Tatala le lisi "E uiga i Filifiliga" ma seti le tick latalata i le filifiliga "Fesoʻotaʻi le Telefoni Mamao i le META mode".
  6. Valaau le filifiliga "Tatala NVRAM Database"avanoa i le lisi "Gaoioiga",

    ona faʻamaonia le auala faila "BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_P780_V23" mai le faila "modemap" i le tusi faʻatasi ma vaega e faʻafouina, kiliki "Tatala".

  7. Tatou kiliki "Toe faʻafesoʻotaʻi"O lena mea o le a taʻitaʻia ai (mumu-lanumeamata) o le masini e fesoʻotaʻi ai le lio o faʻataʻitaʻiga.
  8. Ave le telefoni, kiliki ma taofi "Tusi-". A aunoa ma le faʻatuina o le ki, faʻafesoʻotaʻi le IdeaPhone i le USB USB o le PC.

    O se taunuuga o le fetaui, o le atamai o le a siitia atu i le "META-faʻalelei".

    O le iʻuga o le polokalame o loʻo faʻamaonia saʻo le masini, e tatau ona suia lona lanu i le samasama ma o le a faʻaalia se faamalama "Maua le lomiga".

  9. Matou te talitonu i le sao o le fetaui ma le masini ma le polokalama i le kiliki "Maua le faʻatulagaina o le faʻatulagaga" - o mea faʻapitoa e faʻaalia i totonu o fanua talafeagai, pe a uma ona tapunia le faamalama.
  10. Afai e le tali atu MeleMeta i le fesoʻotaʻiga, siaki le saʻo lelei o le avetaavale "Pule Sili",

    ma i le tulaga o le toesea, faʻapipiʻi lima mai le afifi o loʻo avanoa mo le download i le fesoʻotaʻiga i le amataga o lenei tusiga!

  11. Filifili se filifiliga mai le lisi pa'ū. "Faʻafou le parakalafa",

    ona faʻamaonia le auala faila "p780_row.ini" i le faamalama tatalaina e ala i le kiliki "Totogi mai le faila" mai le tusi faʻatasi ma vaega e toe faʻafoʻi.

  12. Toto "Download i Flash" ma faʻatali seʻia oʻo mai igoa o faʻasologa o loʻo maua mai le lanumoana i le uliuli, ona tapuni ai lea o le faamalama "Faʻafou le parakalafa".
  13. Alu i le toe faʻaleleia "IMEI". Filifili se filifiliga "IMEI Download" mai le lisi pa'ū o le faamalama autu o le Maui META.
  14. Faʻamau "SIM1" ma "SIM2" matou te aumaia i fanua "IMEI" Taʻu o se faʻataʻitaʻiga patino o le masini (e mafai ona e tilotilo i le atigipusa mai le telefoni ma ona maa) e aunoa ma le numera mulimuli.
  15. Toto "Download e moli".

    Tatalo i le taimi lava lea i le pito i lalo o le faamalama "IMEI Download" o se feau e faʻamaonia le faʻamaonia o le manuia o le taotoga "Tikiala IMEI i le Flash manuia", ona tapuni lea o le faamalama.

  16. O le toe faʻaleleia o le 3G module e mafai ona mafaufauina atoa. Toto "Alu ese" aumai le masini mai fafo "Meta-mode" ma tape.
  17. A uma ona e siiina i le Android, siaki IMEI e ala i le taina*#06#i le "dialer".

A maeʻa le toe faʻaleleia o fesoʻotaiga, e mafai ona faʻalelei i le lomiga fou o le polokalama. E le gata i lea, a maeʻa ona faʻaogaina le telefoni i le Wi-Fi, o le a taunuu mai " faafou "i le ea."

Pe mafai foi ona e faʻaaogaina faatonuga mo le faʻafouina o le faiga o loʻo i luga i le tusiga - "Metotia 1" ma "Metotia 2".

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

O polokalame sili ona manaia mo le Lenovo P780, mai le manatu o taumafaiga e "toe faafou" le vaega o le polokalame ma ia aumaia, ia tatou fai sao, o le mafai ona faatino galuega fou i se masini e le masani ai, e faʻaaogaina ai ni laumei le aloaia. Variants of firmware firmware for the model, ona o lona lauiloa, na fatuina se tele naua, ma i totonu ia i latou o loo i ai ni fofo sili ona manaia ma lelei atoatoa.

