Saili po o fea avetaavale e manaʻomia ona faʻapipiʻi i lau komepiuta.

Talu ai nei, ua avea ai le aufaʻatauloa ma faʻalauiloa televise e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le le faalauaiteleina o le galulolo i le Initaneti Afai muamua o nei fesili e lua, i le taimi nei mo le tele o tagata latou te oʻo i ai muamua pe a filifilia se suʻega. O se natura e taumafai tagata atiae e mafaufau i mea e fiafia i ai ma manaʻoga o tagata faʻaoga. I le taimi nei, o se tasi o tagata e sili ona malupuipuia le sailiga e mafai, ae le gata i lea, ina ia mautinoa le maualuga o le tulaga le iloa i luga o le fesootaiga, o Komodo Dragon.

O le free Comodo Dragon browser mai le American company Comodo Group, lea e maua ai foi se polokalame lauiloa alofiva, e faavae i luga o le masini suʻesuʻe Chromium, lea e faʻaaoga ai le Blink engine. O ia laupepa lauiloa e pei o Google Chrome, Yandex Browser ma le tele o isi mea foi e faia i luga o Chromium. O le suʻesuʻega Chromium lava ia o loʻo faʻatulagaina e avea o se polokalama e maua ai le faʻamaoni ma e le faʻamatalaina faʻamatalaga o tagata, e pei o Google Chrome, mo se faʻataʻitaʻiga. Ae, i le komiti o le Comodo Dragon, o le saogalemu ma le le iloa o tekinolosi ua sili atu ona maualuga.

Surfing the internet

O le tafe o le upega tafailagi o le galuega autu a Komodo Dragon, e pei lava o soʻo se isi lava mea. I le taimi lava e tasi, o lenei polokalama e lagolagoina le toetoe lava tutusa uma tekinolosi i luga o le initaneti e avea ma ona mataupu faavae autu - Chromium. E aofia ai le tekonolosi Ajax, XHTML, JavaScript, HTML 5, CSS2. O le polokalama e galue foi i luga o ni laupapa. Ae ui i lea, o Comodo Dragon e le lagolagoina le galue ma le flash, talu ai e le mafai ona faʻaogaina Adobe Flash Player i le polokalama e pei lava o se masini komepiuta. Masalo o se faiga faʻavae lenei o tagata atiae, o le mea lea o le Flash Player o loʻo faʻaalia i le tele o faʻafitauli e mafai ona maua e osofaʻiga, ma Komodo Dragon o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga sili ona saogalemu. O le mea lea, na filifili ai tagata atiae e ositaulaga nisi o galuega tauave mo le saogalemu o le malupuipuia.

Comodo Dragon lagolago le http, https, FTP ma SSL protocols. I le taimi lava e tasi, o lenei masini komepiuta o le gafatia e iloa ai tusi faamaonia SSL e faʻaaoga ai se tekonolosi faigofie, talu ai o Komode kamupanī o se kamupanī o nei tusi faamaonia.

O le 'upega tafailagi o loʻo i ai le televave o le saoasaoa o le gaosiga o itulau uepesite, ma o se tasi o vave.

E pei o mea uma o suʻesuʻega i aso nei, ua maua e Comodo Dragon le mafai ona faʻaaogaina ni faʻaaliga avanoa i le taimi e tasi ao faimalaga le Initaneti. I le taimi lava e tasi, e pei o isi polokalame i luga ole masini Blink, o se isi auala e faʻavaeina mo faʻala. O lenei mea e aloese mai le faʻaitiitia o le polokalama atoa pe afai e tautau se tasi o tafa, ae i le taimi lava e tasi e mafua ai se avega mamafa i luga o le masini.

Upega Tafaʻilagi

Comodo Manulele taʻavale ei ai se mea faigaluega faʻapitoa - Tagata Ofisa Asiasi. Faʻatasi, e mafai ona e siaki nofoaga faapitoa mo le malupuipuia. Ona o le faaletonu, o lenei elemene na faʻalauiloaina, ma o lona faʻamaonia o loʻo i luga o le meafaigaluega masini komepiuta. O le kiliki i luga o lenei faʻamaufaʻailoga e mafai ai e oe ona e alu i le punaoa Web Inspector, lea o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le itulau autu lea na siitia mai ai le tagata. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o le auai o gaoioiga leaga i luga o se upega tafaʻilagi ma le decryption, le IP o le 'upega tafaʻilagi, le atunuu o le resitaraina o le igoa o le igoa, le faʻamaoniga o le tusi faamaonia SSL, ma isi.

