Faʻasamala Ripoti PC Lenovo IdeaTab A3000-H

E oo lava i nei masini komepiuta e talafeagai i nai tausaga ua mavae, ma o nei aso ua manatu ua le toe i ai, ae afai o le tomai faapitoa e faapaleniina i le taimi o le faasaolotoina, e mafai lava ona auauna atu i lē e ona o se fesoasoani numera e mafai ona faatino se tele o galuega faaonaponei. O se tasi o ia masini o le Lenovo IdeaTab A3000-H Tablet PC. O le mauaina o se masini faʻapitoa tele le malosi ma le maualalo o le RAM o loʻo maua i le taimi nei, o le masini e sili mo se tagata e le faʻaaogaina i le taimi nei, ae naʻo le faʻafouina o le Android, ma o le OS e tamoe e aunoa ma le paʻu. I le tulaga o fesili i le masini software, o le a fesoasoani le firmware, lea o le a talanoaina i lalo.

E ui lava i tausaga taʻutaʻua i tulaga o le lalolagi faʻaonaponei o masini feaveaʻi ae le o le tele o lomiga Android o loʻo maua mo le faʻapipiʻiina i le masini, pe a maeʻa le faʻamalosi A3000-H i le tele o mataupu e sili atu ona mausali ma sili atu le vave nai lo se tulaga e toe faʻaleleia ai ma faʻafouina le faiga E leʻi faia le polokalama mo se taimi umi. I le faʻaopoopoga, o taualumaga o loʻo faʻamatalaina i lalo e mafai ona "toe faaola" ai fualaau e le o galue i le faiga faʻalauiloa.

I faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i lalo, faʻaaogaina le Lenovo A3000-H ma faʻapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o poloketi faʻapipiʻi, o fesoʻotaʻiga e mafai ona maua i le tusiga. Mo se faʻatusa tutusa o le A3000-F, o auala lava e tasi e faʻapipiʻi ai Android e talafeagai, ae faʻaaoga isi lomiga faʻapitoa! I soʻo se tulaga, o tiute uma mo le setete o le laulau e mafua mai i gaioiga e na o le tagata e faʻaaogaina, ma o loʻo faʻatinoina e ia i ona lava faʻalavelave ma lamatia!

Aʻo leʻi faʻamalo

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o le faiga faʻaoga i luga o se PC papapu, e manaʻomia lou faʻaalu o sina taimi ma saunia le masini ma le PC, lea o le a faʻaaogaina e fai ma meafaigaluega mo le faʻaogaina. O lenei mea e mafai ai ona e vave moli le masini vave, ma sili ona taua, saogalemu.

Avetaavale

O le mea moni, o le firmware o le toetoe o soo se laupepa Android e amata i le faʻapipiʻi o avetaavale e mafai ai e le masini ona fuafua le faiga faʻaogaina ma mafai ai ona tuʻu faʻatasi le masini i polokalama ua mamanuina mo le manatuaina o mafaufauga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

Ina ia faʻapalapalaina le masini faʻatasi ma avetaavale uma mo le A3000-H mai le Lenovo, e aofia ai le avetaʻavale tulaga faʻapitoa, o le a e manaʻomia ni faʻamaumauga se lua e avanoa mo le siiina mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasaʻo avetaʻavale mo le lakapi Lenovo IdeaTab A3000-H

  1. Ina ua maeʻa le tapenaina o le faamaumauga "A3000_Driver_USB.rar" o le tusi o loʻo i ai faʻamaumauga ua maua "Lenovo_USB_Driver.BAT"lea e te manaʻomia e tamoe e ala i le faaluaina o le kiliki.

    A oʻo ina faʻamaonia tulafono i totonu o le tusitusiga,

    o le a faʻavaeina e le auto-installer o vaega, e na o le lua lava mea e faia mai le tagata e faʻaaogaina - oomiina se ki "Lisi" i le faamalama muamua

    ma faʻamau "Fai" i le maea ai oa latou galuega.

