Suia iuga o le ata i luga o le initaneti


Le faatulagaga o ata tifaga o lo o tusia i luga o DVD, e le talafeagai i le faaaogaina i aso uma, aemaise lava mo tagata fiafia e matamata i ata tifaga i masini feaveaʻi. O se fofo lelei mo i latou e faʻaaogaina, o le liua lea o le disk i le AVI, lea e iloa e le tele o mea avanoa.

Filifiliga mo le faaliliuina o DVD i le AVI

Ina ia foia le faafitauli o le fiafia ia i matou, e le mafai ona matou faia e aunoa ma ni polokalame faapitoa o le liliu mai. O le mea pito sili ona talafeagai mo le foia o lenei faafitauli o le Format Factory ma Freemake Video Converter.

Metotia 1: Faʻatulagaina le Faletusi

Formats Factory is one of the most popular applications for converting multiple files. Faatasi ai ma galuega a le polokalama o loʻo i ai le avanoa e liliu ai DVD i le AVI.

Faʻafou Faʻataʻavale Fale

  1. Faʻaofi le ata tifaga i totonu o le peʻa pe faʻailoga le ata i totonu o se DVD-ROM. A maeʻa ona tatalaina le Formats Factory ma kiliki le mea "ROM ROM DVD CD ISO".

    Le isi, filifili le filifiliga "DVD i le vitio".
  2. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le a amata. Muamua filifili le taʻavale ma le puna puna.

    Ona e manaʻomia lea e makaina ia palota mai le 'ie e te manaʻo e liliu i le AVI. Ina ia faia lenei mea, siaki le atigipusa i tafatafa o faila manaʻomia.

    A maeʻa lena, saili le faʻatulagaina o le faatulagaga o le faʻatulagaga i le itu taumatau o le faamalama. Filifili le filifiliga i le lisi pa'ū. "AVI".

    Afai e manaʻomia, faʻaaoga faʻalautele tulaga (button "Customize"), faasaʻo ala o leo, ulutala ma faila igoa.
  3. Ina ia amataina le faagasologa o le liua, kiliki "Amata".

    E tapunia e le tagata liliu mai ma e te toe foi atu i le faamalama o polokalama autu. Filifili le galuega o loʻo i ai ma le kiore i le 'upega tafailagi ma kiliki le ki. "Amata".
  4. O le liua o vitio filifilia i le AVI amataina. Alualu i luma e mafai ona siakiina i le koluma "Tulaga".
  5. I le faaiuga o le liua, o le polokalama o le a logoina oe i se feau i luga o le faʻailoga ma se leo lelei. Kiliki "Foli Mulimuli"e alu i le tusi faʻatasi ma le taunuuga o le liua.

O le Faʻatulaga Faʻatulagaga o loʻo i ai se galuega lelei i le galuega, ae ui i lea, o le saoasaoa o le polokalame, aemaise lava i luga o komepiuta vaivai, e tele mea e manaomia.

Metotia 2: Freemake Video Converter

Freemake Video Converter o se isi tagata liliu mai galue lea e mafai ona foia le faafitauli o le faaliliuina o DVD i le AVI.

Download Freemake Video Converter

  1. Tatala le polokalama ma kiliki le ki. "DVD"e filifili le masini puna.
  2. I le faʻasologa o le filifiliga o le lisi "Saili" Filifili le taʻavale ma le DVD manaʻomia.
  3. A maeʻa le faʻatulagaina o faʻamaumauga i le polokalama kiliki le ki. "i le avi" i le pito i lalo o le faamalama o le galuega.
  4. E tatalaina le aoga o le liuaina. Afai e talafeagai, suia suiga o le liua ma le pusa o le sailiga, ona kiliki lea o le faamau "Liliu mai" e amata le taualumaga.
  5. Le alualu i luma o le liua e mafai ona siaki i se isi faamalama.

    A maeʻa le faʻatinoga, o le polokalama o le a tuʻuina atu ia te oe se savali, e tatau ona e kiliki "Lelei".
  6. Mai le faamalama o le alualu i luma, e mafai ona e mauaina le faila filifilia muamua mo le faasaoina o le faila ua liua.

Freemake Video Converter e vave ma e maualuga lona maualuga, ae sili atu le fiafia e uiga i le setete o le puna puna - pe a feagai ma mea sese faitau, o le polokalama o le a faalavelaveina le faagasologa.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faaliliuina o DVD i le AVI e matua faigofie lava. I le faʻaopoopoga i polokalama o loʻo taua i luga, o le tele o talosaga faʻapitoa i le vitio e maua ai gaioiga.