Tusi se aū i Photoshop

E pei ona e iloa, o le upega tafaʻilagi a VKontakte e i ai tapulaa mo tagata e le i resitalaina e uiga i le tele o gafatia o le 'upega tafaʻilagi, e aofia ai le masini suʻesuʻega i totonu. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i metotia aupito sili ona lelei o le faʻatapulaʻaina o nei ituaiga.

Matou te sailia e aunoa ma le resitalaina o VK

O le fofo sili i le mataupu o tapulaa suʻesuʻe o le resitaraina lea o se tala fou. E maua mai i le mea moni e tusa lava pe mafai ona e foia ia tapulaa, e taialaina e metotia ua fuafuaina, ona mafai lea e tagata faaaoga ona faatulaga seti faapitoa patino e teu ai le itulau.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se itulau VK

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i vaega taua o le le faalauaiteleina i se tusiga faapitoa.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia le itulau VK

Metotia 1: Suʻesuʻe Itulau

O lenei metotia e sili ona talafeagai ma mafai ai e oe ona faia se sailiga atoa mo tagata, aʻo taofi le mafai e filifili ai taiala. Pau lava le tapulaʻa i lenei mataupu o le faʻamavae atoa mai le gaioiga o taunuʻuga o na tala na natia e le au faʻaaogaina e ala i faʻamatalaga patino.

Alu i le itulau suesue itulau VK

  1. Faʻaaogāina o se 'upega tafaʻilagi, alu i le itulau autu o tagata suʻesuʻe luga o le VK site.
  2. I totonu o le fanua autu, tusi faamatalaga e uiga i le tagata, e tutusa ma lona igoa muamua ma lona igoa mulimuli.
  3. I le faʻaaogaina o poloka o loʻo i luga o le itu taumatau o le itulau, seti faʻamafaʻi maualuga e tusa ai ma faʻamatalaga masani.
  4. Fia o le ki "Ulufale mai".

I le faaopoopo atu i lenei metotia, e taua le matauina o se auala tutusa e saili ai mo nuu, lea e iloga i le URL o le itulau ma le numera itiiti o isi vaega faaopoopo. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i lenei mea, faʻapea foʻi ma le sailiga mo nuʻu lautele, e mafai ona e aʻoaʻo mai le tala talafeagai.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona maua le VK group

Alu i le itulau lautele o le VK search.

  1. I le faʻaaogaina o le fesoʻotoga i lalo, alu i le itulau sailiili a le nuʻu.
  2. I totonu o le fanua suʻesuʻe, ulu i le upu e tatau ona i ai i le igoa o tagata lautele.
  3. Faaaogaina o poloka "Filifiliga Suʻesuʻe"i luga o le itu taumatau o le vaega autu o le itulau, faia ni faʻaopoopo faʻaopoopo ma, pe a talafeagai ai, faʻaaoga le ki "Ulufale mai".

Metotia 2: Faʻamaumauga a le Faʻamaumauga

Faʻatonuina e le VK le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le Initaneti i le database o isi tagata faʻaoga. Faʻafetai i lenei auala, e faigofie ona e iloa le ID ID ma le igoa o le pule o le teugatupe.

I le taimi lava e tasi, o le metotia o loʻo i ai se tasi o taui sili ona taua, o le mea lea ina ia sailia ai tagata e faaaogaina, e tatau ona e sailia ma le lima se tagata e aunoa ma se fesoasoani, pe mafai ona e ulufale i se igoa poʻo se isi lava faʻamatalaga.

Alu i le itulau o le lisi o le faʻaaogaina o le VK

  1. I le faʻaaogaina o soʻo se 'upega tafaʻilagi, alu i le itulau autu o le lisi o loʻo i ai nei o tagata VK.
  2. Faatasi ai ma laina o loo faailoa mai ai numera IDK, e tutusa ma itulau uma ua faamauina, kiliki i luga o le sootaga e te manaomia.
  3. Na o le pau le auala e faʻafaigofie ai lenei faiga, o lau faʻalauiloaina lea o le faʻailoga o loʻo e sailia.

  4. Faʻaauau pea ona mulimuli i fesoʻotaʻiga fou seʻia e oʻo i le tulaga ma faʻamatalaga patino.
  5. Manatua o nisi seti ID e mafai ona faʻamutaina, lea e mafua ai se faamalama e le avanoa nai lo itulau masani.
  6. A e oʻo i le lisi o tagata faʻaoga, e mafai ona e alu i itulau o tagata.

I le avea ai o se faaiuga i lenei metotia, e taua le faaopoopo atu o le mea moni o le lisi o tagata lautele o le a tuʻuina atu ia te oe itulau uma o loʻo i ai nei e aunoa ma ni tuusaunoaga, e tusa lava po oa tulaga faalilolilo. E le gata i lea, o faʻamatalaga i totonu o le faʻamaumauga e faʻafouina i le taimi lava lea e ulu ai le pule o le tusi.

E tatau ona e malamalama e tusa lava pe maua le avanoa i le fesuiaiga i le itulau, o faamatalaga faavae poʻo faamaumauga mai le puipui o le a le tatala atu ia te oe. Pau lava le mea e mafai ona e mauaina o le igoa tonu o le itulau ma le mea e iloagofie ai.

Metotia 3: Saili i Google

O le auala sili ona le toʻa ma matua le saʻo, o le sailia lea o tagata poʻo alalafaga i le faʻaaogaina o masini suʻesuʻe. O le mea lautele, toetoe o soʻo se auaunaga o loʻo i ai nei o le a talafeagai mo nei faʻamoemoe, ae peitai, o le a tatou iloiloina lenei faiga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga a Google.

Alu i le google site

  1. Tatala soʻo se 'upega tafaʻilagi faʻapipiʻi ma mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le google homepage.
  2. I totonu o le pusa o tusi, ulu i le igoa muamua o le tagata, igoa faaiʻu, poʻo le igoa ogatotonu.
  3. E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se faʻamatalaga, pe o se igoa atoa o le tagata e faaaoga, igoa ole igoa poo le igoa o le nuu.

  4. A uma ona e ulufale i le faʻamatalaga, tuʻu se avanoa se tasi ma faʻaofi se code faapitoa:

    sitepu: vk.com

  5. Faasolo le faamau "Google search".
  6. O le isi a oe o le a tuʻuina atu i ai matata talafeagai uma, e mafai ai ona e mauaina ma le lima le itulau e te manaʻomia.
  7. Mo le faigofie o le sailiga, e fautuaina e mulimuli i le faʻamatalaga o itulau taʻitasi ua tuʻuina atu.

Faamolemole ia matau o le saʻo ma le saoasaoa o le siakiina o le talafaamaumau manaomia po o le alaalafaga e faalagolago i le na o le avanoa, ae faapena foi i le lauiloa. O le mea lea, o le sili atu ona lauiloa i lenei po o lena itulau, o le maualuga o le a tuu i totonu o taunuuga.

I le faʻaopoopoga i luga, e tatau ona e faamasani ia oe lava i fautuaga lautele mo le sailia o tagata i le site o le VKontakte. Aemaise lava, o lenei mea e faasino i le mafai ona maua tagata i le ata.

Tagai foi:
Fautuaga mo le sailia o tagata VK

O le mea lea o vaifofo uma lava i le tuuina atu o le sailiga e aunoa ma le lesitalaina o VKontakte, lea o loo avanoa i le aso, ua maeʻa. Matou te moomoo mo oe manuia!