Faʻamaonia le sese o le uTorrent "o le voliga muamua e le o faʻatauina"

O se komepiuta e aofia ai le tele o vaega e fesootaʻi. Faʻafetai i le galuega a i latou taʻitasi, o le faiga masani masani. O nisi taimi ei ai faafitauli pe ua le i leva le komepiuta, o le fea itu e tatau ona e filifilia ma toe faʻafou nisi vaega. O le suʻeina o le PC mo faʻafitauli ma le mautu o le galuega o le a fesoasoani i polokalama faʻapitoa, o nisi sui matou te iloiloina i lenei tusiga.

PCMark

O le polokalama PCMark e talafeagai mo le suʻeina o komepiuta o ofisa o loʻo galulue malosi i tusiga, tusitala ata, tagata suʻesuʻe, ma faʻaoga faigofie faigofie. O loʻo i ai le tele o ituaiga o auʻiliʻiliga, o ia mea uma e siakiina faʻaaogaina mea faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuatusi faakomepiuta o loʻo taʻalo faʻatasi ma se faʻafiafiaga poʻo se faʻatusatusaga o loʻo faia i se laulau. O lenei siaki siaki e mafai ai e oe ona fuafua le lelei o le gaioiga ma le kata vitio e feagai ma galuega o aso faigaluega o se ofisa faigaluega.

Ua saunia e le au atinaʻe ni suʻega sili ona auiliiliga, lea e le gata o faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga o faʻatinoga, ae o loʻo i ai foi le avega tutusa, o le vevela ma le faʻafefiloi o vaega. Mo gamers i PCMark, e na o le tasi le fa o filifiliga mo le auʻiliʻiliga - o se nofoaga faʻalavelave ua faʻalauiloaina ma o le faʻagasolosolo maliega e faia i luga.

Download PCMark

Dacris Benchmarks

Dacris Benchmarks o se polokalama faigofie ae sili ona aoga mo le suʻeina o masini komepiuta taʻitasi. O le gafatia o lenei masini komepiuta e aofia ai siaki siaki o le faagasologa, RAM, faila malo ma le kata vitio. O faʻamatalaga o suʻega o loʻo faʻaalia i luga o le mata vave, ona faʻaolaina lea ma avanoa mo le matamata i soo se taimi.

E le gata i lea, o le faamalama autu ua faailoa ai faamatalaga faavae e uiga i vaega ua faapipii i luga o le komepiuta. E tatau i tagata taʻitoʻatasi ona suʻe se suʻega atoa, lea e faia ai le suʻega o masini taʻitasi i ni tulaga, ma o lea, o taunuuga o le a faʻatuatuaina pe a mafai ai. Ua tufatufa atu Dacris Benchmarks mo le totogifuapauina, ae o le faʻataʻitaʻiga o le avanoa e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina mo le leai o se totogi.

Download Dacris Benchmarks

Prime95

Afai e na o oe e fiafia i le siakiina o le faatinoga ma le setete o le faagasologa, ona avea loa lea o le polokalame Palemia o se filifiliga lelei. O loʻo i ai le tele o suʻega CPU eseese, e aofia ai se suʻega faigata. E le manaʻomia e le tagata faʻapitoa soʻo se tomai faʻapitoa poʻo se malamalamaʻaga, ua lava le faʻatulagaina o faatulagaga ma faʻatali mo le iʻuga o le faagasologa.

O le faagasologa lava ia o loʻo faʻaalia i le faamalama o polokalama autu ma mea moni na tutupu, ma o le a faʻaalia i luga o se faamalama eseese, o mea uma e faʻamatalaina auiliili. O lenei polokalama e sili ona lauiloa i latou e sili atu i le CPU, ona o ana suʻesuʻega e saʻo lelei.

Download Prime95

Victoria

O Vitoria ua faʻamoemoeina mo na o le auiliiliga o le tulaga faaletino o le pu. O lona gaioiga e aofia ai suʻesuʻega i luga o le fogaeleele, faʻataʻitaʻiga ma vaega leaga, suʻesuʻega auiliili, faitauga o tusifolau, suʻega o le eleele, ma le tele o mea eseese. O le pito i lalo o le pulega faigata, atonu e sili atu nai lo le malosi o tagata e leai ni tomai.

O mea le lelei e aofia ai le leai o le gagana Rusia, le faʻamutaina o le lagolago mai le atinaʻe, se atinaʻe le talafeagai, ma o suʻega e le saʻo i taimi uma. O Vitoria e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Download Victoria

AIDA64

O se tasi o polokalama lauiloa i la matou lisi o AIDA64. Talu mai aso o le tuai, o loʻo i ai le lauiloa lautele i le faʻaaogaina o tagata. O lenei polokalama e lelei tele mo le mataituina o vaega uma o le komepiuta ma faia ni suʻega eseese. O le faʻaaogaina autu o AIDA64 i luga o tagata tauva o le maua lea o faʻamatalaga sili ona atoatoa e uiga i le komepiuta.

Mo suʻesuʻega ma faʻafitauli, o loʻo i ai ni faila faigofie, GPGPU, mataʻitūina, faʻamautuina o mea, faʻaoga, ma iloiloga o mafaufauga. Faatasi ai ma le fesoasoani a nei suʻega uma, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le tulaga o masini talafeagai.

Download AIDA64

Faailoga

Afai e te manaʻomia le faʻatinoina o auʻiliʻiliga auʻiliʻili o le kata vitio, e lelei lava FurMark mo lenei mea. O lona gafatia e aofia ai se suʻega faʻafitauli, o le tele o faʻailoga ma le meafaigaluega o le GPU Shark, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le ata faʻataʻitaʻi ua faʻaogaina i totonu o le komepiuta.

