Vaʻaia o le faʻatulagaina o avetaavale mo le komepiuta ASUS K53E


O le faʻamafanafanaina o disa o se faiga lauiloa, o se taunuuga e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona susunuina soʻo se faʻamatalaga manaʻomia ile CD poʻo le DVD. Ae paga lea pe lelei, o tagata atinaʻe nei e ofoina atu le tele o fofo eseese mo nei faamoemoega. O le asō o le a tatou taulaʻi atu i le sili ona lauiloa, o lea e mafai ai ona e filifilia le mea tonu e fetaui ma oe.

O le mea autu e taulaʻi i ai polokalama mo le faʻaaogaina o CD e mafai ona eseese: atonu o se mea faigaluega i le fale ma le tomai e faamaumauina ituaiga eseese o masini vilivaʻa, faʻamaopoopoina tomai faʻapitoa, se mea e faʻapipiʻiina, mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo le susunuina o DVD, ma isi. O le mafuaaga lena, o le filifilia o le meafaigaluega talafeagai mo le susunuina, e tatau ona e alu ese mai ou manaoga i lenei vaega.

UltraISO

Sei o tatou amata i le tali sili ona lauiloa i masini komepiuta mo le faʻaaogaina o puʻupuʻu ma galulue i ata - o le UltraISO lenei. O le polokalama, masalo, e le eseese i le faʻaonaponei faʻaonapo nei, ae peitai, o mea uma e mou atu i le malamalama o ana galuega ma faʻatinoga.

Ma e le gata ina mafai ona e faamaumauina puʻupuʻu, ae e galue foi i masini komepiuta, faʻamalositino komepiuta, faʻaliliuga ata ma sili atu.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina se ata i se pu i le UltraISO

Download UltraISO

Meafaigaluega a le DAEMON

O le mulimuli atu i le UltraISO o se mea e le laʻititi le lauiloa mo le faʻamaumauga o faʻamatalaga i luga o masini matala ma masini, faʻapea foʻi ma le galue ma ata - DAEMON Tools. E le pei o le UltraISO, o le au atinaʻe o DAEMON Tools na le amata faʻalagolago i galuega faʻatino, ae tuʻuina le tele o taumafaiga faaopoopo i le atinaʻeina o le atinaʻe.

Tikiala Meafaigaluega DAEMON

Ava malosi 120%

O le ava malosi e lua lomiga, ae maise lava le 120% pepa totogi, ae faʻatasi ma se taimi e leai se totogi. Alcohol 120% o se meafaigaluega mamana e le gata i le faʻamalosia o le pipisi, ae o le fatuina foi o se masini komepiuta, fatuina o ata, liliu, ma isi mea.

Tusia Alcohol 120%

Nero

O tagata e faʻaaogaina a latou gaioiga e fesoʻotaʻi i le faʻamalosia o masini matala, o le mea moni, latou te iloa se meafaigaluega malosi e pei o Nero. I le faatusatusa i polokalame e tolu o loʻo faʻamatalaina i luga, e le o se mea tuʻufaʻatasia, ae o se vaifofo lelei mo le faʻamalosia o faʻamatalaga i luga o se ala.

Faʻafaigofie ona fai fatuga puipuia, faʻatagaina oe e galue ma le vitio i totonu o le faatonu faufale ma tusi i le kilivaga, ia faia ni mea uma mo le pusa lava ia, ma mo le pusa o le a faʻaolaina, ma sili atu. Nero o se fofo lelei mo tagata faʻaaoga oe, i le malamalama oo latou tiute, ua faʻamalosia e faʻamaumau e le aunoa faʻamatalaga eseese i luga o le CD ma le DVD.

Download Nero

Faʻalogo

E le pei o se tuufaatasiga e pei o Nero, ImgBurn o se mea e sili ona lelei ma e leai foi se mea e faʻaaoga ai mea mu. O loʻo faʻatino lelei ma le faʻatinoga (kopiina) o ata, ma le latou faʻamaumauga, ma o le faʻaalia pea o le alualu i luma o galuega o le a tumau pea i le taimi nei faʻatasi ma faʻataunuuina ma le taimi nei.

Download ImgBurn

CDBurnerXP

O le isi mea faʻaaogaina faʻamalosi e faʻaaogaina mo le Windows 10 ma le pito maualalo o lenei OS, ae e le pei o le ImgBurn, faʻapipiʻiina se atinaʻe sili atu ona lelei.

E talafeagai mo CD faʻamafanafana ma DVD, e mafai ona faʻaaoga e susunuina ai ata, e faʻavae se kopi manino o faʻamatalaga i luga o le taʻavale e faʻaaoga ai masini e lua. Faatasi ai ma nei mea uma, CDBurnerXP e faigofie ma leai se totogi, o lona uiga e mafai ona saogalemu le fautuaina mo le faʻaaogaina o le fale.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina se faila i le CD i le CDBurnerXP

Faʻapipiʻi CDBurnerXP polokalama

Ashampoo Burning Studio

Toe foʻi atu i le autu o fofo faʻapitoa tau tomai faapitoa mo le faʻaaogaina o pulou, e tatau ona taʻua Ashampoo Burning Studio.