    O le faʻaaogaina o avetaavale mai le upusii o loʻo i luga, o le a mafai ai e le komipiuta ona fuafua le masini pei o:

    • Aveina avetaavale (MTP device);
    • O le kiliva fesoʻotaʻiga na faʻaaogaina e maua ai le Initaneti i luga o se PC mai fesoʻotaʻiga feaveaʻi (i le mode modem);
    • ADB masini pe a mafai "Faʻataʻotoga i le YUSB".

    Filifiliga. Ina ia mafai ai Debugs e tatau ona e faia auala nei:

    • Faʻaopoopo le mea muamua "Mo Atinaʻe" i le lisi. Ina ia faia lenei mea, alu i "Faʻatonu"tatala "E uiga i le Tablet PC" ma lima kiliva e lima i le faʻamatalaga "Fausia le Numera" faʻagaoioia le filifiliga.
    • Tatala le lisi "Mo Atinaʻe" ma seti le atigipusa "Faʻapipiʻi USB",

      ona faʻamaonia lea o le taga e ala i le kiliki "Lelei" i le faʻailoga o fesili.

  2. I le faamaumauga lona lua - "A3000_extended_Driver.zip" o loʻo aofia ai vaega mo le fuafuaina o le laulau, lea o loʻo i totonu o le faiga faʻavae o le polokalama polokalama. O le avetaavale faʻapitoa e tatau ona faʻatulagaina i le lima, galue e tusa ai ma faatonuga:

    Faitau atili: Faʻatonuina o avetaavale VCOM mo masini Mediatek

    Fesoʻotaiga o le Lenovo A3000-H mo le faʻatulagaina o avetaʻavale "Mediatek Preloader USB VCOM", e pei o le tuʻuina saʻo atu o faʻamaumauga i le manatua, e faʻatino pe a uma le masini!

Supervalu Privileges

Ruta-aia tatau i luga o le laupapa, ia mafai ona faatino ni gaioiga eseese i le masini komepiuta o le masini, e le o tusia e le tagata gaosi oloa. I le i ai o tulaga aloaia, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalo mea na faʻapipiʻiina muamua e tuʻuina atu avanoa i totonu o le teuina, ma toe faʻafoʻi toeitiiti lava faʻamaumauga.

O le mea sili ona faigofie mo le mauaina o aʻa-aia tatau mo Lenovo A3000-H o le polokalama Android Framaroot.

Ua naʻo le utaina o le meafaigaluega e ala i le fesoʻotaʻiga mai le tusiga-iloiloga o le polokalama i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi ma mulimuli i fautuaga o loʻo taʻuina i le lesona:

Lesona: O le maua o aʻa-aia i le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC

Laveaina o faʻamatalaga

Aʻo le toe faʻafoʻeina le firmware, o le tagata e faʻaogaina le taotoga e tatau ona malamalama o le taimi o le faʻamalosi o le a faʻaumatia ai le faʻamatalaga oi ai i le mafaufau o le masini. O le mea lea, o le fatuina o se faʻamaumauga o faʻamatalaga mai le laulau e manaʻomia. O metotia eseese e faʻaaogaina mo faʻamaumauga, ma faʻamatalaga i le auala e faʻaaoga ai auala eseese e teuina ai faʻamatalaga e mafai ona maua i le tusiga i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

Toe faʻaleleia o fale: faʻamalo faʻamaumauga, faʻaulu

O le suʻeina o le mafaufau i totonu o le masini Android, o se faʻalavelave matuia i le masini, ma e toʻatele le au faʻalogo e le mautonu i le faʻatinoga. E tatau ona maitauina i nisi tulaga, afai e le lelei le galue a le Lenovo IdeaTab A3000-H OS e tusa lava pe le mafai ona taʻavale i le Android, e mafai ona e faia e aunoa ma le toe faʻafouina o le polokalama e ala i le faʻaaogaina o le masini e toe faafoi ai le papa i lona uluai setete e faʻaaoga ai galuega o le toe faʻaleleia.

