Polokalama e fatu ai se atigi pu

Soʻo se tasi na faʻaalia le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o se masini komepiuta i luga o se komepiuta e masani i le faʻafitauli o le fatuina o masini faʻavae i luga o le masini faʻapitoa poʻo le masini faʻapipiʻi. E iai polokalama faʻapitoa mo lenei mea, o nisi o loʻo lagolagoina ai le faʻaogaina o foliga ata. Mafaufau i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

UltraISO

Vaaiga Aoao e tatala ai le Ultra ISO - meafaigaluega komepiuta mo le fatuina, teuteuina ma le faaliliuina o ata ma le faalautelega ISO, BIN, NRG, MDF / MDS, ISZ. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻasaʻo a latou anotusi, ma faʻapipiʻi saʻo ai le ISO mai se CD / DVD-ROM poʻo le kesi malo. I le polokalama, e mafai ona e tusia se ata na saunia muamua ma le pusa kesi faʻapipiʻiina i luga o se masini vili poʻo le USB-drive. O le le lelei o le mea moni e totogi.

Download UltraISO

Winreducer

WinReducer o se pepa faʻaaogaina e mamanuina ai ni fonotaga a le Windows. E mafai ona tusia se afifi ua saunia i ata o ISO ma WIM formats, poʻo le faʻaaogaina saʻo o le tufatufaga i luga o se masini USB. O le masini komepiuta e tele avanoa mo le faʻasinomaga o le atinaʻe, lea e taʻua ai se meafaigaluega Faatonu Faʻatonu. Aemaise lava, e maua ai le malosi e aveesea ai galuega le talafeagai o tautua ma le aofia ai i latou e faigofie ai ma sili atu ona mautu. E le pei o isi masini faʻapitoa, e le manaʻomia e WinReducer le faʻapipiʻiina, o loʻo i ai lana lava kopi mo faʻamaumauga taʻitasi o Windows. I lenei tulaga, o le le lava o le gagana Rusia e itiiti lava le faʻaitiitia o le lagona atoa o le oloa.

Faʻaola WinReducer

DAEMON Tools Ultra

DAEMON Tools Ultra o le polokalama sili ona lelei mo le galulue faatasi ma ata ma taʻavale vili. O le faʻatinoga e tutusa lelei lava ma le Ultra ISO, ae, e le pei o lea, o loʻo i ai le lagolago mo faʻalapotopotoga uma o foliga. O loʻo i ai galuega o le fatuina o se ISO mai soʻo se ituaiga o faila, o loʻo mu i luga o faʻataʻitaʻiga, kopiina mai le tasi disk i le isi i luga o le lele (pe a iai ni taʻaloga se lua). E mafai foi ona fatuina masini matagi i totonu o le masini ma le USB-drive e mafai ona faʻatautaia e faʻavae i luga o soʻo se faʻavae o Windows poʻo Linux.

I se tulaga faʻapitoa, e tatau ona matauina tekonolosi tekinolosi TrueCrypt, lea e puipuia ai puʻupuʻu, optical and USB-drive, faʻatasi ai ma le lagolago mo le RAM-drive faʻapitoa mo le teuina o faʻamatalaga le tumau e faʻatele ai le faʻatinoina o le PC. I le aotelega, o le DAEMON Tools Ultra o se tasi o fofō sili ona lelei i lana vasega.

Download DAEMON Tools Ultra

Barts PE Faufautua

Faʻamatalaga a le Susuga PEP o se meafaigaluega faʻapitoa mo le saunia o faʻataʻitaʻiga o ata o Windows. Ina ia faia lenei mea, ua lava lava le i ai o faila faila o le OS manaomia, ma o le a ia faia le mea e totoe. E mafai foi ona faamaumauina ata i luga o ia ituaiga o faasalalauga faʻapitoa e pei o se moliuila, CD-ROM. E le pei o isi faʻaoga tutusa, o le mu o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le StarBurn ma le CD record algorithms. O le mea sili e aoga o se atinaʻe faigofie ma faʻaoga.