Pe a filifilia ma faʻapipiʻi le tele o faiga lē aloaia i le Lenovo P780, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i le manatuaina o manatuaga o loʻo faʻaalia ai se taimi patino o le masini. E naʻo le "faava o malo" lomiga 4 ma le 8 GB. Mo nisi mea toe faʻaleleia o le telefoni, o le auala lava lea e tasi o le toe faʻaleleia o loʻo faʻaaoga, ona faʻapipiʻiina lea o le toe faʻaleleia ma le OS, ae e te manaʻomia isi afifi faʻatasi ma vaega nai lo mea o loʻo tuʻuina atu i lalo o sooga!

Faʻamatalaga aloaʻia VIBE UI 2.0 + toe faʻafouina le mafaufau

O le aufaigaluega o le masini na iloiloina, na faia se galuega taua i le faʻaaogaina o le vaega telefoni o le masini, lea na afaina ai foi le manatuaina, o lona uiga o le toe tufatufaina atu o voluma o ona vaega. I le taimi nei, e tusa ma le 8 (!) Ua iai ni laasaga eseese ma o nei mea uma e faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi le aganuʻu.

O le aafiaga o le toe atiaʻe i luga o le manatu o tagata na faia lenei manatu e tatau ona matauina ona o le aveesea o le vaega i totonu. "FAT" ma faʻafeiloaʻi le leai o se totogi i le talosaga faʻatulagaina. E sili ona lelei le faʻaaogaina i le faailoga, valaʻau "TAIMI" ", o le a matou faʻaogaina le masini e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo.

Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona fai mai o le tele o fofo aganuʻu masani mo lenei masini ua faʻapipiʻiina i lenei faailoga faapitoa. Ma faapena foi "TAIMI" " E mafai ona e faʻaaogaina lomiga faʻaonapo nei o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia

E tele metotia e faʻafeiloaʻi ai le laulau vaeluaga, mafaufau i le faigofie - faʻaopoopoina se tasi o auala faʻaaogaina, o le tasi o ia mea ua fuafua mo le faʻafeiloaʻiina o le makaina. "TAIMI" ". I le faaopoopo atu i le faailoga fou, o se taunuuga o laasaga nei, tatou te maua i luga o le masini se polokalama sili ona lelei ma se atinaʻe faaonaponei mai Lenovo ma talafeagai mo le faaaogaina i aso taitasi!

Faʻamaumau faʻamaumauga masani VIBE UI 2.0 ROW + mo Lenovo IdeaPhone P780

O le faʻaaogaina o le shell VIBE UI 2.0 e faia i le faʻaaogaina o le SP FlashTool i le auala lava e tasi e pei o le faʻapipiʻiina o le pulega aloaia o loʻo faamatalaina i totonu "Metotia 2" maualuga i le tusiga ae i le faiga "Faʻaleleia faʻamalosi".

  1. Tuʻu le upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai vaega o le VIBE UI 2.0.
  2. Faʻamalo SP Flashtool v5.1352.01, faʻaopoopo se faila mai le tusi faʻatasi ma le atigi, filifili le ala "Faʻaleleia faʻamalosi"ona kiliki lea "Download".
  3. Matou te faʻafesoʻotaʻi le Lenovo P780 tagata le atoatoa i le uafu USB ma faʻatali mo le toe manatua e le USB flash drive.

    Afai e le o iloa le masini ma e le amataina le faagasologa o le faʻatulagaina, faʻaaoga se tasi o auala fesoʻotaʻi masini mai "Metotia 3" i luga o le "mea e gaosia" i luga o le tusitusiga.

  4. O loʻo tatou faʻatali mo le mutaaga o le faʻamalosi - o foliga mai o le faamalama "Tatalo OK" ma vavae le cable USB mai le telefoni.
  5. Liliu le masini i le uu lea o le ki mo sina taimi "Meaai". O le muamua download o le a umi le umi nai lo le masani ma faʻauʻu i le faʻaalia o se ata faʻafeiloaʻi, lea e maua ai le filifiliga o gagana atigilima, ma isi sikuea e fuafua ai isi matāʻupu.
  6. O se taunuuga, matou te maua se falemautu, e ui lava e le aloaia, faʻaleleia le tino ma mea faigaluega uma, faʻapea foi ma se manatuaga fou i le Lenovo P780 "TAIMI" ", ua uma ona maua aʻa-aia tatau ma faʻafesoʻotaʻi le SuperSU, faʻapea foi ma le toe faaleleia o TeamWin Recovery (TWRP) e avea o se ponesi lelei!

VIBE UI 2.0 shell shell e mafai ona faʻaaogaina i luga o se faʻavae tumau poʻo le faʻaaogaina o se faavae mo le faʻaopoopoina o isi aganuʻu i luga o le faailoga "TAIMI" ", - toetoe o mea uma e te manaʻomia o loʻo i ai i le masini.

Laasaga 2: Faʻaleleia le masini ma faʻafouina le toe faʻaleleia