  1. Taofiofi i le tulaga toe faʻaleleia. Mo lenei:
    • Ave ese le papa maa atoa, faʻatali mo le 30 sekone, ona tiliva lea o le ki "Volume +" ma "Enable" i le taimi lava e tasi.
    • O le umiaina o kulini o le a mafua ai ona faʻaalia e le masini mea e tolu e lisi ai mea e faʻafetaui i mamanu o le masini: "Toe Maua", "Fastboot", "Masani".
    • Pushing "Volume +" seti le uʻamea faʻatau i luma o le mea "Toe Faʻaleleia le Faʻaogaina", ona faʻamaonia lea o le ulu atu i le faʻaleleia o le siosiomaga i le kiliki "Tusi-".
    • I luga o le isi laupepa o loʻo faʻaalia e le papa, naʻo le ata o le "robot maliu" o loʻo iloa.

      Pusa pupuu o se faamau "Meaai" o le a faʻalauteleina mea o lisi o mea e faʻafouina ai.

  2. O le faʻamamaina o vaega manatua ma toe faʻafaʻotoina le laina eletise i le fale gaosi oloa o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le galuega "solo faamaumauga / toe fausiaina fale" i le toe faʻaleleia. Filifili le mea lenei e ala i le alu i le lisi e ala i le tata "Tusi-". Ina ia faʻamaonia le filifiliga o filifiliga, faʻaaoga le ki "Volume +".
  3. Aʻo leʻi toe faʻaogaina le masini, e manaʻomia le faʻamaoniga o le manaʻoga - filifili le mea autu "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata".
  4. E tumau pea le faʻatali seia oʻo i le iʻuga o le faagasologa o le faʻamamāina ma le toe faʻaleleia - faaali atu le tusi faʻamaumauga "Ua maeʻa faʻamaonia faʻamaumauga". Ina ia toe amata le papalama PC, filifili le aitema "Faʻafouina le polokalama i le taimi nei".

O le faʻatinoga o le faʻasologa o mea e mafai ai ona e faʻasaoina le Lenovo A3000-H tablet mai le "faʻaaogaina o le komepiuta" lea na faʻapupulaina i le taimi o le taotoga, o lona uiga o mafuaʻaga mo le "faʻagesegeseina" ma faʻaaogaina faʻaletonu o tagata taitoatasi. E fautuaina foi e faatino le faamamaina aʻo leʻi toe faʻaaogaina le faʻaaogaina o se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i lalo.

Lulu

Talu ai o le lagolago faʻapitoa mo le faʻataitaiga i le fesili ua faʻaaogaina e le kamupanī, na o le pau le auala aoga mo le toe faʻaleleia o le masini komepiuta i luga o le masini o le faʻaaogaina lea o le avetaʻavale faʻavaomalo mo masini na faia i luga o le Mediatek hardware platform - o le SPPS Tool utility.

  1. Mo le faʻatinoina o le faʻaaogaina o manatuaga, ua faʻaaogaina ai se faʻamatalaga faapitoa o le polokalame - v3.1336.0.198. Faʻatasi ai ma fale fou, ona o mea ua faʻaaogaina o le masini komepiuta, o faafitauli e ono tulaʻi mai.

    Download le SP Flash Tool mo le Lenovo IdeaTab A3000-H Firmware

  2. O le faʻaaogaina o le aoga e le manaʻomia, ina ia mafai ona faʻaaogaina i le masini, faʻasolo le afifi na siiina mai le fesoʻotaʻiga luga i le aʻa o le vaeluaina o le PC disk

    ma tamoe le faila "Flash_tool.exe" e avea ma sui o le Pule.