Download Barts PE Faufautua

Pulu

O le faʻapitoa o se faʻaaogaina saoloto o le atinaʻeina o fale, o le galuega autu o le faia lea o se pulou. E mafai ona aofia ai i ona mea tupe le tuʻuina atu o le gafatia e faʻaogaina ai le tele o auala faʻaogaina i luga o se taʻavale ma le filifiliga o le atinaʻe atinaʻe o le lisi autu o le Windows.

Faʻasalaga le polokalame Butler

Poweriso

O le PowerISO e faʻasino i se masini faʻapitoa e lagolagoina ai le tele o auala e mafai ona faʻaaogaina ma ata puʻe. E mafai ona fatuina ISO, faʻamalosi pe faasaʻo ata ua maeʻa pe a manaʻomia, faʻapea foʻi ma le tusiina i se atigipusa. O le faʻatinoga o le faʻatūina o taʻavale mata, i le isi itu, o le a faia e aunoa ma le susunuina o le ata ile CD / DVD / Blu-ray.

I se tulaga faʻapitoa, e taua le matauina o ia mea e pei o le sauniuniga o tufatufaina atu o Windows poʻo Linux i luga o le 'upega tafaʻi USB, o le CD Ola, lea e mafai ai e oe ona momoʻe le OS e aunoa ma le faʻapipiʻiina o latou, faʻapea foʻi ma le puʻeina o le CD Audio.

Tikiake le polokalama PowerISO

Ultimate Boot CD

Ultimate Boot CD o se atigi faʻasolosolo faʻasolosolo faʻamalosi lea ua fuafuaina e foia faafitauli eseese i komepiuta. E vaʻaia mai isi polokalame i le toe iloiloga. O loʻo aofia ai meafaigaluega mo masini komepiuta mo le galulue faʻatasi ma le BIOS, faʻaogaina, faʻamalositino ma masini faʻapitoa, faʻapea foʻi meafaigaluega faʻapitoa. E aofia ai tusi talosaga mo le siakiina o le faʻamautuina o se masini komepiuta po o se faʻaoga, mamanu mo mea sese, kilipa, siaki, ma isi mea.

O le telefoni mo le faʻatinoina o faʻavae eseese ma le HDD o loʻo i ai le tele o le voluma i luga o le pu. E aofia ai eletise e mamanuina e faʻaalia ai faʻamatalaga ma pulea le faʻatulagaina o ituaiga eseese o loʻo faagaoioia i luga o le komepiuta. E iai foʻi polokalame e iai galuega mo le toe faʻaleleia o faʻaupuga mai faʻamatalaga a tagata faʻapitoa ma faʻamaumauga mai faʻasalalauga, faʻataʻitaʻia o le resitala, lagolago, faʻaumatia faʻamatalaga, galulue ma vaeluaga, ma isi.

Tikiake le CD Uluaʻi Boot

O iloiloga uma e faʻatinoina e faia ai se galuega lelei i le fatuina o puʻe puʻe. O mea sili atu ona alualu i luma, e pei o le galue i ata o ata ma masini komepiuta, ua saunia e UltraISO, DAEMON Tools Ultra ma PowerISO. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e faigofie ai ona e fatuina se atigipusa e faʻavae i luga o le laisene laisene Windows. Ae i le taimi lava e tasi, o le a tatau ona totogiina se aofaiga faapitoa mo ia galuega.

Faatasi ai ma le fesoasoani a Butler, e mafai ona e faia se pusa i le pusa tufatufaina o Windows ma se faʻataʻitaʻiga window window, ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faʻapitoa le faʻapipiʻiina o le OS e ala i le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa, ona avea WinReducer ma au filifiliga. O le CD Ultimate Bo o tu mai fafo mai le vaega o totoe o le masini komepiuta, o se atigi pulou i le tele o polokalama saoloto e galulue ai ma PC. E mafai ona aoga i le toe faʻafoega o lau komepiuta pe a maeʻa osofaiga a le virus, faʻalavelave faʻapitoa ma isi mea.