Faʻasala le 'auʻaunaga leo i le Windows 7

Mo le faʻaogaina o soʻo se masini komepiuta, vaega, i totonu poʻo fafo, e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama talafeagai. O le Epson Stylus Photo TX650 masini multifunctional e manaomia foi se avetaavale, ma o le au faitau o lenei tusiga o le a toe maua ai ni filifiliga se 5 mo le sailia ma le faapipiiina.

Faʻapipiʻiina o Epson Stylus Photo TX650 Taʻavalevale

O le masini multifunctional i lalo o le iloiloga na faʻasao mai i se taimi umi talu ai, ma o le kamupanī e naʻo le lagolago i luga o le punaoa aloaia seia oʻo i le Windows 8, e ui i lea, o loʻo i ai isi auala e mautinoa ai le fetaui lelei o le avetaʻavale ma le OS faʻaonaponei. O lea la, tatou te iloiloina auala e maua ai.

Metotia 1: Vaʻaia o le Internet Epson

O le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o le mea muamua lea e fautuaina e asiasi i le sailiga o le polokalama. E pei ona taʻua i luga, e leʻi faʻasaʻoina e le kamupani le atoatoa o fesoʻotaʻiga a le avetaʻavale i le Windows 10, e ui lava i lea, e mafai e tagata faʻapitoa ona taumafai e faʻapipiʻi le faʻailoga mo le "valu", e aofia ai, pe a talafeagai, tulaga tutusa i meatotino o le faila EXE. Pe alu saʻo i isi metotia o lenei tusiga.

Alu i le site o Epson

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga ma alu atu i le vaega Rusia o le kamupani, lea e vave ona tatou kiliki "Avetaavale ma le Lagolago".
  2. O se itulau o le a tatalaina le ofoina atu o filifiliga eseese mo se masini faapitoa. O le auala sili ona vave e ulufale atu ai i le pusa suʻesuʻe o le faʻataʻitaʻiga lea o la tatou MFP - Tx650pe a maeʻa ona faʻatutusaina se afitusi, lea e kiliki i le kuluma taumatau.
  3. O le a e vaʻai i vaega o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi lea e te faʻalauteleina "Avetaavale, Meafaigaluega" ma faʻamautinoa le faʻaaogaina o le OS ma lona loloto.
  4. O se avetaʻavale e fetaui ma le OS filifilia o loʻo faʻaalia. Matou te utaina i le ki talafeagai.
  5. Tuʻu le archive, lea o le ai ai se faila se tasi - o le faʻapipiʻi. Matou te amata ma i le matala muamua matou te kiliki ai "Seti".
  6. E lua ituaiga faʻataʻitaʻiga o faʻatautaia o masini e mafai ona aliali mai - o le mea moni o lenei avetaʻavale e tutusa ma latou. Muamua filifilia o le a PX650, e tatau ona e sui i Tx650 ma lolomiina "Lelei". O iinei e mafai ona e siaki le mea "Faaaoga le le saʻo"pe afai o le masini e le o le tusiga autu.
  7. I totonu o le faamalama fou o le a uunaia ai oe e filifili le gagana o le atigipusa. Lafoaʻi aunoa ma le masini pe suia, kiliki "Lelei".
  8. O le Maliega Laisene ua faʻaalia, lea, ioe, e tatau ona faʻamaonia i le faamau "Talia".
  9. O le a amataina, faʻatali.
  10. O le meafaigaluega saogalemu a Windows o le a fesili ia oe pe ua e sauni e faʻapipiʻi le polokalama mai Epson. Tali "Faʻamau".
  11. O le a faʻaauau le faʻatulagaga, a maeʻa ona e mauaina lea o se faʻamatalaga o le maeʻa manuia.

Metotia 2: Epson Utility

O loʻo i ai i le kamupani se polokalama faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻi ma faʻafou le polokalama o ana oloa. Afai o le auala muamua e le fetaui ma oe mo soo se mafuaʻaga, e mafai ona e faʻaaogaina lenei - o le a maua foi le masini komepiuta mai le 'auʻaunaga a Epson, o lea e saogalemu atoatoa ma mausali pe a mafai ai.

Tatala le Epson Software Updater Download Page.