Faitau foi: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Faamaumauga

Mo Lenovo A3000-H e leai se numera tele o firmware o le a mafai ai ona faʻaaoga le masini e avea ma punavai mo faʻataʻitaʻiga ma lomiga eseese o Android. E naʻo le lua faiga e mafai ona galue e aunoa ma le toilalo, mausalī ma, o le mea lea, e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma - le OS mai le kamupanī ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le aufaipisinisi i luga o le faavae o le telefoni o le Android nai lo le Linovo ua fuafuaina.

Metotia 1: Faʻamaumauga faʻapitoa

I le avea ai o se fofo i le lomiga o le toe faʻafoʻisia o le polokalama o le A3000-H, toe faʻatulaga atoa le Android i luga o le masini, faʻapea foi ma le toe faʻafouina o le faiga o le polokalama, ua faʻaaogaina le faʻamaoniga A3000_A422_011_022_140127_WW_CALL_FUSE.

O le fofo ua folasia e maua ai le gagana Rusia, e leai ni saini Saini, o loʻo maua auaunaga a Google, ma o mea uma e manaʻomia mo le faia o telefoni feaveaʻi e ala i fesoʻotaiga feaveai ma le auina / taliaina o SMS.

E mafai ona e siiina le upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai ata mo le tusia i vaega o manatua ma isi faila talafeagai i le sootaga:

Faʻasolo le firmware aloaia mo le laulau Lenovo IdeaTab A3000-H

  1. Tuʻu le archive i le masini faʻapitoa i se isi tusi, o lona igoa e le tatau ona aofia ai tusi Rusia.
  2. Tatou amata Flashtool.
  3. Matou te faʻaopoopoina i le polokalama se faila o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le laugaina o poloka amata ma poloka mulimuli o vaega i le mafaufauga o le masini. E faia lea mea i le kilikiina o le ki. "Faʻasalalau-Faʻalagolago"ona filifili lea o le faila "MT6589_Android_scatter_emmc.txt"i totonu o le tusi faʻatasi ma faʻamatalaga faʻamalama.
  4. Siaki le siaki "DA DL Faatasi ma le Aofai Aofaiga" ma tulei "Download".
  5. I totonu o le pepa talosaga o loʻo aofia ai faʻamatalaga e le o vaega uma o le laulau o le a faamaumauina, kiliki "Ioe".
  6. O loʻo matou faʻatali mo le siakiina o faila e siaki - o le tulaga o le tulaga o le a faatumulia i le tele o taimi i le lanu viole,

    ona amata lea ona faʻatali le polokalama mo le masini e faʻafesoʻotaʻi, ma ia faia le faiga lenei:

  7. Matou te faʻafesoʻotaʻi le USB USB na faʻafesoʻotaʻi muamua i le pamu PC i le laupepa ua uma ona tape, e tatau ona taʻitaʻia ai le faʻamatalaga o le masini i le polokalama ma le amataina vave o le faagasologa o le toe tusia o le mafaufauga o le masini. O le faʻataʻitaʻiga e mulimuli mai i le faʻatumuina o le alualu i luma le lanu samasama, o loʻo i lalo ole FlashTool window.

    Afai e le amataina le taualumaga, e aunoa ma le momotuina o le uaea, kiliki i le seti seti ("Toe faʻafou"). O loʻo i le itu tauagavale o poloka card a SIM ma e maua pe a uma ona aveese le tua o le papa!

  8. I le maea ai o le faila o le komipiuta, o le Flash Tool o le a faʻaalia ai se faʻamaufaʻailoga. "Tatalo OK" ma se lanu lanumeamata. A maeʻa foliga, e mafai ona e vaʻai le uaea mai le laulau ma amata le masini, e sili atu ona umi nai lo le mea masani e ala i le umiaina o le ki "Meaai".
  9. E mafai ona faʻamamafa mea faigaluega. O le faʻamuamua o le toe faʻaleleia o le Android e faʻaaogaina ai ni nai minute, ma a maeʻa ona aliali mai le matamata fiafia, e tatau lava ona e filifili le gagana faʻalea, taimi taimi

    ma fuafuaina isi vaega autu o le faiga,

    ona mafai lea ona e toe maua mai faamatalaga

    ma faʻaaogaina se PC komepiuta ma le faʻamaumauga aloaia o le polokalama polokalama i luga o le laupapa.


