Aveese uma ata vitio ile VK

E te iloa le tulaga pe a oʻo i le MS Word le faʻamatalaga o loʻo i luma o le pepuni matala e le o agai i le itu aoe tapenaina se isi fou, ae ua mou atu, ua 'aina? E masani lava, e tupu lenei mea pe a uma ona faʻaumatia se upu poʻo se tusi ma taumafai e faʻasoa se tusitusiga fou i lenei nofoaga. O le tulaga e taatele, e le sili ona fiafia, ae, o se faafitauli, faigofie ona foia.

E moni lava, e manaia mo oe e le gata i le faʻaaogaina o le faafitauli lea e 'ai ai e le Upu le tasi i le tasi tusi, ae ia malamalama foi i le mafuaʻaga na matua fia ai le polokalama. O le iloaina o lenei mea o le a aoga lelei pe a toe feagai oe ma se faafitauli, aemaise lava pe afai e te mafaufau i le mea moni e le gata i totonu o le Word Word, ae faʻapea foi i le tele o isi polokalama e mafai ai ona e galue ma le tusiga.

Aisea ua tupu ai lenei mea?

O le mea o loʻo i totonu o le faʻatulagaga e aofia ai (aua le faʻalavelaveina ma le saʻo), ona o ia e faʻaumatia e le Upu mataitusi. E mafai faʻapefea ona e faʻaogaina lenei faiga? Faʻafuaseʻi, e le o se isi itu, talu ai ona faʻaalia i le kilikiina o se ki TUSIlea i luga o le tele o laupepa e lata i le ki "TULAGA TAUSI".

Lesona: Faʻamalo saʻo i le Upu

E foliga mai, a e faʻaumatia se mea i totonu o le tusitusiga, na faʻafuaseʻi ona e paʻi atu i lenei ki. E ui o lenei faiga o loʻo galue, o le tusia o se tusitusiga fou i le ogatotonu o le isi tusitusiga e le aoga - tusi, faailoga ma avanoa e le o agai i le taumatau, e pei ona masani ona tupu, ae o le a mou atu.

Faʻafefea ona foʻia lenei faafitauli?

Pau mea e tatau ona e faia e tape ai le tulaga sui - toe fai le ki TUSI. I le auala, i uluai lomiga o le Upu, o le tulaga o le tulaga o le sui ua faaalia i luga o le laina pito i lalo (pe o fea o itulau o pepa, numera o upu, sisi siaki, ma isi o loo faailoa atu).

Lesona: Iloiloga a Tina

E foliga mai e leai se mea e sili atu le faigofie nai lo le na o le tasi le ki i luga o le komepiuta ma faʻaaogaina ai se mea le lelei, e tusa lava pe laitiiti le faafitauli. E na o luga lava o nisi o ki komepiuta TUSI ua toesea, ma o le mea lea, e tatau ona galue i sea mataupu i se isi auala.

1. Tatala le lisi "File" ma alu i vaega "Filifiliga".

2. I le faamalama e tatala, filifili "Avanoa".

3. I le vaega "Faʻasalauina o filifiliga" siaki le parakalafa "Faʻaaoga le faʻaoga suia"i lalo "Faʻaaoga le ki o le INS e fesuiai ai i le va o le tuʻufaʻatasia ma sui fesuiaiga".

Manatua: Afai e te mautinoa e te le manaʻomia se sui sui, o le a mafai ona e aveesea le siaki mai le autu autu. "Faʻaaoga le ki o le INS e fesuiai ai i le va o le tuʻufaʻatasia ma sui fesuiaiga".

4. Kiliki "Lelei" e tapuni ai le faamalama o le faatulagaga. O le taimi nei o le faʻafouina faʻafuaseʻi o le tulaga sui e le lamatia ai oe.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le mafuaaga e 'ai ai e le afioga ia tusi ma isi tagata, ma pe faapefea ona veleina mai lenei "meaʻai". E pei ona mafai ona e vaʻai, e leai se manaʻoga e faia ni taumafaiga faʻapitoa e foia ai nisi o faafitauli. Matou te moomoo ia te oe o le gaioiga ma le leai o se faʻafitauli i lenei tusitala o tusitusiga.