Incognito Mode

I le suʻesuʻega o le Comodo Dragon, e mafai ona e faʻaogaina le Incognito Mode faʻatautaia i luga o le initaneti. A faʻaaogaina, e le faasaoina le talafaʻasolopito o le sailiga poʻo le sailiga suʻesuʻega. E le mafai foi ona faʻaolaina kuki, lea e puipuia ai tagata e ona nofoaga o loʻo asiasi muamua atu i le tagata faʻaaoga mai le suʻesuʻeina o ana gaoioiga. O le mea lea, o gaioiga a se tagata e faʻafefe solo i luga o le tulaga e le faʻaogaina e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia mai mai punaoa na asiasi atu, poʻo le matamataina foi o le sailiga o le talafaasolopito.

Comodo Faasoa le Itulau Auaunaga

Faʻaaogaina o le meafaigaluega faʻapitoa Comodo Share Page Service, tuʻuina i le foliga o se ki i luga o le laupepa o Comodo Dragon, e mafai e se tagata faʻapipiʻi ona maka le itulau uepi o soʻo se 'upega tafaʻilagi i fesoʻotaʻiga faʻasalalau lauiloa pei ona latou fiafia i ai. E le mafai, Facebook, LinkedIn, auaunaga Twitter.

Faailoga tusi

E pei lava i soʻo se isi lava komepiuta, i le Komodo Dragon, o sootaga i itulau aoga aoga e mafai ona faʻapolopolo i tusi tusi. E mafai ona faʻatautaia e ala i le Pulefaʻailoga Faailoga. E mafai foi ona faaulufale mai tusi tusi ma nisi o mea mai isi tagata suʻesuʻe.

Faasaoina itulau o lautusi

E le gata i lea, o le itulau uepi e mafai ona faasaoina faaletino i lau komepiuta e faʻaaoga ai le polokalama a Comodo Dragon. E lua filifiliga mo le laveai: naʻo le html-faila, ma le html-faila i ata. I le lomiga mulimuli, o ata e teuina i totonu o se isi pusa.

Lomia

Soo se itulau uepi e mafai foi ona lomia i fafo. Mo nei faamoemoega, o loʻo i ai se meafaigaluega faapitoa i le 'upega tafailagi lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina lelei le faʻasologa o le lolomi: le numera o kopi, faʻasologa o itulau, lanu, faʻatagaina le lolomiina duplex, ma isi. E le gata i lea, afai o nisi masini e fesoʻotaʻi i le komepiuta mo le lolomiina, e mafai ona e filifilia le mea e sili ona lelei.

Download Pulega

O le masini e fausia ae o le pule o le download download. Faʻatasi ai, e mafai ona e siiina faila o faila eseese, ae o le gafatia e pulea le faagasologa o le download e itiiti lava.

E le gata i lea, o le polokalame o loʻo aofia ai Comodo Media Grabber. Faatasi ai, pe ae alu i itulau e aofia ai le faʻafefe o le vitio po o le leo, e mafai ona e puʻeina tala o le aufaasālalau, ma sau i lau komepiuta.

Faʻaopoopoga

O le taua tele le faalauteleina o le faatinoga o le Comodo Dragon e mafai ona faaopoopo i ai, lea e taʻua o faaopoopoga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e suia lau IP, faaliliu tusitusiga mai gagana eseese, faʻaofi polokalame eseese i totonu o le masini, ma fai isi mea e tele.

Google Chrome faʻaopoopoga e matua fetaui lelei ma le suʻesuʻega o le Comodo Dragon. O le mea lea, e mafai ona sii mai i le faleoloa Google, ma faʻapipiʻi i le polokalama.

Faʻamanuiaga o le Comodo Dragon

  1. Televave vave;
  2. Le agatapuia;
  3. Maualuga maualuga o puipuiga mai tulafono leaga;
  4. Uiga faʻalautele, e aofia ai le Rusia;
  5. Lagolago galuega ma faʻaopoopoga.

Le mautonu Comodo Dragon

  1. O le polokalame e faʻalagolago i luga o komepiuta vaivai ma se numera tele o nusipepa avanoa;
  2. Le lava le faʻamuamua i le atigipusa (o foliga o le masini e pei o le tele o polokalama a le Chromium);
  3. E le lagolagoina le galulue faatasi ma le Adobe Flash Player plugin.

Browser Comodo Dragon, e ui lava i ni faaletonu, i se tulaga aoao o se filifiliga sili lea mo le malaga i le Initaneti. Aemaise lava o le a talosagaina i latou o loʻo faʻaogaina le faʻamaoni ma le le faalauaiteleina.

Download Komodo Dragon mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Comodo Antivirus Faʻalogo Analogs Tor Comodo Security Internet Fofoina o le faafitauli i le taitaia o le Nini Nasi i luga o le Windows 10

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Comodo Dragon o se saini vave ma faigofie, e faavae i luga o tekonolosi Chromium, ma e aofia ai le tele o mea faigaluega faaopoopo e mautinoa ai le saogalemu ma le le faalauaiteleina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapitoa: Comodo Group
Tau: Faʻatau
Toa: 54 MB
Gagana: Rusia
Version: 63.0.3239.108