O loʻo i ai foi se suauu PPU, lea e mafai ai e oe ona siakiina le gaosiga mo le vevela maualuga. O le auiliiliga e faia e ala i le faasolosolo malieina o le uta. O faʻamaumauga uma o suʻega o loʻo teuina i totonu o se faʻamaumauga ma o le a avanoa pea mo le maimoaina.

Download FurMark

Faʻailoga o Faʻamaumauga o Faailoga

Faʻailogaina o le Faʻataʻitaʻiga O le Suʻega o Suʻega ua fuafuaina faapitoa mo le suʻeina o suʻega o mea komepiuta E suʻesuʻeina e le polokalame masini taʻitasi e faʻaaoga ai le tele o algorithms, mo se faʻataʻitaʻiga, e siakiina le gaosiga mo le mana i le faʻatusatusaina o fuainumera, pe a faʻatusatusa le fisiki, pe a fesuiaʻi ma faʻamalosi faʻamaumauga. O loʻo i ai se auʻiliʻiliga o se tasi faila o le polokalama, lea e mafai ai ona maua ni faʻataʻitaʻiga saʻo saʻo.

Ae o isi mea faigaluega o le PC, ona latou faia lea o le tele o gaioiga e mafai ai e oe ona fuafua le maualuga o le malosiaga ma le faatinoga i tulaga eseese. O loʻo i ai i le polokalame se faletusi lea e faʻaolaina ai iuga uma o siaki. O le faamalama autu o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga autu mo vaega taʻitasi. Faʻataunuʻuina Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻiga o Faʻamaumauga Faʻataʻitaʻiga Faʻatinoina le tele o gauai ile polokalama

Faʻasaʻo le Faʻailoga o Faʻamaumauga o Faailoga Faʻailoga

Novabench

Afai e te manaʻo vave, e aunoa ma le siakiina o auiliiliga uma, maua se faʻatusatusaga o le setete o le polokalama, ona faia lea o le polokalama Novabench mo oe. I le isi itu, e faia e ia suʻega taʻitasi, pe a maeʻa ona faia lea o se suiga i se faamalama fou lea e faʻaalia ai iuga fuafuaina.

Afai e te manaʻo e teuina ia tau faʻatatau i se mea, ona e manaʻomia lea e faʻaaoga le galuega o le auina atu i fafo, talu ai e leai se faletusi ua fausia i totonu o le fale tusi faatasi ai ma faʻamaumauga laveai. I le taimi lava e tasi, o lenei polokalama, e pei o le tele i lenei lisi, ua maua ai e le tagata faʻaoga faʻamatalaga masani, e oʻo atu i le version BIOS.

Download Novabench

Sisoftware sandra

SiSoftware Sandra e aofia ai le tele o mea aoga e fesoasoani e faʻamaonia ai vaega o komepiuta. O iinei o loʻo i ai se seti o suʻega faʻataʻitaʻi, e tatau ona taʻavaʻavaʻa taitasi. O le a maua oe i le eseesega o taunuuga i taimi uma, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaosiga e vave galue faʻatasi ma faʻasologa o faʻatulagaga, ae e faigata mo le toe gaosia o faʻamaumauga multimedia. O lenei vavaeesega o le a fesoasoani i le siaki maeʻaeʻa maeʻa, faʻamautinoa malosiaga ma vaivaiga o le masini.

I le faaopoopo atu i le siakiina o lau komepiuta, SiSoftware Sandra e mafai ai ona e fetuunai nisi faatulagaga, mo se faataitaiga, suia fomu, pulea o avetaavale ua faapipiiina, plugins, ma le polokalama. O lenei polokalama e tufatufa atu mo se totogifuapauina, o le mea muamua ao lei faatauina mai, matou te fautuaina e faamasani oe lava i le lomiga faataitai, lea e mafai ona sii mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Download SiSoftware Sandra

3mmark

O le mea sili ona lata mai i la matou lisi o se polokalama mai le Lumanai. 3DMark o le polokalama sili ona lauiloa mo le siakiina o komepiuta i le au taaalo. Atonu o le mea lenei, e mafua mai i fua talafeagai o le mana o kata vitio. Ae ui i lea, o le mamanu o le polokalama e foliga mai e faʻaalia i le vaega taʻavale. Aʻo faʻatinoga, o loʻo i ai se fuainumera tele o faʻailoga eseese, o loʻo latou suʻeina le RAM, le polokalama ma le kata vitio.

O le faʻatulagaga o le polokalame e faʻaogaina, ma o le suʻega e faigofie, o lea o le a matua faigofie lava mo tagata e le masani ai ona maua le toʻa i 3DMark. O ē e faʻaletonu i komepiuta vaivai o le a mafai ona faʻataʻitaʻiina se faʻamaoni faamaoni o latou meafaigaluega ma vave ona maua ai ni taunuʻuga e uiga i lona tulaga.

Download 3DMark

Faaiuga

I lenei tusiga, matou te iloiloina le lisi o polokalama e suʻeina ma suʻesuʻeina se komepiuta. O i latou uma e foliga tutusa, ae o le mataupu o le auʻiliʻiliga mo sui taʻitasi e eseese, e le gata i lea, o nisi oi latou e faʻapitoa faapitoa i nisi vaega. O le mea lea, matou te fautuaina oe e suʻesuʻe ma le totoa mea uma ina ia mafai ai ona e filifilia le polokalama talafeagai.