Faʻafefea ona natia se vitio i le YouTube


E toʻatele tagata e fai pisinisi mo le Vkontakte social network - o le ofisa aloaia, o ana suiga VK Coffee ma le tele o vaega tolu. I luga o le tagata sili ona lauiloa ma faigofie le tagata faʻatau mo VK, Kate Mobile, matou te talanoa ma oe i le asō.

Faʻasoa ma faʻamatalaga

O le faafitauli ogaoga o tagata o isi vaega - o le faigofie o le avanoa i galuega faavae - o tagata na faia Kate Kate na filifili ma faigofie.

I se tasi faamalama e mafai ona e mauaina lau talaaga, tala fou ma savali. Ua liu afifi e svaypami e faigofie le tiapolo. O se lisi o tala fou ma savali e mafai ona toe faafou i le na o le tosoina o le lipine i lalo.

Vave vave i le faʻailoga

E ala atu i le faamalama o le fale "Faʻamatalaga Uma" faatulagaina e matamata i faʻamatalaga e uiga i lau talaaga.

O se mea manaia o le faʻaalia lea o numera o faʻamaumauga i luga o le puipui, uo, tagata fai saofaga, ata ma musika. Ma i le lisi "Faʻamatalaga Uma" E mafai ona e vaʻai i le aso e resitara ai pe kopi ai le sootaga i le itulau.

Suʻesuʻega sailiiliga

Aua le faʻafefe i le atinaʻeina o Kate Mobile ma suʻesuʻega gafatia.

E mafai ona e suʻeina e aunoa ma le ulu atu i soʻo se faʻavae, ae tuusao mai le mataitusi aoga tele. Sailia o le atamai ma saʻo, ae o nisi taimi e mafai ona e alu i pou faasalalauga.

Faʻailoga pepa puipui

Mai le lava fale e tasi, e mafai ona e fatuina ma lomia se pepa fou i le VK microblogging wall - na o le kiliki i le faamau i le penitala penisini.

I le tepa muamua, leai se mea ofoofogia.

Ae o mea lelei uma o Kate Mobile o loʻo faʻaalia i auiliiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e kiliki i le faamau i le mea e faʻaaogaina ai le afi, e mafai ona e faʻaalia le faamaumauga i na o uo.

Ma o le tomai e faʻapipiʻi ai mea eseese e ofoofogia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faaopoopo faʻamatalaga e le gata mai VK albums poʻo le telefoni feaveaʻi, ae o se fesoʻotaʻiga mai le Initaneti pe na o le ave i le mea pueata ma vave faʻapipiʻi.

E tutusa foi le moni mo savali.

Luga mai Vkontakte

Kate Mobile e mafai ona galue o se ituaiga o mea e teu ai - tatala avanoa mai le vk.com domain.

Filifiliga o le Faʻatonu

O le tasi o le autu, pe afai e le o le galuega autu, lea na faʻaaoga ai Kate Mobile.

O le mafai ona faʻaaogaina le talosaga mo i latou lava e matua lautele lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e sili atu i le sefulu ma le lua autu e maua.

Po o lanu lanu, pe afai o le autu ua fuafuaina e le faamalieina i se mea.

E mafai ona e seti ma faʻasologa ata, ma mo ni pupuni.

Mo lenei galuega, e tatau ona e filifilia se autu manino. I le faʻaopoopoga i foliga moni, e mafai ona e filifilia se gagana i totonu o tulaga faʻapitoa.

Musika

O le tomai musika o Kate Mobile e le eseese tele mai le tagata ofisa aloaia ma VK Coffee.

O mea ofoofogia e sili ona taua e iloa ai le mafai ona toe faʻasalalau le gaioiga o le leo i se tagata taʻavale mai fafo poʻo le suʻeina foi o leo leo faapena.

O le leo leo-leo e faigofie foi ma e laitiiti. Pau lava le fiafia e mafai ona taʻua o le sailiga a le tusiata.

Ae paga lea, i faʻaliliuga na tuʻuina atu ina ua maeʻa le faʻafouina o le VK API, ua leiloloa le gafatia e faʻasaoina musika i le ana.

Mama

  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • Gagana Rusia e ala i le leai;
  • Faʻasalalauga masani lautele;
  • Rich post of printing functionality.

Faʻafitauli

  • E le sefe le musika (lomiga lata mai);
  • Faiga faʻavae.

Kate Mobile o se tasi o tagata pito i sili ona maualuga le tolu o tagata faatau mo Vkontakte. Faafetai i galuega sili ona tamaoaiga, e mafai ona e faʻamagaloina ona vaivaiga. Afai e taua tele ia te oe - o loʻo i ai pea se isi mea.

Tatala Kate Mobile mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store