Filifiliga. Faʻasologa o aganuʻu

O le tele o tagata e faʻaaogaina le ata faataitai o loʻo iloiloina, e le o le manaʻo e sui mai le faʻamaoniga aloaia o le polokalama i faʻasalalauga lona tolu, faʻaaoga le TeamWin Recovery (TWRP) faʻafouina le toe faʻaleleia o le siosiomaga mo le tele o faʻaogaina o masini komepiuta. O le toe faʻaleleia o aganuʻu o se meafaigaluega sili ona talafeagai mo le faʻatinoina o le tele o gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, fatufatuina o vaega faʻasaʻo ma le faʻasologa o vaega taʻitasi o manatua

O le TWRP image ma le talosaga Android mo lona faʻapipiʻiina i totonu o le masini o loʻo i totonu o le 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) ma le MobileUncle Tools mo Lenovo IdeaTab A3000-H

O le faʻaaoga lelei o le metotia faʻatulagaina e manaʻomia ai le mauaina o aia i Superuser i le masini!

  1. Tuʻu le mea na maua ai archive ma kopi le image TWRP "Recovery.img", faʻapea foi le faila-apk, lea e faʻatulagaina e faʻapipiʻi ai le MobileUncle Tools application, i le aʻa o le kalama pelemu o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le laulau.
  2. Faʻatonu MobileUncle Tools i le faʻaaogaina o le faila apk mai le faila faila,

    ona faʻamaonia ai lea o talosaga mai mai le polokalama.

  3. Tatalaina MobileUncle Tools, tuʻuina atu mea e fai ai aʻa.
  4. Filifili le aitema i totonu o le talosaga "Toe Faʻafouina le Faʻafouina". O se taunuuga o le faʻatautaia vave, o le a maua ai e le MobileUncle Tools le ata o le aufaasālalau. "Recovery.img" i luga o le microSD card. E tumau pea e faʻapipiʻi i luga o le fanua o iai le igoa faila.
  5. I luga o le talosaga na tulai mai e uiga i le manaʻomia ona faʻapipiʻi se siosiomaga faʻafouina o aganuʻu, matou te tali atu e ala i le tigā "Lelei".
  6. A uma ona tuʻuina atu le image TWRP i le vaega talafeagai, o le a uunaia oe e toe faʻafou i le toe faʻaleleia o aganuʻu - faʻamaonia le gaioiga e ala i le "Lelei".
  7. O lenei mea o le a faʻamaonia ai le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga toe faʻaleleia ma faʻatautaia lelei

Mulimuli ane, o le lafoina atu i le toe faaleleia o le toe faʻaleleia o loʻo faʻatinoina i le auala lava lea e tasi e pei o le tatalaina o le "natura" le toe faaleleia o le siosiomaga, o lona uiga, faʻaaogaina o ki komepiuta "Tusi-" + "Meaai", oomi i le taimi e tasi i luga o le laupapa, ma filifili mea e tutusa i le lisi o faʻatulagaga faʻatulagaina masini.

Metotia 2: Fetuunaiga fomaʻi

Mo le tele o masini Android, lagolago faʻapitoa ma le faʻatagaina o faʻafouga o polokalama faʻapipiʻi ua uma ona faʻauʻuina e le kamupanī, na o le pau lava le auala e maua ai le telefoni lata mai o Android o le faʻapipiʻiina lea o masini masani mai isi tagata atiaʻe. Ae o le A3000-H mai le Lenovo, e tatau ona tatou taʻutino atu, e le o le mea e leaga ai, ona o le papalama sa le tele ni lomiga le aloaia o le polokalama, e pei o isi ata faʻapitoa faʻapitoa. Ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se OS masani masani, na faia i luga o le faavae o Android KitKat ma tauaveina uma galuega faʻatinoina mo le tele o tagata e faʻaaogaina.