  1. Tatala le sootaga i luga, tusi solo i lalo i le vaega o le download. Faasolo le faamau Tatalo i tafatafa o faamalama.
  2. Faʻasaʻo le Windows Installer, i luga o tuutuuga o le Maliega Laisene, talia tulafono e ala i le tuʻuina o se siaki i tafatafa o "Maliliega" ma kiliki "Lelei".
  3. Faatali mo sina taimi aʻo faʻatinoina le faʻapipiʻi. I le taimi nei, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le TX650 i se PC, pe afai e te leʻi faia muamua muamua.
  4. A maeʻa, o le polokalama e amata ma iloa le fesoʻotaʻiga. Afai ei ai ni pepesela e fesoʻotaʻi, filifili mai le lisi - Tx650.
  5. O faʻamatalaga taua uma, pe o fea le avetaavale, o loʻo faʻaalia i totonu o le vaega "Faʻafouina o Mea Taua", masani - in "Isi polokalama aoga". E ala i le faʻagaoioia poʻo le faʻamaonia o atigipusa i autafa o laina taʻitasi, oe filifili mo oe lava mea o le a faʻapipiʻi ma le mea e le o iai. I le kiliki, kiliki "Faʻamau ... mea (s)".
  6. O le ae toe vaʻavaʻai i le maliega o le tagata e faaaogaina, lea e te manaomia e talia e ala i le faʻatusatusaga ma le muamua.
  7. Faʻatulagaga o le a tupu, ona e mauaina lea o se faʻamatalaga. O le tele lava o taimi, e fuafua le polokalama e faʻapipiʻi le firmware i le tutusa, ma afai e te filifili e faʻaleleia, ona faitau muamua lea o lapataiga ma kiliki "Amata".
  8. A o faagasolo le faagasologa, aua le faʻaaogaina le MFP pe motusia mai le eletise.
  9. A uma ona faʻapipiʻi uma faila, o le a faʻaalia se faamalama ma faʻamatalaga e uiga i ai. E tumau pea e kiliki i luga "Faauma".
  10. Faʻafouina Epson Software Update o le a toe faʻamalamalamaina foʻi oe ua maeʻa uma faʻamatalaga. Katia le faʻamatalaga ma le polokalama lava ia. O lenei e mafai ona e faʻaaogaina le lomitusi.

Metotia 3: Polokalama mai tagata e atinaʻe faʻatasi

E mafai foi ona e faʻapipiʻi pe faʻafouina le polokalama faʻaoga faʻapitoa. Latou te iloa meafaigaluega faʻapipiʻi poʻo faʻafesoʻotaʻi ma saili le avetaʻavale e tusa ai ma le faʻaogaina o le faiga faʻaogaina. O i latou uma e eseese i lana seti o galuega tauave, ma afai e te naunau i se auiliiliga auiliili ma le faatusatusaina o ia mea, e mafai ona e faamasani i se mea ese mai le tusitala.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le sili ona lauiloa o lenei lisi o le DriverPack Solution. O loʻo faʻatulagaina e le au atinaʻe le sili ona aoga i le sailia o avetaavale, faʻaopopo i lenei faigofie o le faʻaaogaina. O tagata fou e valaʻaulia e faʻamalamalamaina i latou lava i mea e faʻamatala ai vaega autu o le galulue i lenei polokalama.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

O se tauvaga agavaa o le DriverMax, o se isi tusi talosaga e fesoasoani ia te oe e maua ai avetaavale saʻo, e le gata mo vaega o loo i ai PC, ae faapena foi mo pitonuu, e pei o le TX650 MFP. I le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o la tatou isi tusiga, e mafai ona e suʻe ma faʻafouina soʻo se masini komepiuta

Faitau atili: Faʻafouina avetaʻavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 4: Katoa-I-Tasi ID

Ina ia mafai e le tino ona iloa po o fea meafaigaluega na faʻafesoʻotaʻi atu i ai, o se mea faʻapitoa e faʻaogaina i totonu o masini taʻitasi. E mafai ona tatou faʻaaogaina e suʻe le avetaʻavale. O le sailia o le ID e faigofie lava "Pule Sili", ma sau i luga le avetaʻavale - i luga o se tasi o nofoaga e faapitoa i le tuʻuina atu o polokalame mo le latou ID. Ina ia faia lau sailiga i le vave e mafai ai, matou te faʻamaʻoina lenei code i lalo; e tatau ona e kopiina.

USB VID_04B8 & PID_0850

Ae o le a le mea e fai i ai, ua uma ona faʻamatalaina atili auiliiliga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Meafaigaluega a le OS

E ala i "Pule Sili" E le gata ina e maua le ID, ae taumafai foi e faʻapipiʻi le avetaʻavale. O lenei filifiliga e matua tapulaa lava i lona gafatia, na o le naʻo lona tulaga faavae e maua ai. O lona uiga e te le mauaina ni polokalama faʻaopoopo i se pepa talosaga, ae o le MFP lava ia o le a mafai ona fesootai saʻo ma le komepiuta. Faʻafefea ona faʻaleleia avetaʻavale e ala i le meafaigaluega na taua i luga, faitau i luga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O auala nei e lima e faʻapipiʻi ai se avetaʻavale mo se masini e mulimulitaia Epson Stylus Photo TX650. E foliga mai, o le faitauina e oʻo i le iuga, e tatau ona e filifili i le metotia e foliga mai e taugofie ma sili ona talafeagai.