O lenei meafaigaluega e maua ai le atoatoaga o galuega mo galuega amata ma ata ma faʻaaliga: faʻamaumauga o ituaiga eseese o laser drive, faila faila ma le gafatia e toe faʻafoʻisia, fatufatuina o mea, foafoaina ma le pueina o ata, ma sili atu. O le mea moni, e le saʻo le meafaigaluega, ae faʻamaonia atoatoa lona tau.

Download Ashampoo Burning Studio

Burnaware

BurnAware o loʻo i se auala e tutusa ma le CDBurnerXP: latou te tutusa galuega tauave, ae o le atinaʻe e aoga pea BurnAware.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina musika i le disasi i le polokalama BurnAware

Download BurnAware

O le tusi talosaga e leai se faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e faia se galuega faigata ma faʻamaʻi puʻupuʻu, faia galuega eseese ma faila ata, maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i avetaʻaleʻa fesoʻotaʻi i se komepiuta, ma sili atu.

Astroburn

Astroburn - o se meafaigaluega faigofie mo le faʻaaogaina o puʻupuʻu mo le Windows 7, e le mamafa i ni mea le talafeagai. O le fuainumera autu o tagata atiaeina ua faia i luga o le faigofie ma le fesoʻotaʻiga i aso nei. Faʻatagaina oe e faʻamaumau ituaiga eseese o faʻasalaga, faʻaleleia le kopiina, fatuina faila ata ma sili atu. O le polokalame ua faʻapipiʻiina ma se kopi e leai se totogi, e ui i lea, o le a matua faamalosia ai le tagata faʻaaoga e faʻatau se tasi e totogi.

Tikiake polokalama komepiuta Astroburn

DVDFab

DVDFab o se polokalama faʻapitoa mo le pueina o le vitio i luga o se disasima ma foliga sili atu.

Faʻatagaina oe e faʻamaeʻaina le faʻamalosiina o faʻamatalaga mai le avega puʻe, liliu atoatoa faila faila vitio, faʻalanu, faʻamalosia faamatalaga i le DVD ma sili atu. Faʻatulagaina i se laiga sili ona lelei ma le lagolagoina mo le gagana Rusia, faʻapea foʻi ma le iai o se faʻataʻitaʻiga 30-aso leai se totogi.

Download DVDFab

DVDStyler

Ma le isi, o le a avea ma se DVD. E pei o le DVDFab, DVDStyler o se faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa mo DVD mu. Faatasi ai ma le mea e sili ona lauiloa o se meafaigaluega mo le fatuina o ata DVD, ata vitio ma leo, ma le faʻamalamalamaina o le faagasologa. Faatasi ai ma ona foliga uma, o DVDStyler e tufatufaina saʻoloto.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina le vitio i le CD i le DVDStyler

Tusia DVDStyler

Xilisoft DVD Faia Mea

O le mea lona tolu mai le vaega o "mea uma e galulue ma DVD." Lenei, e manaʻomia e le tagata faʻaoga se seti atoatoa o faatulagaga ma meafaigaluega e mafai ai e oe ona amata i le fatuina o se lisi mo le DVD i le lumanai ma faamaea i le tusia o le iuga i le disk.

E ui i le leai o se gagana Rusia, e faigofie tele le faʻaaogaina o le polokalame, ma o le tele o ata vitio ma filifiliga mo le fatuina o se faʻavaa o le a maua ai e tagata faʻapitoa avanoa mo mafaufauga.

Download Xilisoft DVD Faia Mea

Small CD Writer

Small CD Writer, o se talosaga faigofie mo le pueina o musika i luga o se lipine, tifaga, ma soo se faila faila mo le faʻaaogaina o le fale.

I le faaopoopo atu i le faigofie o le afi o faʻamatalaga, e mafai ona e fatufatuina alalaupapa vaʻaia iinei, lea o le a faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi se masini komepiuta i luga o se komepiuta. E le gata i lea, e tasi le itu taua - o le faʻapipiʻiina o lenei oloa ile komepiuta e le manaʻomia.

Tikiala Small CD Writer

Infrarecorder

InfraRecorder o se meafaigaluega faʻaaogaina lelei ma atoatoa.

I le tulaga o galuega tauave, e tele mea tutusa ma BurnAware, e mafai ai ona e tusia faʻamatalaga i se taʻavale, fatuina se CD faʻalogo, DVD, faʻasolo kopi kopi faʻatasi ma le fesoasoani a le taʻavale e lua, faia se ata, susunuina ata, ma sili atu. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia ma tufatufaina atu e aunoa ma se totogi - ma o se mafuaaga lelei lea e taofi ai le filifilia o se tagata masani masani.

Tikiake le komepiuta InfraRecorder

ISOburn

ISOburn e matua faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi o le polokalama lelei mo le faʻamauina o ata ISO.

O le mea moni, o galuega uma e faʻaaogaina i lenei mea faigaluega e gata i le tusia o ata i se pu ma se seti o faʻaopoopoga faʻaopoopo, ae o lona aoga sili lea. E le gata i lea, o le polokalame e tufatufaina atu le tele o le mafaufau.

Tikiake le ISOburn software

Ma i le faaiuga. O le asō ua e aʻoaʻo ai e uiga i le tele o polokalama eseese mo le fufulu puʻe. Aua e te fefe e taumafai: e tofu uma lava ma se faʻataʻitaʻiga, ma o nisi o ia mea e tufatufa uma le leai o se taua, e aunoa ma ni tapulaa.