Faʻafefea ona totoina se ata i luga o le iPhone


O se tasi o aoga sili o le iPhone o lona ataata. Mo le tele o augatupulaga, o nei masini e faʻaauau pea ona faʻafiafiaina tagata faʻaaogaina ata maualuga. Ae a maeʻa ona e faia se isi ata atonu o le ae manaomia le faia o fetuʻutuʻaiga, aemaise lava, e faia ai le faʻasologa.

Vaomatua photo i luga o le iPhone

O fualaau aina i luga o le iPhone e mafai ona fausia-i totonu faapea foi ma le tele o faatonu o le ata e tufatufaina i le Faleoloa o le Faleoloa. Mafaufau i lenei faagasologa i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Meafaigaluega Faʻaaogaina iPhone

O lea, ua e faʻasaoina se ata e te manaʻo e totoina. E te iloa o lenei tulaga e le o se mea talafeagai le download o talosaga a isi, talu ai ua i ai i le iPhone se mea na fausia mo le faʻatinoina o lenei faiga?

  1. Tatala le ata Photos, ona filifili lea o le ata o le a toe faʻaauau.
  2. Tapuni le ki i le tulimanu pito i luga. "Faʻamaonia".
  3. O le a tatala le faamalama o le faatonu i luga o le lau. I le pito maualalo, filifili le ata o le ata.
  4. I le isi i le itu taumatau, faʻafesoʻotaʻi le atigipusa faʻailoga.
  5. Filifili le vaega o loʻo manaʻomia.
  6. Aveese le ata. Ina ia faasaoina suiga, filifili le ki i le tulimanu pito i lalo "Fai".
  7. O suiga o le a faʻaaoga vave. Afai o le taunuuga e le fetaui ma oe, toe filifili le ki. "Faʻamaonia".
  8. A susue le ata i le faatonu, filifili le ki "Toe foi"ona kiliki lea "Toe foi i le uluai". O le ata o le a toe foi atu i le faatulagaga muamua lea na i ai ao lei faia le tafaoga.

Metotia 2: Snapseed

O le mea e leaga ai, o le meafaigaluega laugatasia e leai se tasi o galuega taua - faʻaaogaina saoloto. O le mafuaaga lena e toatele ai tagata liliu mai i le fesoasoani a isi tusitala ata tifaga, o le tasi o ia o le Snapseed.

Download Snapseed

  1. Afai e te leʻi faʻapipiʻiina Snapseed, faʻafeiloaʻi saʻo mai le Store Store.
  2. Faʻasaʻo le tusi talosaga. Kiliki le faailoga faʻailoga sili atu ona filifili ai lea o le ki "Filifili mai le faʻataʻitaʻiga".
  3. Filifili le ata lea o le a faia ai nisi galuega. Ona kiliki ai lea o le faamau i le pito i lalo o le faamalama. "Meafaigaluega".
  4. Tapu le mea "Vaomatua".
  5. I le vaega pito i lalo o le faamalama, o le a tatalaina avanoa mo le taina o se ata, mo se faataitaiga, o se faiga e le mautonu po o se fuainumera o tulaga o mea. Filifili mea e manaʻomia.
  6. Faʻasaʻo se taʻatolu o le tele o le manaʻoga ma tuu i totonu o le vaega o loʻo manaʻomia o le ata. Ina ia faʻaaoga suiga, tapuni le faʻamaonia ma se siaki.
  7. Afai ua faamalieina oe i suiga, e mafai ona e alu e teu le ata. Filifili se mea "Fafo atu"ona fai ai lea o le faamau "Faasaoina"e soloia le uluai, pe "Faasaoina se kopi"ina ia i ai i le masini le uluaʻi ata ma lona suiga fou.

E faʻapea foʻi, o le faʻataʻitaʻiga mo le faʻapipiʻiina o ata o le a faia i totonu o se isi lava faatonu, o nai eseesega laiti atonu e na o le atinaʻe.