E mafai ona e siiina le upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai faila o lenei fofo mo le faʻapipiʻiina i totonu o le laulau i le sootaga lea:

Faʻamau faʻamalosi masani masani i luga o le Android 4.4 KitKat mo le Lenovo IdeaTab A3000-H

O le faʻaaogaina o le Android 4.4 i le Lenovo IdeaTab A3000-H e toetoe lava a tutusa ma le pusa faʻapipiʻi faʻamalosi ma le masini komepiuta, o lona uiga, e ala mai i le SP Flash Tool, ae i le faagasologa o loʻo i ai ni eseesega, o lea matou te mulimulitaia ai faatonuga!

  1. Tuʻu le archiKat archive na siiina mai le fesoʻotaʻiga luga i se isi tusi.
  2. Matou te lauiloaina le avetaavale avelalau ma faaopoopo ata i le polokalame e ala i le tatalaina o le faila faasalalau.
  3. Seti le faailoga "DA DL Faatasi ma le Aofai Aofaiga" ma tulei le faamau "Faamamaina-Faʻaleleia".

    E taua le faʻaeʻeina o le firmware fetuunai i le tulaga "Faʻaleleia faʻamalosi"ae leai "Download", pei o le mataupu i le polokalama faʻapitoa!

  4. Matou te faʻafesoʻotaʻi le A3000-H vaivai ma o loʻo matou faʻatali mo le amataga o le faagasologa, ma o se taunuuga o le faʻatulagaga o se polokalama fou o le Android o le a faia.
  5. Taualumaga na faia i le faiga "Faamamaina-Faʻaleleia", e aofia ai le uluaʻi faitauga o faʻamaumauga ma le faia o se kopi kopi o vaega taʻitasi, ona - faatulagaina lea o le mafaufauga.
  6. Ma le isi, o faila o ata o loʻo kopiina i vaega talafeagai ma ua toe faʻaleleia faamatalaga i vaega ua uma ona fuafuaina.
  7. O faʻatulagaga o loʻo i luga e umi se taimi nai lo le masani ona faʻafeiloaʻi faʻamaumauga i le mafaufau, pei o le mataupu i le firmware aloaia, ma faaiu i le faʻaalia o le faamalama o le faʻamaoniga "Faʻalelei le faʻamaonia lelei".
  8. A maeʻa le faʻamaoniga o fomaʻi manuia, ona tape lea o le masini mai le atigi YUSB ma faʻalauiloa le laupepa e ala i le uumi o le ki "Meaai".
  9. O le toe faafouina o le Android ua vave amata, o le muamua ina ua maeʻa, o le a amata le 5 minute ma o le a faaiuina i se faaaliga i luga o le ata ma se filifiliga o le gagana atinaʻe.
  10. A maeʻa ona e fuafuaina tuʻutuʻuga faavae, e mafai ona e alu i le toe faʻaleleia o faʻamatalaga ma le faʻaaogaina o se PC Tablet

    faʻataʻitaʻia le sili ona maualuga o le mafai o le Android mo le faʻatusa i le fesili - 4.4 KitKat.

O le aotelega, e mafai ona tatou fai atu e tusa lava pe itiiti le tele o le Lenovo IdeaTab A3000-H o loʻo i ai ma e na o le pau lea o le meafaigaluega lelei mo le faʻaaogaina o le vaega telefoni o le laulau, pe a uma ona toe faʻaaogaina le masini Android, e mafai ona faia ni galuega faigofie tagata mo se taimi umi.